פורסם 2006 ביולי 1119 שנים כל פעם שהייתי מכניס את הMP3 לUSB המחשב היה מזהה אותו ופותח לי כונן חדש ב ' מחשב שלי'.עכשיו ניסתי ופשוט הוא לא מזהה... לא פותח כונן חדש, לא כתוב למטה שזיהו חומרה חדשה.. כלום.ניסתי להתקין את הדרייבר מחדש וזה לא עזר.למישהו יש פיתרון?תודה.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים כל פעם שהייתי מכניס את הMP3 לUSB המחשב היה מזהה אותו ופותח לי כונן חדש ב ' מחשב שלי'.עכשיו ניסתי ופשוט הוא לא מזהה... לא פותח כונן חדש, לא כתוב למטה שזיהו חומרה חדשה.. כלום.ניסתי להתקין את הדרייבר מחדש וזה לא עזר.למישהו יש פיתרון?תודה.איזה נגן ואיזו מערכת הפעלה?
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר איזה נגן ואיזו מערכת הפעלה?נגן MP3 רגיל של beat box 512 MB.מערכת הפעלה XP.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים יש לך עוד מקשירים שמחוברים דרך USB למחשב?אם כן והם עובדים, אז הבעיה בנגןאם אין ו/או לא עובדים, אז אתה צריך לבדוק אם הUSB שלך מופעל בכלל בBIOS, או שיש עוד אפשרות, אני באמת לא זוכר אם זה נכון רק לכרטיסי רשת או שגם לUSB, אבל בכל מיקרה, אחרי שאתה מחבר את הנגן, תעשה ReStart למחשב.תנסה את זה ותכתוב כאן מה קורה! נראה מה ניתן לעשות. המקשיר עצמו עובד אין איתו בעיות?!ועוד משהו קטן, אם אתה מחבר אותו ליציאות מקדימה, תנשה לחבר אותו לאחת היציאות מאחור. יכול מאוד להיות שאחד החותים התנתק, ומאחור החיבור מולחם על לוח אם עצמה ואין סיכוי כזה.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר אוקיי רק אני יעשה את זה רק עוד כמה דברים ששכחתי להזכיר :כשאני מחבר את הMP למחשב המכשיר מראה תמונה של חיבור בינו לבין המחשב.וגם שעשיתי את המדריך הזה :http://www.faq-s.co.il/problems/view.php?ValueID=34בחלק האחרון ( פתרון 2) הוא מתעסק קצת עם הUSBיכול להיות שזה קשור?
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר טוב חיברתי למחשב אחר והוא מזהה אותו.. כנראה שהבעיה אצלי.Nemesis, יש לך תשובה?תודה לכולם.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים תחבר אותו לחיבור מאחורה של המחשב ולא מקדימה (ואם לא עובד, נסה לחיבור אחר, נסה בלי המודם וכו'). אל תחבר אותו עם hub ודברים כאלו.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים תחבר אותו למחשב ותפתח את מנהל ההתקנים. תסתכל שם בבקרי האפיק טורי אוניברסלי (USB בלעז) ותראה אם מופיעשם UNKNOWN DEVICE או משהו כזה. אם כן תסיר אותו מהמחשב, תנתק את המכשיר, תפעיל את המחשב מהתחלה, תחברחזרה את המכשיר ותראה אם המחשב מזהה אותו
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר sdfzxc, סליחה על הבורות, מה זה HUB ?ag43, המחשב שלי באנגלית.. נכנסתי לproperties, אח"כ ל device mangerשם איפה בדיוק אני אמור לבדוק? איזה קטגוריה לפתוח?תודה רבה.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מפצל חיבור אחד לכמה חיבורים חיצוניים (לרוב בשביל הארכה, או לאפשר עוד חיבורים של כמה התקני usb לחיבור אחד במחשב).
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר אממ אני חושב שזה מה שיש לי בחלק התחתון של המחשב...ag43, מתחת לקטגוריה other devicesיש את universal serial bus (usb) controllerלזה התכוונת? אם כן, מה לעשות?תודה.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים לזה התכוונתי. האם אתה רואה שם UNKNOWN DEVICE. ואם אתה יכול פשוט תעלה תצלום מסך של מה שאתה רואה שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.