עבור לתוכן

המזגן שלי התחיל לטפטף

Featured Replies

פורסם

בשבוע האחרון המזגן בדירה שלי התחיל לטפטף מים, טפטוף מסיבי ומעצבן ממש מעל המיטה. >:(

ניקיתי את הפילטרים מאבק אבל זה לא ממש עזר, אמרו לי לנסות לנקות את הצינור שמוביל מים מהמזגן החוצה אבל עוד לא הספקתי לעשות את זה.

מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזאת?

זה משגע אותי

פורסם

וזה נראה לך פורום מזגנים כי ... ? :screwy:

פורסם
  • מחבר

בין "מחפש חנות נשק ששולחת לארץ" לבין "איך להרוס בנאדם, אבל חזק?" אני חושב שהבעיית מזגנים שלי Is more then welcome

פורסם

אמרו לי לנסות לנקות את הצינור שמוביל מים מהמזגן החוצה אבל עוד לא הספקתי לעשות את זה.

ארררררררררררר

לאן אתה חושב המים הולכים במקום החוצה......

פורסם

:lol: :lol: :lol:

תתקשר לנותן שירות של המזגן שלך

פורסם
  • מחבר

אין נותן שירות..מזגן לא משהו

הייתי צריך לקנות מזגן של זלמן..

בקיצור, יוצאים מים החוצה וממה שניסיתי לנקות באותוו צינור לא יצא הרבה ..הוא נראה דיי חלול ונקי, אין לי גישה ישירה לאותו צינור, קצת בעיה להגיע לשם.

למי שעוזר אני מוכן להחזיר טובה בפתרון בעיות במכונת כביסה..

פורסם

הפתרון הוא לנקות את הצינור, אין פתרון אחר

אתה צריך לבוא לצינור ולשאוף חזק, מה לעשות זה מגעיל קצת אבל זה מה יש

פורסם

כמו שאמרו לך, תבדוק שהצינור של המזגן לא סתום או שהוא לא בתוך דלי/עציץ וכו'...

פורסם
  • מחבר

כן... זה בערך מה שאמרו לי.

טוב, אני ינסה זאת מחר

תודה

פורסם

תבדוק אם הכול בסדר אם הגז, שים קצת בשקית ותשאף, אם קיבלת ראש אז זה לא הגז ;D

פורסם

בשבוע האחרון המזגן בדירה שלי התחיל לטפטף מים, טפטוף מסיבי ומעצבן ממש מעל המיטה. >:(

ניקיתי את הפילטרים מאבק אבל זה לא ממש עזר, אמרו לי לנסות לנקות את הצינור שמוביל מים מהמזגן החוצה אבל עוד לא הספקתי לעשות את זה.

מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזאת?

זה משגע אותי

אכן, גם לי היה שבוע שעבר אותו דבר, וזה סידר (הצינור שמוביל מים היה סתום)... פשוט שותים קצת מים מגיעילים כדי ליצור וואקום וזהו.

פורסם

כנראה שהמזגן הזדקן

תשים לו חיתול ותדאג להאכיל אותו בשעות קבועות.

פורסם

וואי גם אצלי בעבודה המזגן התחיל להשתגע, אבל אצלך זה עוד נורמלי אצלי בעבודה המזגן פשוט מתחיל לצלוף אנשים בקרחונים :lol:

פורסם

שמע אתה יכול גם להחליף צינור או לחתוך את הצינור במקום שבו המים עדיין יצאו החוצה גג אתה מחליף צינור זה עולה כמעט כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים