פורסם 2006 ביולי 919 שנים תמיד כשאני מחבר משהו ל USB במחשב שלי המחשב לא מקבל את מה שאני מחבר וזה רושם לי בצד למטה איפה שקבצים מוסתרים (התקן USB לא זוהה אחד מהתקני ב-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו windows אינו מזהה אותו. לקבלתסיוע בפתרון בעיה זו. לחץ על הודעה זו ) למה זה?
פורסם 2006 ביולי 919 שנים תמיד כשאני מחבר משהו ל USB במחשב שלי המחשב לא מקבל את מה שאני מחבר וזה רושם לי בצד למטה איפה שקבצים מוסתרים (התקן USB לא זוהה אחד מהתקני ב-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו windows אינו מזהה אותו. לקבלתסיוע בפתרון בעיה זו. לחץ על הודעה זו ) למה זה?על איזה התקנים מדובר? מותקנים דרייברים מתאימים ליציאות ה USB?אתה משתמש בחלונות XP? אם כן, מותקן SP1?
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים לדעתי הוא פשוט צריך דרייבר לחומרה שחיברת. אומנם רוב הדברים יש כבר ב Windows XP, אבל לא הכל
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים לפעמים חומרה נחותה עושה בעיות. יש לי מארז חיצוני להרדדיסק של חברה דפוקה ואני צריך לנסות איזה 10 פעמים עדשהוא מחליט לזהות לי אותו. כל שאר הזמן אני מקבל אותה הודעה
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים לפעמים חומרה נחותה עושה בעיות. יש לי מארז חיצוני להרדדיסק של חברה דפוקה ואני צריך לנסות איזה 10 פעמים עדשהוא מחליט לזהות לי אותו. כל שאר הזמן אני מקבל אותה הודעהאתה מחבר דרך hub ? אתה מחבר מקדימה או מאחורה ?
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מקדימה. עכשיו כשאתה אומר את זה באמת דרך HUB זה מיד מזהה לי את זה. (אני לא יודע אם זה קשור אבל הHUB הוא USB 1.1)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.