עבור לתוכן

האם יש טעם ברכישת Mp3 חדש , כרגע יש לי : H120

Featured Replies

פורסם

כרגע ברשותי IRiver H120 ( רוקבוקס מותקן כמובן ) , יש לי אותו כבר שנתיים וחצי ככה ....

אולי תהיה לי הזדמנות לקנות קצת בזול נגן Mp3 אחר , אז חשבתי שאולי הגיע הזמן לשדרג , עכשיו השאלה המתבקשת היא :

האם יש טעם לזה בכלל ?

חשבתי על הIaudio X5l, בעיקר בגלל חיי הבטריה הארוכים שלו ( 35 שעות ) והמסך הצבעוני נראה נחמד + ה10 ג'יגה הנוספים מאוד יועילו ...

האם יש טעם לשדרג את הMp3 ואם כן , אז לאיזה נגן ( וד"א אני לא אוהב את שיטת הId3 Tag של האייפוד , אני

מסתדר רק עם השיטה שבה המכשיר מציג את התיקיות במכשיר ) .

הדרישות שלי :

* הצגת קבצים

* לפחות 30 ג'יגה

* חיי בטריה ארוכים

פורסם

שמע קודם כל אני חולה על הנגן שלך.....

הוא לא מספק אותך עכשיו? כי אם הנגן עובד חלק אז באמת חבל על הכסף..

אבל אם אתה באמת צריך עוד 10 ג'יגה והבטריה שלו לא מספקת אותך אז תקנה את הX5L .....הכי מתאים.

פורסם
  • מחבר

גם אני אוהב אותו ...

אבל חיי הבטריה שלו עוד מעט יתחילו לאזול ,

ואם יש הזדמנות לשדרוג , אולי כדאי לנצל אותה ...

פורסם

גם לי יש h120, ואפילו יותר זמן מלך.

אין היום אף נגן שיכול להתחרות בו עם מותקן עליו רוקבוקס.

לכל אחד מהנגני הארדיסק החדשים יש איזה חסרון אחר שמוריד אותו. לאייאאודיו אין עברית ויש יציאת אוזניות שממוקמת בצורה מזוויעה, הזן ענק, שמן, ואין לו עברית, והאייפוד הוא אייםוד.

הנגנים היחידים שנראים מעניינים זה הנגנים הקטנים יותר, כמו הסאנסה של סאנדיסק למשל שהוא מדליק לגמרי. אבל הבעיה שאני לא יכול להסתדר עם פחות מ20 ג'יגה, אז אני פשוט מחכה לנגן הבא של אייריבר, או כל חברה אחרת, שתוציא נגן עם 20 ג'יגה לפחות שיספק אותי.

אני לא רואה סיבה להחליף את ה120. יש לו עברית של מאה אחוז, יש פיצ'רים אדירים שאני לא יודע איך אני אחיה בלעדיהם, ויותר חשוב, הוא חזק כמו טנק, לא נשרט, אוכל שמן שיזוף, חול, וכל חרא שאפשר לחשוב עליו בלי בעיה, ובקשר לחיי הבטריה, רק אחרי שנתיים הבטריה מתחילה לאבד כוח, אז אתה במצב מעולה , מה גם שבגרסאות האחרונות של רוקבוקס הם הצליחו לעבור לסכמת ניצול אנגריה משופרת שמעלה את זמן הבטרייה שלו מ16 שעות ל21, כך שגם כשהבטרייה תתחיל להחלש היא עדיין תעבוד לך הרבה שעות.

קיצר, תגיד תודה לאלוהים שאתה אחד מברי המזל המעטים שיש להם את הנגן הזה, ותשאר איתו.

פורסם

תמיד יהיה לך את ההזדמנות לשדרג, שום נגן לא הולך לשום מקום.

אם הוא לא מקולקל, אל תנסה לתקן אותו.

ה-H120 הוא החלט נגן ראוי ואיכותי ובשביל עוד 10 ג'יגה, שאתה לא באמת צריך (עד היום הסתפקת ב-20), ופיצ'רים כמו וידאו ותמונות לא נראה לי שווה את ההשקעה.

מה שכן, יכול להיות שאיכות השמע בנגנים החדשים טובה יותר, מכיוון שהטכנולוגיות שונות ומתפתחות עם הזמן.

פורסם

X5L יתאים לך בול..לי יש את ה-X5 וגם הוא מצוין.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים