עבור לתוכן

קירור כפול לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, יש לי בעיה במחשב והוא שבמשחקים הוא נתקע לי. כלומר במשחקים כבדים כמו היטמן הירוס 5 וכו' המשחק נתקע הסאונד גם נתקע (שומעים את הצליל האחרון שהיה במשחק חוזר על עצמו) והמקלדת והעכבר לא עובדים הפתרון הוא לעשות ריסט. עשיתי בדיקות ניקיתי את המחשב בדקתי וירוסים ותוכנות spy וכל זה לא עזר והגעתי למסקנה שהמחשב מתחמם ועקב כך הוא נתקע, יותר נכון הכרטיס מסך מתחמם (הוא מגיע לאיזה 70 מעלות - אני יודע שזה לא נורמלי). לקחתי מאוורר ביתי ובעזרתו קיררתי את הכרטיס מסך ועכשיו זה לא נתקע לי, חשוב לציין שהמאוורר על הכרטיס עצמו הוא עובד. עכשיו השאלה שלי היא האם איכשהו אפשר להוסיף איזה קירור נוסף לכרטיס מסך? אם כן איפה מחברים אותו או מה מה אתם ממליצים לי לעשות? למה אני לא יכול להמשיך ולעבוד ככה עם המאוורר הענק.

תודה לעוזרים

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

ובטוח שזה לא קשור לטמפרטורה של המעבד?

פורסם
  • מחבר

gf6600 וכמו שאמרתי גם המעבד מתחמם וגם הכרטיס מסך אבל נראה לי שהסיבה העיקרית היא חימום של הכרטיס מסך (70 מעלות) והמעבד מגיע בערך ל45 גג בעומס.

פורסם

כדי שתציין באיזה תציין באיזה כרטיס מדובר משתי סיבות .

1.לחלק גדול מהכרטיסים היום 70 מעלות זה סביר ביותר .

2.שבמיקרה וזה לא סביר נוכל להתאים לך קירור לכרטיס .

פירז כללי כמו שאתה מתאר דווקה מתאים למעבד יותר מאשר לכ.מסך...

:xyxthumbs:

עריכה:

נו... אתה רואה.. 6600GT הוא כרטיס שגם 80 מעלות עוד יכול להיחשב סביר עבור...

לדעתי זה המעבד ..

לא חייב רק כתוצאה מחום... אתה בOC למעבד ?

פורסם
  • מחבר

אממ לא

עריכה:

לדעתי זה אמור להיות קשור לקירור כי כמו שאמרתי עשיתי כמעט הכל ניקיתי אבק הוצאתי כרטיסים שהיו קרובים לכרטיס מסך ואולי חיממו אותו סידרתי את הכבלים במארז וכמו שאמרתי ניקיתי גם את המחשב עצמו מתוכנות ריגול ווירוסים.

אולי זה יכול להיות קשור לגדול המארז? סתומרת יכול להיות שהמארז קטן מידי וזה יוצר צפיפות וחום בתוכו?

פורסם

איך מדדתה את הטמפ' לכרטיס ?

שיחקתה במשהו ואז יצאתה ליבדוק ?

אם כן תעשה ככה:

תוריד ATI TOOLS (לא TRAY) גירסה 0.25 בטא 14 לפחות , תריץ שם סריקה ARTIFACTS ובמקביל בדריבר של הכרטיס תיראה מה הטמפ' .

אם זה עדיין 70 מעלות זה בסדר.. וזה כניראה לא מחום של הכרטיס .

פורסם
  • מחבר

עשיתי מה שאמרת אבל אני לא בטוח כמה זמן צריך לעשות את הבדיקה. עשיתי את הבדיקה במשך 5 דקות

הכרטיס מסך נע בין 75 ל 81 מעלות כאשר רוב הזמן הוא ב 78 - 76.

אתה אומר זה נורמלי? =\

פורסם

כבר לא כל כך.. 78-80 מעלות אחרי 5 דקות זה לא הכי נורמלי..

כמה זמן הכרטיס אצלך ?

ניקתה אבק גם לסינק של הכרטיס ?

פורסם
  • מחבר

יש לי אותו שנה ואממ תאמת לא ממש ניקיתי. אני קצת מפחד להרוס שם איזה משהו אז ניקיתי רק את המאוורר על הכרטיס אבל לא ביסודיות

פורסם

לא הדבר הכי מסובך בעולם..

http://www.ixbt.com/video2/images/xfx-1/xfx-6600gt-scan-front.jpg

שלך ניראה ככה ? (עזוב תתמונה)

אם כן אתה צריך לשחרר את 4 הברגים הכסופים ולהוציא את המיכסה של הקירור.. (לא את כל הקירור רק פלסטיק דק כזה..).

אחרי שנה עם הקרטיס שלי ראיתי שבמנוחה הוא על 66 מעלות בהתחלה הוא היה על 56.. לא הבנתי מה קרה לו עד שפירקתי אותו וראיתי שאבק פשוט סתם לחלוטין את המעבר אוויר בין המאוורר לבין הסינק עצמו..

אחרי ניקוי הוא חזר ל56 מעלות כמו גדול.. ;)

אולי זה ככה גם אצלך..

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אנסה מאוחר יותר ואשלח תגובה.

אבל אני לא מצליח להכינס ללינק שנתת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים