עבור לתוכן

ריסטים ראנדומליים..

Featured Replies

פורסם

אוקיי אני אתחיל מההתחלה ואסביר הכל אולי זה יעזור לכם להבין

טוב אתמול עשיתי אוברקלוק למחשב עד לגבול שתמיד הצלחתי להגיע כשה סופרפיי עדיין רץ כמו שצריך

שאלתי פה בפורום אוברקלוק איך אני יכול לעבור את המגבלה הזאת שהגעתי אליה ואמרו לי להוריד את המכפלות

אז הורדתי וניסיתי להגיע לאותה מהירות וזה לא הלך והסופר פיי לא סיים

אז חזרתי לביוס והחזרתי להגדרות הרגילות שהם הדיפולט של המעבד והזיכרונות

אוקיי אז אני יוצא מהביוס והווינדוס מסרב לעלות ממש לפני שאמור להופיע הבוט סקרין יש מסך כחול לשבריר שנייה ואז ריסטרט

אוקיי אז החלטתי להתקין מחדש את הווינדוס אז מחקתי את התיקייה הישנה של הווינדוס והתקנתי מחדש והכל פעל כמו שצריך

התקנתי את כל הדרייברים(צ'יפסט,כרטיס מסך,כרטיס קול,מודם ועכבר)

והתחילו ריסטים פעם בשעה ואלי לפעמים פחות כחה ברנדומליות

אחרי הריסט כשהווינדוס עולה שוב הוא אומר שהוא שוחזר משגיאה קריטית וכאשר אני עושה דיווח שגיאה עולה לי העמוד הזה שטוען שאחד הדרייבירים לא טוב או משהו

http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=e8ac9b04-2073-4f73-89df-3a57f8100226&SID=10

ניסיתי להתקין שני סוגי דרייברים לכרטיס מסך 84.21 ו 91.31 אם אני לא טועה

גם לצ'יפסט ניסיתי להתקין גם מהדיסק שבא עם הלוח אם וגם מה שהורדתי מהאתר של nvidia ( יש לי nf4 ultra) וגם ניסיתי להעיף אופציות שונות שמגיעות בדרייבר של הצ'יפסט

דרייבר של כרטיס הקול התקנתי כמה פעמים וגם של העכבר

קיצר התייאשתי מזה והחלטתי לפרמט את C אוקיי פירמטתי התקנתי מחדש והתקנתי את כל הדרייברים

והבעיה חוזרת על עצמה!! אני לא יודע מה לעשות .. הטמפרטורות של כל הרגיבים נורמלית ואני לא רואה שום דבר שעשיתי שונה מהפעם הקודמת שהתקנתי את הוינדוס ששם הכל עבד כמו שצריך

המחשב יחסית חדש בן קצת יותר מחצי שנה בינתיים לא היו שום בעיות חומרה ואין לי ווירוסים או ספייוורים

יש איזה בדיקות שיכולות אולי לקבוע מה בעיה? או שיש לכם כבר מושג מה וקרה עם המחשב?

פורסם

>יכולות להיות סיבות רבות תנסה לבצע מספר בדיקות כגון טמפרטורות, זיכרון, הרדיסק, ספק ולוח אם תלך מהקל לכבד ותקווה שזה לא משהו רציני תחושה שלי שזה ההרדיסק או הספק מתוך נסיון עם בעיה דומה :silly:

פורסם
  • מחבר

מה שאתה בעצם אומר לי זה תבדוק את כל הדברים שיכולים להשתבש וזה חייב להיות אחד מהם..

סליחה על העוינות אבל לא בשביל זה הגעתי לפורום תמיכה טכנית

אגב הרצתי את הבדיקה המוצעת ב FAQ

והתוצאה היא

Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!_woutput+937 )

הבנתי שזה בעיה באחד הדרייברים

אבל התקנתי אפילו גרסאות שונות של רוב הדרייברים חוץ מכרטיס הקול שאני לא מוצא גרסא של זה להורדה האינטרנט אבל אני בספק שזה זה

זה בטוח לא הצ'יפסט או כרטיס המסך כי ניסיתי וריאציות שונות של דרייברים של זה ושום דבר לא עבד

עכשיו כבר כמה שעות לא היה ריסט אולי זה סימן טוב אבל אני בספק שזה נפטר

פורסם

:kopfpatsch:למה יש לי הרגשה שמשהו נשרף שם בתוך המארז?!

איזה לוח אם יש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים