עבור לתוכן

כמה גרם של משחה טרמית צריך למעבד?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם 3 גרם של ארקטיק סילבר זה מספיק למעבד...(ובכלל לדעת כמה צריך למעבד אחד?)

נ.ב.

התקנתי לפני כמעט חצי שנה zalman 7000Cu והטמפרטורה של המעבד היתה בערך 35-45 במנוחה (מעבד פרסקוט)

ולפני חודשיים נשף לי הלוח אם ונתתי את המחשב לתיקון ולהחלפה של לוח אם. עכשיו הטמפרטורה של המעבד שלי היא 65-70 במנוחה.

יש לכם רעיונות למה..

פורסם

1. אולי "הטכנאי" לא מרח משחה..

2. תבדוק שהקירור מותקן טוב..

3. תבדוק אולי החליפו לך מעבד....(הכול יכול להיות)..?

פורסם
  • מחבר

תודה, אני יבדוק עם הטכנאי,

אבל למקרה שאני יצטרך לקנות ולשים משחחה חדשה:

(שוב השאלה הראשונה) האם 3 גרם יספיקו למעבד אחד? ובכלל כמה משחה צריך למעבד?

פורסם

3 גרם מספיק ואפילו ישאר לך לעוד...

וכמה צריך אף אחד לא מדד פשוט מורחים ורואים...

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה

פורסם

בהמשך לשאלה מישהו יכול להסביר איך משתמשים במשחה הזאת

ועל מה בדיוק למרוח אותה.

פורסם

על המעבד והגוף קירור כאילו

שכבה דקה

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

מריחה דקה על המעבד. ועל גוף הקירור אחרי מריחה להוריד בעזרת משהו כמו כרטיס אשראי.

פורסם

נכון אבל הכרטיס הוא יותר כדי ליישר את המשחה ולהוריד את הכמות המיותרת שלא תתפשט לצדדים ותעשה בלאגן ולכלוך מיותר

פורסם

תודה, אני יבדוק עם הטכנאי,

אבל למקרה שאני יצטרך לקנות ולשים משחחה חדשה:

(שוב השאלה הראשונה) האם 3 גרם יספיקו למעבד אחד? ובכלל כמה משחה צריך למעבד?

חצי גרם אמור להספיק. מקסימום גרם1, ומזה כבר צריך להישאר עודף...

את המישחה מורחים על הליבה- החלק ה"גבוה" ביותר של הרכיב... אם אתה מורח על מעבד, אז צריך למרוח רק על הריבוע השחור שבמרכז המעבד.... נגיד, אם המעבד כולו בגודל 5X5 ס"מ, אז באמצע יהייה ריבוע של 2X1 ס"מ (משתנה ממעבד למעבד...) שעלין צריך לשים את המשחה.

תיזהר לא למרוח אותה על חלקים אחרים...

פורסם

IG, בבקשה אל תבלבל את הבנאדם. יש DIY על המעבד, ככה שהוא נראה כמו ריבוע אחיד וכסוף, בלי חלקים גבוהים או נמוכים. ככה לפחות זה במעבדי AMD64 לסוקט 939.

פורסם

גם הHS ב939 משאיר חלק גבוה ונמוך, החלק הגבוהה פשוט גדול בהרבה, עדיין יש שוליים של הPCB.

פורסם

IG, בבקשה אל תבלבל את הבנאדם. יש DIY על המעבד, ככה שהוא נראה כמו ריבוע אחיד וכסוף, בלי חלקים גבוהים או נמוכים. ככה לפחות זה במעבדי AMD64 לסוקט 939.

וואלה? אני רגיל שהליבה בד"כ קצת בולטת מעל לפיברגלאס (או מה שזה לא יהייה) של הלוח של המעבד... והיא בד"כ בצבע כסוף שחור מבריק...

בכול מקרה, את המישחה צריך למרוח על החלק הקטן והמבריק של המעבד ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים