עבור לתוכן

חשד לבעיה בכרטיס רשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה חוזרת ונשנית שכשאני מחובר לאינטרנט, והאימיול עובד - אחרי כמה שעות החיבור שלי יידפק - הLAN יהיה מנותק, ואז רק RESET למחשב יעזור.

המחשב היה במעבדה, (גם בגלל עוד בעיה של "פריז" שקורה מדי פעם).

במעבדה הם בדקו כמה ימים, ולא היתה כל בעיה - העניין הוא שבזמן הזה הם לא יצרו TRAFFIC שייכנס/ייצא מהמחשב.

כשהאימיול פועל - זה קורה. כשלא פועל - זה לא קורה. השאלה אםזה קשור לאימיול ספציפית או רק לעניין של ה-TRAFFIC.

הייתי מעוננין למצוא איזושהי אפליקציה שתעזור לי ליצור הורדה והעלאה ב-LOOP של קבצים, משהו שיכול להעמיס על הכרטיס רשת.

מישהו מכיר משהו כזה? אולי משהו שיוריד קובץ כבד מאיכנשהו, בסוף ימחק אותו ויוריד שוב.

מכירים?

פורסם

אתה עובד עם נתב ???

כי אם כן יש נתבים שהזיכרון הפנימי שלהם מקבל רוויה ואז הם חייבים ריסט.

אם לא.אז יש תוכנה בשם נט לימיטר שמגבילה את הרוחב פס שאמיול לוקח.

חפש אותה בגוגל היא חימית.לכרטיס רשת לא צריכה להיות בעיה כלשהי.

פורסם

:nono:קודם כל תן לי להבהיר לך דבר אחד חשוב. אין קשר למה שקורה לכרטיס רשת שלך ואימיול

עם כבר משהו ידפק אז זה רכיב הWINSOCK שלך ואז בכלל לא יהיה לך אינטרנט, כרטיס רשת בסה"כ

מעביר אינפורמציה מי שמתרגם ולוקח את העומס זה הXP שלך, וכן אז יכול להיות ניתוק של חייגן

לפי דעתי זה קשור לחשמל סטטי שנוצא במחשב שלך, כתוצאה מזה ברגע מסויים הוא מקצר ומנתק לך אתת הקשר

עם המודם, זה די נפוץ בחיבור כבלים. המודם מעביר חשמל סטטי (אין לי מושג איך) אבל ברגע שאתה עושה

איתחול זה חוזר לחיים...

אבל שוב עם יש ראוטר כדאי שתבדוק MTU, תנסה לעשות את זה לכרטיס רשת שלך בלי שום קשר, לפעמים זה עוזר

זה נקראה DUPLEX, תנסה להוריד אותו לחצי

פורסם

HALF DUPLEX משמע שהכרטיס לא יוכל לשלוח ולקבל באותו זמן אלא בתורות שזה משהו שאתה לא רוצה לעשות

ולדעתי אין קשר בכלל לכרטיס אלא יותר לבעית תוכנה שזה יכול להיות או וינדוס שנדפק או דרייבר לא תקין ויש כאלה תחפש עדכון

פורסם

:nono:קודם כל תן לי להבהיר לך דבר אחד חשוב. אין קשר למה שקורה לכרטיס רשת שלך ואימיול

עם כבר משהו ידפק אז זה רכיב הWINSOCK שלך ואז בכלל לא יהיה לך אינטרנט, כרטיס רשת בסה"כ

מעביר אינפורמציה מי שמתרגם ולוקח את העומס זה הXP שלך, וכן אז יכול להיות ניתוק של חייגן

לפי דעתי זה קשור לחשמל סטטי שנוצא במחשב שלך, כתוצאה מזה ברגע מסויים הוא מקצר ומנתק לך אתת הקשר

עם המודם, זה די נפוץ בחיבור כבלים. המודם מעביר חשמל סטטי (אין לי מושג איך) אבל ברגע שאתה עושה

איתחול זה חוזר לחיים...

אבל שוב עם יש ראוטר כדאי שתבדוק MTU, תנסה לעשות את זה לכרטיס רשת שלך בלי שום קשר, לפעמים זה עוזר

זה נקראה DUPLEX, תנסה להוריד אותו לחצי

כמה שטויות בפוסט אחד...

פורסם
  • מחבר

חברים, אני צריך קצת סדר באינפורמציה.

ראשית, זהו מודם ADSL, לא ROUTER. כשאני אומר LAN - הכוונה היא החיבור רשת בין כרטיס הרשת שלי לבין המודם.

שנית, אם הבעיה היתה במודם - אז ריסט של המודם היה פותר את הבעיה. אבל לא - רק ריסט של המחשב שלי פותר את הבעיה.

דבר נוסף - אני לא חושב שהאימיול ספציפית גורם לבעיה. אני כן חושד שTRAFFIC על הכרטיס רשת שלי גורם לבעיה - ולכן לא הבנתי למה כתבתם שאין קשר לכרטיס הרשת.

כרטיס הרשת הוא רכיב חומרה שאם הוא תקול - יהיו בעיות.

אגב - דרייבר זה הדבר הראשון שבדקתי - התקנתי מחדש את החייגן ואת הדרייבר (עדכנתי אותו).

לכן חשבתי שאם תהיה לי דרך להעמיס על כרטיס הרשת לצורך בדיקה - משהו שיוריד קבצים גדולים בLOOP - אדע בוודאות איפה הבעיה.

מה אתם אומרים?

פורסם

תוריד את התוכנה w g e t ל windows. תעשה קובץ .bat שמוריד כל הזמן איזה קובץ ממש גדול באופן מהיר (כמו למשל איזה iso חוקי של הפצת לינוקס מאתר מראה מהיר). תוריד רווחים, ההגנה האינפנטילית של האתר חוסמת לכתוב את המילה הזו.

פורסם

תנסה לעשות קודם HALF DUPLEX

פורסם

כמה שטויות בפוסט אחד...

אם זה שטיות אז בוא תכתוב מה שנכון...נראה אותך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים