פורסם 2006 ביולי 819 שנים מחבר תודה לכולםאני יבדוק את כל הסדרות שאני לא מכירתגידו אתם יכולים אולי לספר לי על מה זה "אליס"
פורסם 2006 ביולי 819 שנים קטנטנות עונה ראשונה! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם 2006 ביולי 919 שנים "אליס"(זהות בדויה)סדרה נחמדה אתה יכול לצפות בה כל יום ב-axn.כבר לאהם סיימו את הסבב השני שבו שידרו גם את העונה הרביעית(אחרי שהיא שודרה כל שבת היא שודרה במהלך השבוע) כנראה כאשר העונה ה-5 תיגמר הם ישדרו את זה שוב ואז אולי הם יעשו עוד סבבמה גם שסדרה כזאת לדעתי צריך להתחיל לראות מההתחלה
פורסם 2006 ביולי 919 שנים מחבר כבר לאהם סיימו את הסבב השני שבו שידרו גם את העונה הרביעית(אחרי שהיא שודרה כל שבת היא שודרה במהלך השבוע) כנראה כאשר העונה ה-5 תיגמר הם ישדרו את זה שוב ואז אולי הם יעשו עוד סבבמה גם שסדרה כזאת לדעתי צריך להתחיל לראות מההתחלהעל מה הסידרה הזו?וכמו שכבר אמרתי יש לי YESוentourage הצעה מצויינת! לא חשבתי עליה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.