פורסם 2006 ביולי 719 שנים יש לי כרטיס מסך לידטק 6600gt אני פותח תמארז בשביל שהמארז יתאוור ושלא יווצר חום וכו'רציתי לשחק משחק התחלתי לשחק והוא נתקע אז הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך וכתוב:רמת טמפרטורה: 83טמפרטורת ליבה של gpu : 83טמפרטורה מקיפה: 55והטמפרטורה שהיא 83 היא לא יורדת אפילו כיוונתי אל הכרטיס מאוורר חזק והטמפרטורה יורדת 2-3 מעלותהמאוור של הכרטיס עובדועכשיו אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בכזאת טמפרטורה 83 ואינה יורדתמה לעשות :'(?תודה מראש
פורסם 2006 ביולי 819 שנים מחבר תגידו לי בבקשהרמת טמפרטורה: 83טמפרטורת ליבה של gpu : 83זה כתוצאה שהמאוורר חלש מאוד למרות שרואים אותו עובד?או שזה משהו בכרטיס שדורש בדיקת מעבדה\ שליחת הכרטיס ליבואן?
פורסם 2006 ביולי 819 שנים מחבר שמעו משהובסוף זה מה שקורהכשאני מדליק את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך עובד נורמאלי שהטמפרטורה 44ואחרי כמה דקות המאוורר מסתובב באופן איטי ומשמיע קולות של טרקטור והטמפרטורה מתחיל לעלות עד ל84מה אתם מציעים לי לעשות?
פורסם 2006 ביולי 819 שנים פרק אותו בעדינות תוציא את המאברר יש במאברר גומיה תוריד אותה ועם שמן של מכונות תפירה תפטף שני טיפות אל תציף וסובב מישני הכיבונים תניח אותו בצד כשהמדבקה למעלה בנתיים אם יש לך אויר דחוס תשפריץ רק על הפינים הזהובים של כרטיס מסך ,עם מברשת עדינה נקה אבק בסלוט ובעדינות,סים לב למאברר אתה יכול גם עם wd40 לשפריץ עליו ,(תסמן איפה המדבקה של המאברר שלא תחזיר אותו הפוך)תחזיר הכל במידה ואתה מתעקש אתה יכול לקנות מאברר חדש תרקיב אותו ותראה אם יש תוצאות...
פורסם 2006 ביולי 819 שנים פרק אותו בעדינות תוציא את המאברר יש במאברר גומיה תוריד אותה ועם שמן של מכונות תפירה תפטף שני טיפות אל תציף וסובב מישני הכיבונים תניח אותו בצד כשהמדבקה למעלה בנתיים אם יש לך אויר דחוס תשפריץ רק על הפינים הזהובים של כרטיס מסך ,עם מברשת עדינה נקה אבק בסלוט ובעדינות,סים לב למאברר אתה יכול גם עם wd40 לשפריץ עליו ,(תסמן איפה המדבקה של המאברר שלא תחזיר אותו הפוך)תחזיר הכל במידה ואתה מתעקש אתה יכול לקנות מאברר חדש תרקיב אותו ותראה אם יש תוצאות... *מאוורר *הכיוונים *שים *תרכיב אל תתעצבן זה לא כדי לרדת עליך
פורסם 2006 ביולי 919 שנים *מאוורר *הכיוונים *שים *תרכיב אל תתעצבן זה לא כדי לרדת עליך יפה תעשה לי הכתבה בעברית ואני יעשה לך שיעור בצרפתית ובאמת זה לא כדי לרדת עליך
פורסם 2006 ביולי 919 שנים אממממ רק אני חושב "אחריות" ?...אחי תנסה לממש את האחריות. אם לא הולך תקנה קירור חדש. ARCTIC COOLER יעשה את העבודה בזולhttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3091
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.