עבור לתוכן

אוי ואבוי אני צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך לידטק 6600gt אני פותח תמארז בשביל שהמארז יתאוור ושלא יווצר חום וכו'

רציתי לשחק משחק התחלתי לשחק והוא נתקע אז הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך וכתוב:

רמת טמפרטורה: 83

טמפרטורת ליבה של gpu : 83

טמפרטורה מקיפה: 55

והטמפרטורה שהיא 83 היא לא יורדת אפילו כיוונתי אל הכרטיס מאוורר חזק והטמפרטורה יורדת 2-3 מעלות

המאוור של הכרטיס עובד

ועכשיו אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בכזאת טמפרטורה 83 ואינה יורדת

מה לעשות :'(?

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

תגידו לי בבקשה

רמת טמפרטורה: 83

טמפרטורת ליבה של gpu : 83

זה כתוצאה שהמאוורר חלש מאוד למרות שרואים אותו עובד?

או שזה משהו בכרטיס שדורש בדיקת מעבדה\ שליחת הכרטיס ליבואן?

פורסם
  • מחבר

שמעו משהו

בסוף זה מה שקורה

כשאני מדליק את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך עובד נורמאלי שהטמפרטורה 44

ואחרי כמה דקות המאוורר מסתובב באופן איטי ומשמיע קולות של טרקטור והטמפרטורה מתחיל לעלות עד ל84

מה אתם מציעים לי לעשות?

פורסם

פרק אותו בעדינות תוציא את המאברר יש במאברר גומיה תוריד אותה ועם שמן של מכונות תפירה תפטף שני טיפות אל תציף וסובב מישני

הכיבונים תניח אותו בצד כשהמדבקה למעלה בנתיים אם יש לך אויר דחוס תשפריץ רק על הפינים הזהובים של כרטיס מסך ,עם מברשת עדינה נקה אבק

בסלוט ובעדינות,סים לב למאברר אתה יכול גם עם wd40 לשפריץ עליו ,(תסמן איפה המדבקה של המאברר שלא תחזיר אותו הפוך)תחזיר הכל במידה ואתה

מתעקש אתה יכול לקנות מאברר חדש תרקיב אותו ותראה אם יש תוצאות... :bash:

פורסם

פרק אותו בעדינות תוציא את המאברר יש במאברר גומיה תוריד אותה ועם שמן של מכונות תפירה תפטף שני טיפות אל תציף וסובב מישני

הכיבונים תניח אותו בצד כשהמדבקה למעלה בנתיים אם יש לך אויר דחוס תשפריץ רק על הפינים הזהובים של כרטיס מסך ,עם מברשת עדינה נקה אבק

בסלוט ובעדינות,סים לב למאברר אתה יכול גם עם wd40 לשפריץ עליו ,(תסמן איפה המדבקה של המאברר שלא תחזיר אותו הפוך)תחזיר הכל במידה ואתה

מתעקש אתה יכול לקנות מאברר חדש תרקיב אותו ותראה אם יש תוצאות... :bash:

*מאוורר

*הכיוונים

*שים

*תרכיב

אל תתעצבן זה לא כדי לרדת עליך :silly:

פורסם

גם תסיר לגמרי את ההתקנים של הכרטיס (ותמחוק תוכנות ל OC) ותתקין מחדש.

פורסם

*מאוורר

*הכיוונים

*שים

*תרכיב

אל תתעצבן זה לא כדי לרדת עליך :silly:

יפה תעשה לי הכתבה בעברית ואני יעשה לך שיעור בצרפתית ובאמת זה לא כדי לרדת עליך :nixweiss:

פורסם

במקומך היתי מודה לו, הוא מנסה לעזור לך ולא לרדת עליך או לפגוע בך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים