עבור לתוכן

טמפרטורת הרדדיסק

Featured Replies

פורסם

הורדתי תוכנה בשם harddrive themometer והיא אומרת לי שהכונן שלי ב58 מעלות. אני לא חושב שזה הגיוני כי הטמפרטורה לא זזה

גם אם הוא בIDLE וגם אם הוא בעומס. איזה תוכנה אמינה יש ע"מ לנטר טמפרטורת הרד דיסק? (לא EVEREST היא עושה לי מסכים

כחולים משום מה)

פורסם

SANDRA או HDDlife .....

ויש מצב שנפלת על עוד אחד מהדגמים שיש להם בעיה בחיישן טמפ'...(יש דגמים של 160GB-250GB....)..

פורסם
  • מחבר

אז איך אני יודע אם זו בעייה אמיתית או בחיישן? כי יש לי פריזים בזמן האחרון ואני רוצה לדעת מאיפה זה מגיע

ד"א HDDLIFE מסמן לי בין 58 ל 62 מעלות

פורסם

תיגע בו ביד ותיראה

פורסם
  • מחבר

זה אמור לרתוח? כי אני לא מרגיש חום מיוחד

פורסם

תיגע בצד הדיסק

לחצי דקה אם זה לא חם מידי

האם יש מאוררים לכיוון הדיסק\ים

אם נוגעים לא מיד מרגישים את החום

פורסם
  • מחבר

טוב נגעתי דקה וזה היה חמים לא יותר. אני חושב שאני אפתח תרד חדש בקשר לפריזים

פורסם

כאשר המחשב נתקע ב"פריז", האם אתה שמועה מין קלאק כזה שהראשים של הכונן הלכו לחניונם או שהדיסק בכונן קשיח נעצר. אם כן תחליף כונן, אם לא חפש בעיה במקום אחר. אני חושב שזה כרטיס מסך!

פורסם
  • מחבר

אין רעש מההרדדיסקים. לצערי אני מכיר טוב מאוד את הרעש הזה מהרדיסקים ששבקו. למה דווקא הכרטיס מסך?

פורסם

אין רעש מההרדדיסקים. לצערי אני מכיר טוב מאוד את הרעש הזה מהרדיסקים ששבקו. למה דווקא הכרטיס מסך?

קודם כל נזכרתי בכבל DATA של HDD והמלצתי להרבה להחליפו, לפחות בתור ניסוי.

ותתקין איזה מאוורר מול HDD שיקרר אותו, אבל אני לא חושב שזה מה שגורם ל"פריז"ים

כרטיס מסך שמתחמם יכול לגדום לזה, אני חשבתי בהתחלה, שאולי הוא רופף, אבל מצד שני אם הוא רופף אז אחרי ריסטרט הוא לא לעלה בכלל!

נתקלתי פעם בכרטיס מסך שהזיכרונות שלו היו דפוקים ואם הוא פנה אליהם אז המחשב נתקע, עלו על זה במעבדת שירות. אין לי מושג איך ולמה זה הגיע לזה, הביאו לי את המחשב בצורה כזאת.

זה יכול להיות דרייבר של כרטיס מסך, אבל אני חושב שאז הוא נתקע רק במשחקים.

תנסה להחליף חומרה (לראות אם זה מסתדר)

אה, עוד מקרה: זיכרונות של יצרנים שונים או טיימינגים שונים! אם יש כמה כרטיסים, תנסה לעבוד רק עם אחד מהם.

עדקן אם יש שינוים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים