פורסם 2006 ביולי 1519 שנים MCT40 -> נוזל קירור עד 40 מעלותאחרי 40 מעלות, אני חושב שבלנדר(כמו במכונת ברד) + כמות יפה של אתנול(לבודד טוב טוב ולמנוע דליפות) אמור לעבוד יופי...מצד שני, אני רוצה לבנות צילר קטן לקירור בקבוקים גדולים =)קולה/אלכוהול(אם אבא יצטרך)
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים זה שטויות אני גם לא רוצה שהוא יגיע למתחת לאפס כי יתחיל לי קרח בתוך המחשב וזה סתם בלאגן בשביל זה מבודדים... קוראים לתופעה הזאת עיבוי...
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר זה שטויות אני גם לא רוצה שהוא יגיע למתחת לאפס כי יתחיל לי קרח בתוך המחשב וזה סתם בלאגןיש לי חדשות בשבילך גם ב10 מעלות אם זה יותר נמוך מטמפרטורת החדר יווצר עיבוי של נוזל וזה הרבה יותר גרוע מקרח במחשב
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים יש לך לינק לנוזל הזה?http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=143&cat=63&page=1יצא להם נוזל חדש,עוד לא יצא לי לקרוא עליו...
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מישהו יכול לתת לינק או להסביר לי על קירור גז ?ראיתי את הבלוק אבל לא הצלחתי להבין מה הקשר בינו ובין המעבד, זה עיגול קטן...תודה מראש
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים יש לי חדשות בשבילך גם ב10 מעלות אם זה יותר נמוך מטמפרטורת החדר יווצר עיבוי של נוזל וזה הרבה יותר גרוע מקרח במחשבנכון ואם זה נוזל זה יותר גרוע כי זה יכול לנזול על הלוח או משהו דומה!תודהמישהו יודע איפה מוכרים חומרי בידוד באזור המרכז?בכל חנות לחומרי בניין
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מה זאת אומרת "מריצים את המערכת על יבש במשך 3 ימים..."???אני פשוט לא מבין בקירור גז!
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר אז היום סיימתי להכין את הקיבוע לבלוק של הקירור גז תהליך מייגע של המון מחשבה אבל בסוף יצא רעיון טוב ובעלות של פחות משלושים שקלים וקירור אחד של אינטל שהלך לעולמו המצרכים: קירור סטוק של אינטל שחתכתי ולקחתי ממנו את התושבת ללוח (גם ככה הוא מקרר חרא) צינור סיפון של כיור 12 שקל בטמבור רגלית שפירקתי מהכוננית של חברה שלי עלה לי בהמון התחנפויות צנרת ארמופלקס לבידוד10 שקלים מדדתי חתכתי ליטשתי והתוצאה לפניכם תהנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.