פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר התחלתי לבנות וככה זה נראה בינתיים אשמח לשמוע הצעות לשיפור הוספתי מיכל עגול לתוך המיכל המרובע ובודדתי אותו עם קצף בידוד הגודל של כל העיניין הוא 60 ס"מ אורך ו40 ס"מ רוחב עכשיו נשאר לחכות לקפילר ולהלחים את כל העסק עדכונים בקרוב
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אחלה תמונות שחר ! לפי ברור שעשיתי המדחס הוא בין 1/4 ל - 1/3 כוח סוס, מדחס חזק סה"כ שמיועד לעבוד עם גז R12 . אחלה צינור מגולגל הכנת. עם כמות נוזל לא גדולה הצ'ילר הזה יעשה אחלה עבודה ! נ.ב. תודה וסליחה על הפיצה עכשיו רק ראיתי את התמונות החדשות, אחלה עבודה, יופי של בידוד. אני ממליץ להכין מיכל מבודד כאשר גם הסליל וגם המשאבה בתוכו. אחרת יש צורך לבודד את המשאבה וכמו כן את כל הצנרת.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מחבר הפרוייקט רץ רק חבל שאין לי יותר מידי זמן אליאור לקחתי את המשאבה בחשבון של הבידוד אבל תודה על החיזוק עדכונים בהמשך
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים רק פעם הבאה אחי תצלם את הכל ברזולציה של 5000X4000 ככה... זה קטן מידי 800X600 יהיה מספיק... בהצלחה אח שלנו..
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מחבר חחחח מצלמה של אחותי ואין לי מושג איך מקטיניים רזולוציהבכל מקרה הקטנתי אותם לפני שהעלתי אז תחשוב מה היה לפני
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים חחחח כמה שזה איכות.. קשה לראות במסך 17 אינצ' תמונה ברזולציה כזאת.. שאתה מעלה אותה לImageShack תגדיר לתמונות רזולציה...
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אחלה פוייקט!!בהצלחה בהמשך!!פעם חשבתי לבנות קירור גז עם מדחס של מקרר של אוטו!!זה קטן יחסית וזה מורכב על פלטה גם המדחס וגם המאדה שלו עם הואוורר זה עובד על גז 134a אם אני לא טועה והכי חשוב שזה פועל על 12V ו24V!!כך שאפשר להביא ספק פשוט שיהיה אחראי רק על המערכת הזאת או אפילו לחבר אותה לקיים כי זה כולה מנוע??מה אתם אומרים??אם אני מביא מערכת כזאת אז אני צריך להביא רק בלוק קירור של גז לא??תודה!
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים זה ברור זה מדחס קטן אבל כמה מעלות אתה אומר זה יחזיק לי את המעבד??ושווה לקנות כזה ולהרכיב אותו עם בלוק מתאים??
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר אחלה פוייקט!!בהצלחה בהמשך!!פעם חשבתי לבנות קירור גז עם מדחס של מקרר של אוטו!!זה קטן יחסית וזה מורכב על פלטה גם המדחס וגם המאדה שלו עם הואוורר זה עובד על גז 134a אם אני לא טועה והכי חשוב שזה פועל על 12V ו24V!!כך שאפשר להביא ספק פשוט שיהיה אחראי רק על המערכת הזאת או אפילו לחבר אותה לקיים כי זה כולה מנוע??מה אתם אומרים??אם אני מביא מערכת כזאת אז אני צריך להביא רק בלוק קירור של גז לא??תודה!זה לא שווה המדחס חלש מידי ובמחיר של המקרר לרכב אתה מביא מדחס נורמלי גם העניין של 12 וולט לא כזה משנה תחבר לחשמל רגיל וזהו
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים צלוי כמה וואט המדחס.. בוא נגיד שלא תגיע מתחת ל0... זה שטויות אני גם לא רוצה שהוא יגיע למתחת לאפס כי יתחיל לי קרח בתוך המחשב וזה סתם בלאגן זה לא שווה המדחס חלש מידי ובמחיר של המקרר לרכב אתה מביא מדחס נורמלי גם העניין של 12 וולט לא כזה משנה תחבר לחשמל רגיל וזהו נכון אתה צודק אבל זה נראה לי מסורבל לחבר את זה לשקע נוסף וזה גם לוקח הרבה חשמל לא??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.