עבור לתוכן

זה כבר לא יאומן, לא יאומן לגמרי

Featured Replies

פורסם

עד כמה שהרעיון נחמד והכל שמתי לי שם שיר של פרנץ פרדיננד (ג'קלין) והשירים שהביאו בסגנון דומה היו נחמדים, אבל לא היו דומים בסטייל

פורסם

עכשיו רק נתקלת בפנדורה? :nixweiss:

אממ - בוקר טוב אליהו? :silly:

פורסם

עד לפני חודש בערך למי שרשום לא הייתה הגבלה , זה החזיק לתקופה ואז הם חזרו לשיטה הישנה שלהם של להגביל ל10 שירים ... רק שעכשיו זה מגביל ל10 שירים בשעה לתחנה, אז זה קצת יותר נורמלי ממה שהיה בהתחלה .

זה מעצבן אבל יש דרכים לעקוף את זה . (הייתה גם דרך לשמור את השירים לאיפה שאתה רוצה בהארד דיסק אבל אני חושב שהם תיקנו את הפירצה)

אגב, פנדורה באמת חדשה לכם? זה ממש מפתיע אותי ... :smile1:

עדיין אין שום בעיה לשמור את השירים, אני עשיתי את זה

פשוט לחכות שהשיר יגמר ולהיכנס לתיקיית ה-TEMP, שם לחפש תיקיית בשם plugtmp (יכול להיות עם מספר כלשהו, למשל plugtmp-1)

בתוכה תראה קבצים כמו 6530674268544040977, תעתיק אותם לתיקיה אחרת ושנה להם את השם, תוסיף בסוף סיומת mp3 ותוכל לנגן אותם בלי בעיה

החיסרון היחיד זה שהם באיכות 128KBPS

פורסם

עד כמה שהרעיון נחמד והכל שמתי לי שם שיר של פרנץ פרדיננד (ג'קלין) והשירים שהביאו בסגנון דומה היו נחמדים, אבל לא היו דומים בסטייל

[ltr]the more artists / songs you enter / give feedback for the more accurate it'll be.

I entered 5 artists last night, out of the 20 or so songs it played last night I only liked 5 or so. however, today I've been hearing for an hour now and it has yet to play a song that I didn't like.[/ltr]

פורסם

עדיין אין שום בעיה לשמור את השירים, אני עשיתי את זה

פשוט לחכות שהשיר יגמר ולהיכנס לתיקיית ה-TEMP, שם לחפש תיקיית בשם plugtmp (יכול להיות עם מספר כלשהו, למשל plugtmp-1)

בתוכה תראה קבצים כמו 6530674268544040977, תעתיק אותם לתיקיה אחרת ושנה להם את השם, תוסיף בסוף סיומת mp3 ותוכל לנגן אותם בלי בעיה

החיסרון היחיד זה שהם באיכות 128KBPS

זה עדיין עובד? חשבתי שהם תיקנו את זה ... בכל מקרה זה נחמד לשיר אחד או שניים, אבל למי יש כוח לעשות את זה כל הזמן, כבר יותר פשוט להשיג בדרך המסורתית :cool2:

פורסם

שטויות! אין שמה בכלל את הסיגנון שאני שומע!

בבקשה כמה להקות:

Amduscia

Angels and Agony

Aslan Faction

Assemblage 23

Blutengel

Feindflug

Flesh Field

Girls Under Glass

God Module

Imperative Reaction

In Strict Confidence

Lame Immortelle

Solitary Experiments

Suicide Commando

Tactical Sekt

Terminal Choice

The Retrosic

XP8

פורסם

בקשר למזרחית,נסה את אורפנד לנד ;D

להקה סוסה,ויש להם מין סגנון מזרחי כזה.

פורסם

בקשר למזרחית,נסה את אורפנד לנד ;D

להקה סוסה,ויש להם מין סגנון מזרחי כזה.

איך כותבים את השם באנגלית??

פורסם

orphaned land

זה לא מטאל בכלל? מתי הם הפכו ללהקת מזרחית? (אני שנים לא שומע מטאל ...) :s05:

פורסם

אכן מטאל,אבל יש להם סגנון שממש מזכיר לי מזרחית,סלסולים כאלה ומשפטים בעברית מדי פעם 8)

פורסם

תגידו, כל חדשה ישנה ש ynet החליטו להעלות מהאוב חייבים להזכיר פה בפעם המיליון ? אתר ישן.. וכן מה לעשות אין שם את כל השירים בעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים