עבור לתוכן

למה בהודו ובסין יש הכי הרבה אנשים?

Featured Replies

פורסם

לא לא רואים כלום :)

פורסם

למה אתה מתכוון? להודה שמעל לשלך או לאחרות? (אני עדיין רואה את ההודעה של אווינועם ואחריו את ההודעה של tea time, ו3 הודעות באמצע רק במסך של שליחת הודעה...)

פורסם

:lol: :lol: :lol:

ראיתי את ההודעה שלך כבר מאתמול...

פורסם

טוב זה כבר לא מצחיק :P

לאיזה הודעה אתם מתכוונים?

אגב, זה מה שרציתי לכתוב אז:

אני לא זוכר שהיו שם מילחמות ענק שחיסלו מיליונים, לא הייה שם ציד "מכשפות", לא היו שם כל כך הרבה מגפות, תזונה בריאה יותר (בסין אוכלים חלבונים יותר זמינים מפרות וחזירים... תולעים וג'וקים :smile1:), יותר דגים...

רק שלחיצה על הקישור למקור לא מביא לשום מקום...

פורסם

הפיצוץ אוכלוסין באזורים אלה כמו גם באפריקה הם : הקולוניאליזם עזב מדינות אלה בזמן די מאוחר ככה שלקח להם יותר זמן להתפתח כמדינה, כמו כן המדינות הקולוניאליות "אנסו" את המדינות המתפתחות מכל משאב טבעי שהיה להן וכשהן עזבו אותן הן השאירו את המדינות בלי כלום, ובגלל זה כלכלתן ברובה מתבסת על חקלאות פרימיטיבית. כמו כן מעמד האישה במדינות אלה נמוך מה שאומר שהאישה לא יוצאת לעבוד ואין לה קריירה כך שברור שהיא תביא יותר ילדים, גיל הפוריות באזורים אלה הוא גבוה כי אישה מולידה בממוצע בגיל 17-20 והלאה כך שבהשוואה למערב ששם אישה תוליד ילד-שניים אם בכלל..במדינות אלה יש לרוב הנשים הרבה ילדים. ישנם דתות המעודדות ילודה רבה כמו האיסלאם והיהדות כך שכוהני דת בכפרים מעודדים ילודה. אין מודעות לאמצעי מניעה. אין מרפאות לתכנון משפחה ככה שנשים מולידות ילדים ללא ידע על המצב הסוציו-אקונומי שלהן ומתדרדרות לעוני. כמו כן באזורים אלה ילדים הם ידיים עובדות ככה שמשתלם כלכלית להוליד כמה שיותר..פוווי..זהו גמרתי..

לא נראה לי שיהיה למישהו כח לקרוא (עשיתי בגרות בגיאוגרפיה השנה :cool2:)

פורסם

אני לא יודע אם מישהו יראה את ההודעה הזו, אבל אם כן, תגידו לי אם אתם רואים גם שתי הודעות שלי (שבטעות יצאו בדאבל)... כי אני רואה אותן רק כשאני שולח הודעה :s05: לא בתצוגה רגילה שת הת'ראד... גם את ההודעה של שיקלי אני משום מה לא רואה :P

באג מוזר... אגב, למנהל, תמחוק את הדאבל ואת ההודעה הזו... תודה.

הי :) את ההודעה הזו אני מצליח לראות... אז תגידו לי רק אם רואים את שאר ההודעות שלי וכו...

תודה.

פורסם

באזורים אלה ילדים הם ידיים עובדות ככה שמשתלם כלכלית להוליד כמה שיותר..

זו הסיבה העיקרית.... אני מתפלא על כולכם... מה, לא למדתם גאוגרפיה בכיתה ז' וח'?!

פורסם

הפיצוץ אוכלוסין באזורים אלה כמו גם באפריקה הם : הקולוניאליזם עזב מדינות אלה בזמן די מאוחר ככה שלקח להם יותר זמן להתפתח כמדינה, כמו כן המדינות הקולוניאליות "אנסו" את המדינות המתפתחות מכל משאב טבעי שהיה להן וכשהן עזבו אותן הן השאירו את המדינות בלי כלום, ובגלל זה כלכלתן ברובה מתבסת על חקלאות פרימיטיבית. כמו כן מעמד האישה במדינות אלה נמוך מה שאומר שהאישה לא יוצאת לעבוד ואין לה קריירה כך שברור שהיא תביא יותר ילדים, גיל הפוריות באזורים אלה הוא גבוה כי אישה מולידה בממוצע בגיל 17-20 והלאה כך שבהשוואה למערב ששם אישה תוליד ילד-שניים אם בכלל..במדינות אלה יש לרוב הנשים הרבה ילדים. ישנם דתות המעודדות ילודה רבה כמו האיסלאם והיהדות כך שכוהני דת בכפרים מעודדים ילודה. אין מודעות לאמצעי מניעה. אין מרפאות לתכנון משפחה ככה שנשים מולידות ילדים ללא ידע על המצב הסוציו-אקונומי שלהן ומתדרדרות לעוני. כמו כן באזורים אלה ילדים הם ידיים עובדות ככה שמשתלם כלכלית להוליד כמה שיותר..פוווי..זהו גמרתי..

לא נראה לי שיהיה למישהו כח לקרוא (עשיתי בגרות בגיאוגרפיה השנה :cool2:)

רק בזכות קולוניאליזם יש באפריקה ערים ותשתית מסוימת. הכלכלה שלהם תמיד הייתה מבוססת על חקלאות פרימיטיבית. קולוניאליזם הביא קידמה מסוימת לאפריקה. בלי השלטון הקולוניאלי הם עדיין היו מוציאים כינים מהתחת.

פורסם

נכון, אבל תסכים איתי שהקולוניאליזם לא הגיע למדינות האלה כדי לקדם אותן..הוא הגיע לשם בשביל עבדים ומחצבים..ממש לא כדי לעזור לתושבי אפריקה או הודו-סין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים