עבור לתוכן

למה בהודו ובסין יש הכי הרבה אנשים?

Featured Replies

פורסם

למה לא באירופה? בדרום אמריקה? באפריקה?

פורסם

כי משריצים שם ילדים :nixweiss:

פורסם

כי הטכנולוגיה המתקדמת של הקונדום עוד לא הגיעה לשם... :smile1:

פורסם

איכות קונדומים ירודה :nixweiss:

פורסם

שמע...קורה שחרמנים פעם בשנה.

פורסם

פעם בשעה לא בשנה

פורסם

שאלה מענינת. אני מנייח שזה קשור לתרבות וההיסטוריה של העמים.

למשל המלחמות של סין מאות שנים אולי גרמו לעידוד ילודה בשביל הממלכה.

והודו אולי בגלל שזאת התרבות שלהם, משפחות גדולות, חתונה של נשים בגיל צעיר 12-14, דת ודברים כאלה...

סתם ניחוש :-X

פורסם

פורסם
  • מחבר

שאלה מענינת. אני מנייח שזה קשור לתרבות וההיסטוריה של העמים.

למשל המלחמות של סין מאות שנים אולי גרמו לעידוד ילודה בשביל הממלכה.

והודו אולי בגלל שזאת התרבות שלהם, משפחות גדולות, חתונה של נשים בגיל צעיר 12-14, דת ודברים כאלה...

סתם ניחוש :-X

ייתכן, אבל מצד שני גם תוחלת החיים שם נמוכה. ואני גם מאמין שזה קשור לתרבות, רציתי לראות אם מישהו יודע על זה משהו פה. עוד נקודה למחשבה - גם באפריקה יש תרבות דומה (להתחתן בגיל צעיר), ובמדינות ערב באיזורניו גם יש תרבות של הבאת ילדים רבים לעולם (בטח קצב הגידול בעזה ובשטחים הוא אחד הגדולים בעולם).

פורסם

עולם שלישי-אוכלוסייה אנלפבתית לרוב,השכלה נמוכה,חוסר הבנה כי משפחה גדולה ללא כסף=צרות.

פורסם

אני לא זוכר שהיו שם מילחמות ענק שחיסלו מיליונים, לא הייה שם ציד "מכשפות", לא היו שם כל כך הרבה מגפות, תזונה בריאה יותר (בסין אוכלים חלבונים יותר זמינים מפרות וחזירים... תולעים וג'וקים :smile1:), יותר דגים...

פורסם

אני לא זוכר שהיו שם מילחמות ענק שחיסלו מיליונים, לא הייה שם ציד "מכשפות", לא היו שם כל כך הרבה מגפות, תזונה בריאה יותר (בסין אוכלים חלבונים יותר זמינים מפרות וחזירים... תולעים וג'וקים :smile1:), יותר דגים...

פורסם

אוכל טוב? :-X

פורסם

פיצוץ האוכלוסין נובע מהשיפור (היחסי) בתנאים שהמערב הציג.

אם בעבר כדי שילד אחד ישרוד היו צריכים להוליד עשרה ילדים, השיפור שהמערב הביא (בחקלאות, ברפואה ובסניטציה) גרם לכך שאנשים עדיין הולידו עשרה ילדים (מתוך מסרות של מאות שנים) אבל עכשיו רובם נשארו בחיים להוליד עוד ילדים.

כשאחוזי התמותה ירדו בכזו פתאומיות תוך שניים שלושה דורות (הדורות גם מואצים, שוב בגלל התמותה) האוכלוסיה עלתה בכמה אלפי אחוזים.

פורסם

אני לא יודע אם מישהו יראה את ההודעה הזו, אבל אם כן, תגידו לי אם אתם רואים גם שתי הודעות שלי (שבטעות יצאו בדאבל)... כי אני רואה אותן רק כשאני שולח הודעה :s05: לא בתצוגה רגילה שת הת'ראד... גם את ההודעה של שיקלי אני משום מה לא רואה :P

באג מוזר... אגב, למנהל, תמחוק את הדאבל ואת ההודעה הזו... תודה.

הי :) את ההודעה הזו אני מצליח לראות... אז תגידו לי רק אם רואים את שאר ההודעות שלי וכו...

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים