עבור לתוכן

רק הלוח אם מקבל חשמל

Featured Replies

פורסם

מדובר בפנטיום 4 1500 Ghz

לוח : D845HV

נשרף לי הספק כוח אז קניתי ספק ג'נרי (המחשב הוא יחסית ישן ולא התחשק לי להשקיע) זאת היתה הטעות הראשונה.

המחשב עבד למשך שעה ואחרי שכיביתי אותו הוא לא נדלק יותר, זאת אומרת אחרי לחיצה על ה ON הלוח אם מקבל חשמל, המאוורר של ה CPU מסתובב אבל חוץ מזה שום כונן קשיח או CDROM לא מקבלים חשמל, כלום לא מסתובב חוץ מה CPU ואי אפשר לפתוח את המגשים של ה CD כמו כן אין לי SIGNAL במסך. ניסיתי להחליף סלוטים עם הזכרונות, החלפתי כמה סוגים של זכרונות עד שהבנתי שהבעיה לא קשורה לשם. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח אך הבעיה עדיין קיימת, חששתי אולי שהספק שקניתי תקול או לא מזרים מספיק וולט אז החלפתי אותו לספק איכותי של HEC אבל הבעיה עדיין שם. ניסיתי להוציא את הסוללה של הלוח למשך שעה וגם זה לא הניב תוצאות. הבעיה היותר מעצבנת היא שה PC SPEAKER לא מחובר ללוח אם ואני לא יכול לשמוע אם יש ציפצופים בזמן ההדלקה, בכל המדריכים שחיפשתי ללוח הזה לא הצלחתי להבין לאיפה מחברים את הכבל של ה PC SPEAKER. אני מתאר לעצמי שיש סיכוי שהלוח נדפק אך בכל זאת אשמח לשמוע כל הצעה שהיא.

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

תתסכל על הקבלים שלו הם ניראים אולי נפוחים או קצת סדוקים ? אם כן הלך הלוח

ולפי מה שאתה מתאר הסיכויים קטנים שהלוח יחזור לקדמותו ..

פורסם

תייסתסכל על הלוח בעזר של הסוללה שם צריל להיות מין פינים כעלו ולשם מחוברים חוטים קטנים של ההדלקה והריסט וכול הלו

רשום הליהם

power sw reset hd led poewer led

ודברים כעלו ועכשיו תיסתכל על הלוח בדכ רשום SPC או ספיקל או משהו כזה ולשם תחבר זה צלא היהי בעיה אם לא רשום תנסה לחבר אותו לכולם עד שיצליח אין שם ארבה מה לנסות כי הספפיקר יש לו 3 חוטים ובדכ יש מקופ 1 או שתים שנישאר מקום של 3 חוטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים