עבור לתוכן

YES PLANET, המגהפלקס החדש - רשמים ראשוניים

Featured Replies

פורסם

טוב הרגע חזרתי מהפתיחה החגיגית של המגהפלקס החדש שנבנה מעל קניון איילון ברמת גן, הYES PLANET.

כשהגעתי, מבחוץ הוא נראה מאוד מרשים וגדול. מבפנים הייתה תחושה יותר צפופה ואני לא רואה איך אפשר לאכלס איזה 4-5 אולמות מלאים בחוץ (כשהם מחכים לסרט). חוץ מזה הכל מאוד יפה, התאורה, מסכי פלזמה עם קדימונים לסרטים אחרים ומידע על הסרטים המוקרנים באותו הרגע ובהמשך היום, החלוקה למפלסים והסידור של חנויות של מזון מהיר ושל "אוכל קולנוע" (פופקורן, קולה וכו'). המסדרונות מאוד יפים עם שטיחים על כל הקירות והרצפות, כשהלוגו רקום עליהם, כנראה כדי לשמור על אקוסטיקה טובה.

קיצור, נכנסנו לאולם, שעה וחצי אחרי שהגענו (קבלת פנים ארוכה). חיכינו עוד רבע שעה שכולם יכנסו. כשאני נכנסתי לאולם פשוט נפלה לי הלסת מהגודל של המסך. פשוט מסך עצום (במיוחד לאור העובדה שזה לא דורש תשלום נוסף כמו בסינמקס. הסינמקס עדיין יותר גדול אבל כרטיס לשם עולה 50 ש"ח אם אני לא טועה). אחרי הקרנת סרטוני תדמית ותודה ועוד 2 טריילרים הציגו לנו בהקרנת בכורה ארצית את "שודדי הקריביים: תיבה של איש מת". לפני זה הראו סרטון (מדהים) של דולבי שהקליטו את סטומפ. לא ראיתי את זה אף פעם, נראה לי מומלץ ללכת לסרט בשביל זה... חחח. הסאונד באולם כמעט מושלם. ממש. את איכות התמונה אפשר לשפר קמעה (היו את הכתמים השחורים המפורסמים והקפיצות, אבל עד שלא יעברו לשידור דיגיטלי זה לא יעלם).

אמנם אין לי מושג אם הכרטיסים הולכים להיות יקרים יותר ממשאר בתי הקולנוע בארץ, אבל YES PLANET מציב אלטרנטיבה לא רעה בכלל לסינמה סיטי.

המגהפלקס יפתח מחר (או שמה בעצם היום) לקהל הרחב, והסרט "שודדי הקריביים: תיבה של איש מת" ב13.7.

מומלץ ללכת לבקר ולהתרשם (אבל לא נראה לי כדאי מחר כי בטח המון יבואו לראות אז תחכו כמ הימים שירגע שם).

פורסם

נשמע נחמד, נקווה שיגיע גם למקומות אחרים בארץ

פורסם

איזה סרטים מוצגים שם?

אולי שבוע הבא / מוצ"ש אני אעשה גיחה לשם

פורסם
  • מחבר

אני מניח שהכל מוצג שם...

זה מקבוצת תיאטרות ישראל (רב חן).

פורסם

כל פעם שאני בסינימה סיטי אני נשבע לא להיות שם יותר אף פעם בחיים (אבל תמיד חוזר :-\ אין לי ומשג למה זה יוצא כך).

אני לא מבין מה כל כך קשה להם לסדר את הניגודיות של המקרנים שלהם טיפה כדי שאפשר יהיה לראות את הסרט כמו בן אדם, בחינם אני יעשה להם...

רק תנו לראות את הסרט!...

וכבר פעמיים שהיו שם בעיות עם הסאונד כשאני ראיתי סרט שם, הרמקולים הקידמיים נכבו להם :s07:

ובכלל האיכות של ה"סינימקס"...כמו כל קולנוע רגיל מינוס בארץ, רק בגדול מאוד.

הדבר היחיד שטוב זה שזה נוח, והמושבים מסודרים ובנוים טוב ושהסאונד בסדר (לא וואו).

נראה אם הYES PLANET יכל להציע משהו במקום, נלך לראות את סופרמן כשיצא.

"קולנוע גת" עם כל הביקורות הטובות שלו, מקרין רק סרטים שאפשר גם לראות בDVD בבית (דרמות,קומדיות...) וחבל....

פורסם
  • מחבר

אני לא שבחתי את סינמה סיטי...

פשוט הוא ליד הבית שלי אז הוא נוח והוא הבית קולנוע היחיד (והYES PLANET) שיש לי מספיק מקום לרגליים.

ואפרופו בעיות הסאונד, ראיתי בסינמקס טרויה והסאונד החליף צדדים (נגיד שסוסים דהרו משמאל לימין שמעו סאונד מימין לשמאל)!

פורסם

היום כשנסעתי בענייני עבודה עברתי שם וראיתי אותו, אכן גדול ומרשים

פורסם

איך מחירי המזון המהיר שם? רב חן ידועים במחירים גבוההים יותר מהרגיל עבור תמורה נמוכה מהרגיל, בסינמה סיטי אתה משלם 18~ שקל לליטר וחצי של קולה ו23 לפופקורן ענקי (אני לא אומר שזה זול אבל זה היחס תועלת\מחיר הכי טוב בארץ).

פורסם

איפה הצמח הזה בכלל ?

פורסם

חזק!!

ובקשר ל יס צמח

כמה רמקולים יש שם באולם קולנוע והם משדרגים את כל הסרטים בדולבי? או שגם חלק בDTS?

פורסם
  • מחבר

חחח

תקנתי...

אין לי מושג לגבי שיטת פענוח הסאונד, שודדי הקריביים היה בדולבי.

יש רמקולים על הקירות צדדיים כל כמה שורות אז זה די תלוי בגודל האולם.

לא זוכר בדיוק מה המחירים נראה לי בפופקורן הגדול הוא 22 ש"ח, לא בטוח אבל...

פורסם

יש הנחות ליסניקים? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים