פורסם 2006 ביולי 519 שנים יש לי כמה שאלות תודה לכולם על העזרה 1. בתמונה יש חיבור של המאוורר שמוקף בעיגול איך קוראים לחיבור הזה ואיך אני מפצל את החיבור שיש לי בלוח אם ככה שאני יוכל לחבר כמה מאוורים עם חיבור כזה 2. יש לי 2 מאוורים שאין להם את החיבור ( זה שמוקף בעיגול בתמונה) החוטים פטוש נחתכו לפני החיבור העם יש איזה דרך לחבר אותם חזרה
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אתה לוקח חיבור כמו הלבן שבתמונה ומחבר אותו לחוטים שיוצאים מהמאוורר. (אדום לאדום, שחור לשחור).ואז מחבר את זה לספק.לא רצוי לפצל מלוח האם.אגב, הכבל השלישי (הצהוב) מדווח ללוח על מהירות הסיבוב של המאוורר. אי אפשר לפצל אותו ותיאלץ להסתדר בלעדיו.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר איך אני מחבר עם איזולרבנד או שאפשר לחבר אותו יותר טוב עם חיבור מקצועי תודה ניסים
פורסם 2006 ביולי 519 שנים חושף את הקצוות, מלפף, ומצפה באיזולירבנד לבידוד.רק תדאג שלא יהיה מגע בין האדום לשחור (החשופים) ויהיה בסדר.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר תודה זה מה שעשיתי אבל אולי אתה יודע איך קרואים לחיבור ועם יש איזה אקדח שמאפשר להחזיר את החוטים כי עם הזמן איזולירבנד נוטה להיפתח תודה ניסים
פורסם 2006 ביולי 619 שנים אתה לוקח חיבור כמו הלבן שבתמונה ומחבר אותו לחוטים שיוצאים מהמאוורר. (אדום לאדום, שחור לשחור). ואז מחבר את זה לספק. לא רצוי לפצל מלוח האם. אגב, הכבל השלישי (הצהוב) מדווח ללוח על מהירות הסיבוב של המאוורר. אי אפשר לפצל אותו ותיאלץ להסתדר בלעדיו. אדום לצהוב ושחור לשחור... לתפוקה מלאה של המאוררים... ועם איזולירמנד זה יהיה מעולה..
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר לקחתי חיבורים כאלה מה שבתמונה זה הזכר יש גם נקבה חיברתי אותם ושמתי עליהם איזולירבנד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.