פורסם 2006 ביולי 519 שנים היי אנשים.קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אותו למערכת מיני.במערכת הזו יש כניסת AUX , וכבר חיברתי אליה את ה-DVD והטלויזיה ואף פעם לא היו בעיות.כשאני מנסה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב, יש רעש מעצבן ברקע שאינני מצליח להיפטר ממנו בשום דרך...אם זה חשוב, אז יש לי את לוח האם הזה :http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-Gתודה לכל המשיבים.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים תוריד את הווליום של המחשב לרמה אחת לפני השתקה ותשתמש רק בווליום של המערכת..תראה אם זה מסתדר ותודיע לי..
פורסם 2006 ביולי 519 שנים המערכת הזאת מחוברת לשקע של הכבלים או למכשיר אחר המחובר לשקע של הכבלים?נסה לנתק את כל מה שמחובר לשקע של הכבלים ותראה אם זה עוזרואנשים בחייאת זה כבר הפעם ה-1000000000000000000000000000000 עם אותה בעיהתעשו חיפושאם אתה מחפש פיתרון קבוע תעשה חיפוש
פורסם 2006 ביולי 619 שנים holy , שאלת היגיון קטנה . למה שמערכת סטיראו עם חיבור אחד של AUX תיהיה גם מחוברת לכבלים וגם למחשב בו זמנית ?
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מי אמרת שיש לו רק חיבור AUX אחדבכל מקרה מאד יכול להיות ש-1. המערכת מחוברת לרדיו בשקע של הכבלים2. למערכת יש עוד AUX שמחובר לטלויזיה (שמחוברת לשקע של הכבלים)3. למערכת יש עוד AUX שמחובר לממיר (שמחובר לשקע של הכבלים)4. למערכת יש עוד AUX שמחובר ל-DVD (שמחובר לטלויזיה שמחוברת לשקע של הכבלים)
פורסם 2006 ביולי 619 שנים היי אנשים.קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אותו למערכת מיני. זה מסביר את העניין וקשה לי להאמין שמערכת מיני ,מחברים לשקע של הרדיו (קשה לי להאמין בכלל שיש להן את האופציה .. )
פורסם 2006 ביולי 719 שנים לכל מערכת מיני יש מאחורה 2 חיבורים אחת לאנטנה AM (סליל מעצבן כזה) ואחת לאנטנה FM (חוט מעצבן כזה שסתם תלוי באויר)אפשר ב-FM במקום לחבר סתם חוט לחבר את זה עם כבל RF לחיבור ה-FM בשקע של הכבליםאני לדוגמא גר בחיפה באזור שהקליטה ממש גרועה ויש לי מערכת מיני של סוני אז חיברתי אותה לשקע של הכבלים.בנוסף יש לי 2 כניסות AUX במערכת ככה שחיברתי אותה גם למחשב וגם לטלויזיה.ריפלי תאמין או לא
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר הולי,אתה תותח !ניתקתי את האנטנה של הכבלים וזה באמת פתר את הבעיה.....תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.