עבור לתוכן

עברית בWIN 98 SE גרסה אנגלית?

Featured Replies

פורסם

התקנתי את וינדוס 98 באנגלית ולא מצאתי דרך להוסיף עברית.

מחיפוש פה באתר הבנתי שצריך גרסה עברית: Hebrew Enabled.

האם באמת לא ניתן לפתור את הבעיה?

תודה.

פורסם

תלוי למה אתה מתכוון בביטוי: להוסיף עברית. אם אתה רוצה לכתוב בעברית, אז זה לא אמורה להיות בעיה מהגדרות המקלדת. אבל אם אתה רוצה שתהיה לך תמיכה בתוכנות בעברית, או שאתה רוצה שכל המערכת תהיה בעברית, אז אתה חייב גרסא אחרת של הוינדוס הזה..

פורסם

תלוי למה אתה מתכוון בביטוי: להוסיף עברית. אם אתה רוצה לכתוב בעברית, אז זה לא אמורה להיות בעיה מהגדרות המקלדת. אבל אם אתה רוצה שתהיה לך תמיכה בתוכנות בעברית, או שאתה רוצה שכל המערכת תהיה בעברית, אז אתה חייב גרסא אחרת של הוינדוס הזה..

מה אתה מקשקש, ב-98 (ואני מדגיש ב-98) אין אפשרות להוסיף תמיכה בשפות בכלל (לא מהגדרות המקלדת ולא בכלל) ולכן שוחרה בארץ גירסה שנקראת Hebrew Enabled, מיקרוסופט שיחררה בארץ 2 גירסאות של 98 SE:

Hebrew Enabled - תמיכה בעיברית וממשק באנגלית.

Hebrew version - תמיכה בעברית וממשק בעיברית.

לפיכך פותח הת'רד לא יוכל להוסיף תמיכה בעברית אם הגירסא שמותקנת אצלו היא לא אחת מהמצוינות למעלה.

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שאי אפשר להוסיף כתיבה בשפות?? אני מדגיש רק כתיבה, כלומר לכתוב דברים בוורד. לא להריץ צוכנות בעברית אלא רק לכתוב.

לדעתי זה אפשרי, והייתה לי אפשרות כתיבה ברוסית על 98 HEBREW ENABLED. שוב אני מדגיש, כתיבה.

פורסם

אי אפשר להוסיף, צריך להתקין מחדש כדי שיהיה ממשק עיברי:

CD:\win98se\loc\setup.exe

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שאי אפשר להוסיף כתיבה בשפות?? אני מדגיש רק כתיבה, כלומר לכתוב דברים בוורד. לא להריץ צוכנות בעברית אלא רק לכתוב.

לדעתי זה אפשרי, והייתה לי אפשרות כתיבה ברוסית על 98 HEBREW ENABLED. שוב אני מדגיש, כתיבה.

אין אפשרות ב-98 להוסיף אפילו כתיבה בשפות, זה לא XP, אם אתה זוכר אפשרות כזאת אתה זוכר לא נכון.

פורסם

לא יודע לגבי האפשרות, אבל אני זוכר במיליארד אחוז, שהיו לי 3 שפות: עברית אנגלית ורוסית, ובשלושתם יכולתי לכתוב בוורד, ובכל תוכנה שאפשר לכתוב לתוכה..

פורסם
  • מחבר

לא יודע לגבי האפשרות, אבל אני זוכר במיליארד אחוז, שהיו לי 3 שפות: עברית אנגלית ורוסית, ובשלושתם יכולתי לכתוב בוורד, ובכל תוכנה שאפשר לכתוב לתוכה..

לגבי הרוסית, נראה לי זה בגלל שהרוסית מגיעה Built in בWin 98 באנגלית, ככה שזה יהיה גם בWin 98 Enabled.

פורסם

מה ההסתברות שמכל ה-200 שפות שיש בעולם(אולי יותר.. :nixweiss:) דווקא רוסית מיקרוסופט יחליטו לשים BUILT IN??

פורסם
  • מחבר

מה ההסתברות שמכל ה-200 שפות שיש בעולם(אולי יותר.. :nixweiss:) דווקא רוסית מיקרוסופט יחליטו לשים BUILT IN??

ההנחה שלי באמת נכונה, הרוסית היא Built In, בדקתי עכשיו במחשב השני.

דרך אגב, שאני אומר Built In אני מתכוון שניתן להוסיף את השפה דרך הדיסק, לא שזה בא אוטומטית בוינדוס.

יש המון שפות שניתן להוסיף שם, חבל שעברית לא אחת מהן.

פורסם

אה..אוקי..אבל להוסיף מהדיסק לא ממש נקרא BUILT IN..

אבל בסדר, שיהיה. לגבי זה שאין עברית..נראה לי די מוזר בכל זאת..אבל אולי אז לא היה אכפת ל-MS ממדינה קטנה כזו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים