עבור לתוכן

קראמניק (אלוף העולם בשח) נגד 'Deep Fritz'

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו משועמם אז קבלו חדשה יפה

source

אלוף העולם בשח-מט וולאדימיר קראמניק הרוסי בן ה27 (ואתם חשבתם שהאמריקים חכמים), הצליח למצאו פגם במשחק 'Deep Fritz' (משחק שח-מט המתקדם באולם שדורש כמה מעבדים בשביל לרוץ נורמאלית). הוא מוביל עם ניצחון של 57 מהלכים. עכשיו הם בסיבוב השמיני וולאדמיר מוביל 1.5-0.5 אחרי שפרש (אני מקווה שזה המילה הנכונה ל"draw") בפתיחה ביום שיש.

הינה החלק היותר מעניין הוא יקבל מיליון דולר אם ינצח, $800,000 אם הוא יפרוש, 600,000$ אם הוא יפסיד

פורסם

אתה רוסי?

פורסם
  • מחבר

אתה רוסי?

100%

פורסם

טכנית קספרוב הוא עדיין אלוף העולם מבחינת דירוג ונקודות,בגלל תחרויות קודמות שהוא צבר מהן נקודות בשנות ה80 וה90.

פורסם

הוא לא אלוף העולם הוא מדורג שני והתוכנה ג'וניור הישראלית יותר טובה

פורסם

source

אלוף העולם בשח-מט וולאדימיר קראמניק הרוסי בן ה27 (ואתם חשבתם שהאמריקים חכמים) הצליח למצאו פגם במשחק 'Deep Fritz' (משחק שח-מט המתקדם בעולם שדורש כמה מעבדים בשביל לרוץ נורמאלית) עם ניצחון של 57 מהלכים. עכשיו הם בסיבוב השמיני וולאדמיר מוביל 1.5-0.5 אחרי שפרש (אני מקווה שזה המילה הנכונה ל"draw") בפתיחה ביום שיש.

הינה החלק היותא מעניין הוא יקבל מיליון דולר אם ינצח, $800,000 אם הוא יפרוש, 600,000$ אם הוא יפסיד

בלי לפגוע.....פשוט לא נוח לקרוא ככה

אם - מילת שאלה

עם - ביחד, בנוסף למשהו.

לא ידעתי שמרוויחים כל כך הרבה בשח-מט.

פורסם
  • מחבר

מצטער אבל לשון זה לא הצד החזק שלי :-\ הנסה לערוך, תגידו מה ואני ישנה

פורסם

source

אלוף העולם בשח-מט וולאדימיר קראמניק הרוסי בן ה27 (ואתם חשבתם שהאמריקים חכמים) הצליח למצאו פגם במשחק 'Deep Fritz' (משחק שח-מט המתקדם בעולם שדורש כמה מעבדים בשביל לרוץ נורמאלית) עם ניצחון של 57 מהלכים. עכשיו הם בסיבוב השמיני וולאדמיר מוביל 1.5-0.5 אחרי שפרש (אני מקווה שזה המילה הנכונה ל"draw") בפתיחה ביום שיש.

הינה החלק היותא מעניין הוא יקבל מיליון דולר אם ינצח, $800,000 אם הוא יפרוש, 600,000$ אם הוא יפסיד

אם - מילת שאלה

עם - ביחד, בנוסף למשהו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ROFLOLMAO

האם- מילת שאלה! (האם הלכת היום לבית ספר?)

אם- מילת תנאי! ( אם תביא לי 10 שקל אביא לך משחק)

עם- ביחד! (אתמול הלכתי עם מור לקניון)

נדפקת!

לתקן בחזרה!

פורסם

source

אם - מילת שאלה

עם - ביחד, בנוסף למשהו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ROFLOLMAO

האם- מילת שאלה! (האם הלכת היום לבית ספר?)

אם- מילת תנאי! ( אם תביא לי 10 שקל אביא לך משחק)

עם- ביחד! (אתמול הלכתי עם מור לקניון)

נדפקת!

לתקן בחזרה!

תגיד לי מה אתה רוצה, שקל, בלון?

פורסם

בלון? יש בלון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים