עבור לתוכן

מה לעשות לחצי שנה-ליצירתיים בלבד

Featured Replies

פורסם

אני וחברה שלי חצי שנה ב10.7..רציתי לשמוע מכם מה אתם עשיתם לחברה שלכם כשהיתם חצי שנה...

יש לכם רעיונות?

את האמת אני מעדיף דברים יצירתיים (אבל אפשריים לילד בגילי 17) מאשר לקנות דברים יקרים וכו'...

הצעות יתקבלו בברכה.. :D

פורסם

תציע לה עוד חברה שתעזור לה לענג אותך ללילה :xyxthumbs:

סתם!

אממ.. חברה שלך היא כזאת הרפתקנית שתאהב משהו מטורף או כזו עדינה של טבעות וצמידים...

פורסם
  • מחבר

טוב שהעלת את העניין...

אני לא מדבר על משהו פיזי...זה שמור לנו כל העניינים האלה.. :hat:

דיברתי על דברים בסגנון של ארוחה רומנטית וכאלה..(ואם כבר אתם מציעים אז תנו לי מיקום גם..לא לכולם יש גינה בבית..)

לא דברים הרפתקניים יותר מדי....היא ממוצעת אפשר להגיד.. :xyxthumbs:

פורסם

ללא ספק-ללכת למסעדה

זה כבר תלוי באיזור המגורים שלך...הייתי ממליץ לך על מקומות אם הייתי יודע איפה אתה גר

בכל מקרה-לך למסעדה [אחת אינטימית,עם אווירת יוקרה רומנטית-לא יותר ולא פחות!]

תקנה לה משהו שהיא תאהב

ובשביל הפאדיחה-תגיד למלצרית [לא ליד חברה שלך] שיש לה יום הולדת-ככה במסעדה ישימו לה מוזיקת יום הולדת ובלאגנים [זה כלכך קרוע,הבן אדם שחוטף את זה על הראש פשוט מתפוצץ מצחוק כי הוא לא מבין מאיפה זה בא עליו,וזה ממש חמוד לטעמי]

^^^

*דרך אגב-אני מודע לזה שזה לא יום הולדת שלה,זה כל הקטע :D

ואם אתה רוצה לעשות אפילו את כל העסק עוד יותר מדהים-תקנה לה המון פרחים,אבל אל תתן לה אותם-תתן את הפרחים להורים שלה שיסתירו אותם,ובזמן שתהיו במסעדה תבקש מההורים שלה לסדר את זה בחדר שלה בצורה יפה,וכשהיא תחזור-BAM! אור לעיניים!

^^^

תעשה את כל אלה ומובטח לך סקס טוב ;D

פורסם

סעו לצימר בצפון אחי, זה אחלה דבר לזוג, יש צימרים יפים מאוד במחירים סבירים, מאובזרים בג'קוזי והכל, ביום תלכו לטייל במסלולים בגולן , בערב תבלו בג'קוזי ביחד, תארגנו לכם איזה ארוחה רומנטית קטנה, אחלה דבר.

אה ומזל טוב :xyxthumbs:

פורסם

סעו לצימר בצפון אחי, זה אחלה דבר לזוג, יש צימרים יפים מאוד במחירים סבירים, מאובזרים בג'קוזי והכל, ביום תלכו לטייל במסלולים בגולן , בערב תבלו בג'קוזי ביחד, תארגנו לכם איזה ארוחה רומנטית קטנה, אחלה דבר.

אה ומזל טוב :xyxthumbs:

אחי,יוזמה שכזו עושים כבר כשיש שנה ביחד

לא על חצי שנה.

פורסם
  • מחבר

cleric רעיון מעולה..

אבל אני מסכים עם לוגיק..זה יותר לשנה...

הבעיה היא שכבר חזרנו לפני שבוע מבית מלון...אז אין לי ממש כסף לצימר עכשיו בכל מקרה...

המסעדה זה רעיון נחמד...

אבל אמרתי לכם..אני מחפש משו לא שיגרתי ככ...משהו יותר מהלב..לא מהכיס..

יש עוד רעיונות? (תודה לכל העונים בכל מקרה)

פורסם

אם ככה-אז אולי תלך על אורחה רומנטית בבית

תרוקן את הבית מאנשים,תכין אוכל [אבל איכות,לא זבל] במהלך כל היום

כשירד הערב-תקרא לה שתבוא אליך

תדליק בבית נרות [הרבה נרות,הנרות הם מה שיאיר את הבית,לא שום תאורה] ותשים על הצלחת שלה [או בכוס שלה] את המתנה

וכשהיא נכנסת לבית-כמובן תתן לה זר פרחים.

פורסם

אני אגיד מה אני עשיתי עד עכשיו (שנה וחצי+)

- שיט בגונדולה ברעננה (קצת יקר[350] אבל רומנטי אש)

- ארוחה על החוף בקיסריה

וגם דברים שלא תלויים במקום

- לקחתי את ההיסטוריה שלנו באייסיקיו ושיפצרתי (הוספתי הערות,מחשבות) יצא אחד המצחיקים

- קניתי עלים של ורדים ואירגנתי לב ענק על המיטה שלה

- עשיתי לה סטרפטיז :lol: עזבו

אם אתה רוצה עוד דבר

פורסם
  • מחבר

חשבתי על רעיון הארוחה הרומנטית בבית....זה ההעדפה שלי ת'אמת...

אבל קצת קשה לי לרוקן ת'בית..מאוד קשה ת'אמת..יש לי אחים קטנים שאני לא יכול פשוט ככה להעיף...

פורסם
  • מחבר

Kurt אהבתי ת'רעיון עם ההיסטורי של האיסי...על כאלה דברים אני מדבר..לא תמיד דברים שעולים כסף הם הכי מיוחדים..

לגבי גונדולה..אכן יקר..אבל בכל מקרה אני לא גר באזור רעננה..אני בקריות...אז גם קיסריה לא בא בחשבון...

סטרפטיז וכאלה..תשאירו לי :xyxthumbs:

פורסם

אם ככה-אז אולי תלך על אורחה רומנטית בבית

תרוקן את הבית מאנשים,תכין אוכל [אבל איכות,לא זבל] במהלך כל היום

כשירד הערב-תקרא לה שתבוא אליך

תדליק בבית נרות [הרבה נרות,הנרות הם מה שיאיר את הבית,לא שום תאורה] ותשים על הצלחת שלה [או בכוס שלה] את המתנה

וכשהיא נכנסת לבית-כמובן תתן לה זר פרחים.

פרחים זה קצת פלצני , פרחים היום נותנים לדודה לא לחברה ... אבל שאר הרעיון נשמע סבבה, בקשר לנרות, אתה יכול לעשות משהו שחברה שלי

עשתה לי, תקנה חבילה של הנרות הקטנים האלו בתוך כוסיות אלומיניום (כמו הנרות שבת שהדתיות מחלקות בימי שישי ברחוב) ותיצור שביל של נרות שמוביל אל השולחן (היא תאלץ לחכות קצת בחוץ בזמן שאתה מדליק את כולם ;D)

משהו כמו בתמונה: (רק תעשה את זה פחות עקום :smile1:)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם חפצה נפשך בעוד דברים מהסגנון, אני יכול להציע לך גם מילון (מא' עד ת') שבכל אות יהיה מושג שתקשר אליכם (כמובן עם איורים ושטויות)

אבל צך חתיכת זמן לשבת על זה. אתה יכול גם לנסות להקליט שיר במחשב אם יש לך מיקרופון, רק מהחובנניות היא תקרע מצחוק :)

פורסם

OMG

השביל של הנרות זה פשוט מדהים

אני חייב לנסות את זה בהזדמנות ;D

פורסם
  • מחבר

cleric רעיון מעולה :xyxthumbs: :xyxthumbs: אהבתייי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים