פורסם 2006 ביולי 519 שנים מישהו כאן יודע מתי הולכים להרחיב את זה ל60 שאלות? הבנתי שזה הולך ליהיות סיפור מהתחת.... אשכרה צריך לשבת בכיתה וללמוד ולעשות שיעורי בית ואז נגישים לתיאוריה, ואחרי שלמדת נהיגה ועברת טסט צריך לחכות חצי שנה מלווה. השתגעו על השכל אני אומר לכם..... למרות שיש היגיון גדול בכל זה... בכל מקרה מישהו יודע? ;D הבנתי שבקרוב מאוד רק אני לא יודע מתי
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר כן דיסק של התיאוריה, קיבלתי אותו עם הספר.אל תשכח לקחת את התעודת זהות, טופס ירוק' טופס אגרה ועט.ושאתה מגיע לתיאוריה קח מספר.אה נחמד אני לא ישכח לקחת,מוזר שאני לא קיבלתי את הדיסק יש בו את אותו המידע כמו שיש בספר או משהו מיוחד כתוספת?
פורסם 2006 ביולי 519 שנים התיאוריה הזאתי ממש בושה.עשיתי לפני איזה 7 חודשים נראה לי, היה פשוט קל, כל אחד עם הגיון רגיל וידיעת התמרורים היה עובר את זה.למדתי 3 שעות יום לפני, ניגשתי מוקדם בבוקר שרק נפתח, כלומר הייתי קצת מסטול ועברתי וגם אני בטוח שלא היה לי טעות, כי השאלות היו כאלו פשוטות.אני באמת לא מבין אנשים שלא עוברים תיאוריה ראשונה, במיוחד את כל הערבים שניגשים לתיאוריה חמישית ושישית ושהם עוברים הם שמחים כאילו הם זכו בלוטו...הם0 לא יודעים מה מצפה להם במבחן המעשי שהוא בעיקרון המבחן הקשה יותר והרציני יותר, למרות שגם הוא לא ממש מייצג עד כמה התלמיד מוכן להעלות על הכביש.מכיר רק שלא למדתי ועברתי....
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מישהו כאן יודע מתי הולכים להרחיב את זה ל60 שאלות?השמועה הזו מסתובבת כבר שנים וכל פעם מישהו מחליט שהיא כבר נכנסת לתוקף והדבר עולה מחדש. זה לא הולך לקרות!לפני כמה זמן הרחיבו את מאגר השאלות ממנו נבנים המבחנים אבל זה לא אומר שיגדלו מספר השאלות במבחן.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מה שכן הולך לקרות זה שרוצים לעלות את המלווה לחצי שנה [אני שמעתי בספטמבר,אני מוציא רישיון חודש אחרי=באסה].
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר מה שכן הולך לקרות זה שרוצים לעלות את המלווה לחצי שנה [אני שמעתי בספטמבר,אני מוציא רישיון חודש אחרי=באסה].אני מתכנן לעשות טסט בידיוק בספטמבר :\תוך כמה זמן נותנים תשובה אם עברתה את התאוריה ??
פורסם 2006 ביולי 519 שנים יאיעברתי היום תאוריההיה קללא צריך מזלצריך פשוט ללמוד טוב זה הכלפגשתי הרבה אנשים מהשכבה שלי ורובם עברו חוץ מאחת שהיא כזאת פקצית טיפה שכמובן לא מבינה כלום מהמנועאגב ערבים לא עוברים כי כנראה יש להם בעיות בשכל? אני לא סגור על זה.. אבל גם ערסים קשה להם וידוע שערסים לא חכמים ממש..
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מה שכן הולך לקרות זה שרוצים לעלות את המלווה לחצי שנה [אני שמעתי בספטמבר,אני מוציא רישיון חודש אחרי=באסה].יש לך מקור אמין לזה?
פורסם 2006 ביולי 519 שנים יש לך מקור אמין לזה? קראתי על זה בעיתון לעניות דעתי זה דבר טוב אבא שלי אמר לי : שכח מזה,אני המלווה שלך לחצי שנה הקרובה תכלס לא אכפת לי כי הוא רק יביא לי נסיון... כביש זה לא משחק ילדים ומלא אנשים נהרגים שם כי הם עושים שטויות וגם כי אין להם נסיון..
פורסם 2006 ביולי 519 שנים יש לך מקור אמין לזה?Ynet ,חדשות ערוץ 2, חדשות ערוץ 10.רק שאני לא יודע עם זה באמת בספטמבר.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים גם אני שמעתי על זה וגם על בית ספר לתאוריה, אמורים לפתוח את זה לתקופת ניסיון בכפר סבא ניראה לי. בכל מיקרה חח כבר שכחתי מתי עשיתי את התאוריה שלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.