עבור לתוכן

שאלה בקשר לתאוריה לרכב :)

Featured Replies

פורסם

שמע, אני לא יודע איך זה בדרך כלל, אבל לי זה היה ממש קל, בלשון המעטה.

• תגובות 49
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו כאן יודע מתי הולכים להרחיב את זה ל60 שאלות?

הבנתי שזה הולך ליהיות סיפור מהתחת.... אשכרה צריך לשבת בכיתה וללמוד ולעשות שיעורי בית ואז נגישים לתיאוריה, ואחרי שלמדת נהיגה ועברת טסט צריך לחכות חצי שנה מלווה. :screwy: השתגעו על השכל אני אומר לכם..... למרות שיש היגיון גדול בכל זה...

בכל מקרה מישהו יודע? ;D הבנתי שבקרוב מאוד רק אני לא יודע מתי

פורסם

לא מעלים ל60 שאלות...

כמעט תמיד היתה השמועה הזאת.... זה לא נכון...

פורסם
  • מחבר

כן דיסק של התיאוריה, קיבלתי אותו עם הספר.

אל תשכח לקחת את התעודת זהות, טופס ירוק' טופס אגרה ועט.

ושאתה מגיע לתיאוריה קח מספר.

אה נחמד אני לא ישכח לקחת,מוזר שאני לא קיבלתי את הדיסק יש בו את אותו המידע כמו שיש בספר או משהו מיוחד כתוספת?

פורסם

התיאוריה הזאתי ממש בושה.

עשיתי לפני איזה 7 חודשים נראה לי, היה פשוט קל, כל אחד עם הגיון רגיל וידיעת התמרורים היה עובר את זה.

למדתי 3 שעות יום לפני, ניגשתי מוקדם בבוקר שרק נפתח, כלומר הייתי קצת מסטול ועברתי וגם אני בטוח שלא היה לי טעות, כי השאלות היו כאלו פשוטות.

אני באמת לא מבין אנשים שלא עוברים תיאוריה ראשונה, במיוחד את כל הערבים שניגשים לתיאוריה חמישית ושישית ושהם עוברים הם שמחים כאילו הם זכו בלוטו...הם0 לא יודעים מה מצפה להם במבחן המעשי שהוא בעיקרון המבחן הקשה יותר והרציני יותר, למרות שגם הוא לא ממש מייצג עד כמה התלמיד מוכן להעלות על הכביש.

מכיר רק שלא למדתי ועברתי....

פורסם

מישהו כאן יודע מתי הולכים להרחיב את זה ל60 שאלות?

השמועה הזו מסתובבת כבר שנים וכל פעם מישהו מחליט שהיא כבר נכנסת לתוקף והדבר עולה מחדש. זה לא הולך לקרות!

לפני כמה זמן הרחיבו את מאגר השאלות ממנו נבנים המבחנים אבל זה לא אומר שיגדלו מספר השאלות במבחן.

פורסם

מה שכן הולך לקרות זה שרוצים לעלות את המלווה לחצי שנה [אני שמעתי בספטמבר,אני מוציא רישיון חודש אחרי=באסה].

פורסם
  • מחבר

מה שכן הולך לקרות זה שרוצים לעלות את המלווה לחצי שנה [אני שמעתי בספטמבר,אני מוציא רישיון חודש אחרי=באסה].

אני מתכנן לעשות טסט בידיוק בספטמבר :\

תוך כמה זמן נותנים תשובה אם עברתה את התאוריה ??

פורסם

אחרי 10-30 דקות במקום.

פורסם

יאי

עברתי היום תאוריה

היה קל

לא צריך מזל

צריך פשוט ללמוד טוב זה הכל

פגשתי הרבה אנשים מהשכבה שלי ורובם עברו חוץ מאחת שהיא כזאת פקצית טיפה שכמובן לא מבינה כלום מהמנוע

אגב ערבים לא עוברים כי כנראה יש להם בעיות בשכל? אני לא סגור על זה.. אבל גם ערסים קשה להם וידוע שערסים לא חכמים ממש..

פורסם

יש לך מקור אמין לזה?

פורסם

יש לך מקור אמין לזה?

קראתי על זה בעיתון

לעניות דעתי זה דבר טוב

אבא שלי אמר לי : שכח מזה,אני המלווה שלך לחצי שנה הקרובה :lol:

תכלס לא אכפת לי כי הוא רק יביא לי נסיון... כביש זה לא משחק ילדים ומלא אנשים נהרגים שם כי הם עושים שטויות וגם כי אין להם נסיון..

פורסם

יש לך מקור אמין לזה?

Ynet ,חדשות ערוץ 2, חדשות ערוץ 10.

רק שאני לא יודע עם זה באמת בספטמבר.

פורסם

גם אני שמעתי על זה וגם על בית ספר לתאוריה, אמורים לפתוח את זה לתקופת ניסיון בכפר סבא ניראה לי.

בכל מיקרה חח כבר שכחתי מתי עשיתי את התאוריה שלי... :cool2:

פורסם

יש בתי ספר לתאוריה מזמן, זה לא חובה. [זה לאנשים טיפשים בקיצור].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים