עבור לתוכן

שאלה בקשר לתאוריה לרכב :)

Featured Replies

פורסם

אוקי אז קיבלתי ספר מהמורת נהיגה שלי ולמדתי את כול תוכן הספר ועניתי על השאלות שמצורפות אליו למרות שיש שמה כמה שאלות שאין עליהם הסבר בספר ורציתי לדעת אם זה מספיק בישביל לגשת לתאוריה ?

ועוד שאלה האם השאלות בתאוריה דומות לשאלות שמצורפות לספר שמקבלים מהמורה נהיגה?

תודה לעוזרים

ועוד משהו קטן אם אפשר ימי קבלה מתי יש אפשרות לגשת לתאוריה...כבר שילמתי והכול אני מתכנן על יום חמישי הם פתוחים ביום הזה?

• תגובות 49
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שעשית זה מעל ומעבר ממה שצריך באמת לתאוריה, אני מכיר אנשים שלמדו שעתיים והלכו ועברו...

השאלות בתאוריה הם פחות או יותר כמו בספר, קשה לשים את האצבע על הבדל משמעותי[לי בתאוריה היו כמה שאלות שבכלל בכלל לא היה להם אזכור בספר, כמו ניפוח של הגלגלים, או כיוון של ההגה, הייתי צריך לנחש - כנראה שניחשתי נכון כי עברתי, למרות שרוב הדברים שם הם די הגיוניים].

משהו מאוד מאוד חשוב זה התמרורים - יש המון שאלות עליהם בד"כ.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה :] גם יש בשאלונים של הספר שאלות שאינם מצוין לגיבהן מידע בספר שאלות היגיון

תגידו יום חמישי משרד הרישוי פתוח כי אני רוצה ללכת יום חמישי לעשות מבחן ואם כן מאיזה שעות זה עובד?

פורסם

איפה אתה גר?

ואני כנראה מחר הולך..

רק אני צריך ללמוד.. אין לי כוח.. חח כאילו קראתי חצי ספר.. יש לי עוד חצי לקרוא.. וז את כל התמרורים..

תשמע משאלות ששאלתי אנשים שעשו..

אתה צריך ללמוד הכי הכי טוב את הדיני תעבורה..

ותמרורים..

כאילו גם כל הקטע של פניות עקיפות.. בקיצור בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

אני מבש דיני תעבורה זה נושא די פשוט כול שטויות העקיפה ותן זכות קדימה :) תמרורים חרשתי יותר מידי כבר :)

פורסם
  • מחבר

שיהיה בהצלחה :):xyxthumbs:

תודה רבה על המידע :):xyxthumbs:

פורסם

אם עשית טופס ירוק אז אתה מוכן

פורסם

צריך טופס ירוק (לא יודע אם צריך אותו לתיאוריה מלא, בכל אופן את שלי מילאתי הלכתי לרופא עיניים ורופא משפחה) ואגרה משולמת על סך 116 שקל.

אני מחר ניגש לתיאוריה לאוטו, מקווה לטוב חרשתי מהבוקר עד עכשיו על הדיסק.

פורסם
  • מחבר

צריך טופס ירוק (לא יודע אם צריך אותו לתיאוריה מלא, בכל אופן את שלי מילאתי הלכתי לרופא עיניים ורופא משפחה) ואגרה משולמת על סך 116 שקל.

אני מחר ניגש לתיאוריה לאוטו, מקווה לטוב חרשתי מהבוקר עד עכשיו על הדיסק.

עשיתי הכול :] שילמתי הכול

דיסק של התוכנה הזו כן ? זה דומה למה שיש בספר לא ככה ?

פורסם

כן דיסק של התיאוריה, קיבלתי אותו עם הספר.

אל תשכח לקחת את התעודת זהות, טופס ירוק' טופס אגרה ועט.

ושאתה מגיע לתיאוריה קח מספר.

פורסם

מי שעושה מחר או בימים הממש קרובים איפה אתם עושים?

אני בירושלים מחר בבוקר כנראה

פורסם

קריית שמונה מחר בבוקר.

פורסם

התיאוריה הזאתי ממש בושה.

עשיתי לפני איזה 7 חודשים נראה לי, היה פשוט קל, כל אחד עם הגיון רגיל וידיעת התמרורים היה עובר את זה.

למדתי 3 שעות יום לפני, ניגשתי מוקדם בבוקר שרק נפתח, כלומר הייתי קצת מסטול ועברתי וגם אני בטוח שלא היה לי טעות, כי השאלות היו כאלו פשוטות.

אני באמת לא מבין אנשים שלא עוברים תיאוריה ראשונה, במיוחד את כל הערבים שניגשים לתיאוריה חמישית ושישית ושהם עוברים הם שמחים כאילו הם זכו בלוטו...הם0 לא יודעים מה מצפה להם במבחן המעשי שהוא בעיקרון המבחן הקשה יותר והרציני יותר, למרות שגם הוא לא ממש מייצג עד כמה התלמיד מוכן להעלות על הכביש.

פורסם

יש עוד דבר אחד שצריך בתאוריה שאנשים לא יודעים, מזל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים