עבור לתוכן

בעיה עם Powercolor 9550

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

חבר שלי קנה Powercolor 9550 128BIT 128MB (בחנות המוכר אמר לו שזה 256MB).

1) האם זה 256MB או 128MB? (בדקתי ב-ATITOOL וזה אומר שזה 128MB..יש סיכוי ש-ATITOOL טועה? ויש עוד דרך לבדוק חוץ מהתוכנה?)

2) ניסיתי לעשות לביוס שלו FLASH ל-9600PRO אבל כל ביוס שניסיתי שיכול להיות מתאים (ניסיתי המון ביוסים שונים) לא עבד וקיבלתי כל פעם את ההודעה "SSID MISSMATCH". מה אומרת שגיעה זאת והאם אני אוכל לתקן אותה / לעשות פלאש ל-9600PRO בדרך כלשהיא?

נ.ב:

ניסיתי גם עם התוכנה ATIFLASH וגם עם ATIWINFLASH.

תודה מראש.

פורסם

מה כתוב על הקופסא של הכרטיס?

אני לא מאמין שהתוכנה טועה...

כדאי שתבדוק קודם שהכרטיס מצליח לעבוד בתדירויות של 9600 פרו לפני שאתה הורס אותו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה :)

הכרטיס בא כ-באלק אז אין לי מושג..והגעתי עם הכרטיס מ-250/200 ל- 450/350 :D זה הרבה :P

והוא עובד יציב מאוד. גם ב-400/300...ה-ATITOOL אמר שזה רק DDR1...לא איזה חברה ולא כלום.. איך אני יכול לבדוק?

פורסם

תודה על התגובה :)

הכרטיס בא כ-באלק אז אין לי מושג..והגעתי עם הכרטיס מ-250/200 ל- 450/350 :D זה הרבה :P

והוא עובד יציב מאוד. גם ב-400/300...ה-ATITOOL אמר שזה רק DDR1...לא איזה חברה ולא כלום.. איך אני יכול לבדוק?

זה מלאאא

זה שיפור של 60% +/-

יפה מאוד זה OC יפה מאוד!!!

פורסם

עם שלי הגעתי לליבה ב520 על קירור סטוק אבל בזכרונות לא עברתי את 280

פורסם
  • מחבר

Gimel, תודה על ניסיון לעזור חבר..אבל באתי לפה כי שם ניסיתי את כל הביוסים השונים וזה לא הלך...אז חשבתי אולי זאת בעיה אחרת שלא חשבתי עליה..

הייתי משאיר את זה ככה כ-9550 אבל כשמשנים ביוס ל-9600פרו זה משנה עוד כמה דברים..וזה גם יהיה יותר יציב עם המהירויות ההרצים החדשות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים