עבור לתוכן

The Fast And The Furious: Tokyo Drift מי כבר ראה?

Featured Replies

פורסם

סרט פחות מושקע מבחינה כספית משאר הסרטים הקודמים בסדרה.

עלילה חרושה. גיבור בעל אופי עצבני רוצה את האישה הכי מסובכת בכל הסיפור מנצח את המתחרים שלו ברייס מכוניות ומשיג את הבחורה.

נמאס מעלילה הזאת! שני הסרטים הראשונים לפחות הושקע בהם כמות נכבדת של כספים והיה ממש כיף לראות אותם, זה נראה כמו סרט סיני מדובב לאנגלית בעלות מינימאלית.

הדבר היחיד שהיה טוב בסרט הזה הוא 15 השניות שבהן וין דיזל הופיע עם הרכב השרירים האמריקאי הזה.

חחחחחחחחחחחחח נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ד"א בקרוב יוצא need for speed carbon

פורסם

סרט נחמד,1 ו-2 היו הרבה יותר מעניינים.

אני מקווה שיהיה לזה המשך,והשחקנים המקוריים יחזרו.

פורסם

פחות מושקע כספית??????? בכל אופן לא רואים את זה...

לי זה נראה הרבה יותר מושקע...המוזיקה הייתה יותר טובה(כל הקולנוע מפוצץ באסים וזה)

המכוניות נראו יותר טוב לפי דעתי ובכלל היה יותר כיף הסרט עם כל המסיבות והכוסיות היפניות.

לפי דעתי הוא יותר נחמד מהאחרים, ואז מה אם אין את אותם שחקנים מהסרטים הקודמים???

הדבר היחיד שדפוק וזה גם היה בסרט הראשון,זה שהיה ברור מהתחלה שהוא לוקח תמכונית של אבא שלו

ועושה ממנה איזה מפלצת.... אני שונא את המכוניות שרירים האמריקאיות הישנות האלה.

גם בראשון היה את של ווין דיזל ישנה כזאת,גם עכשיו הוא לקח את של אבא שלו ונדמה לי גם בסרט 2 היה משהו.

פורסם

ראיתי.. לא התלהבתי ממש.. זה בגלל שהיו דריפטים לדעתי זה פחות מעניין מרייסים...

ווין דיזל לא נחשב?

הוא לא שחקן.

פורסם

ראיתי תסרט הוא סרט המשך מצויין אבל למה כיאלו עושים סרט על כיוון אחד (דריפט) ?

אולי שיעשו סדרה של מהיר ועצבני וזהו הכי טוב! :D

לדעתי סרט זה נופל בהרבה ממהיר ועצבני 1 ו-2 הטובים. במיוחד מ-1, 1 היה הכי אקשן הכי בחורות הכי מרוצי רחוב בקיצור סרט הכי טוב ומעניין שיצא למכוניות!

רק חבל שלא ממשיכים לעשות סרטים מימנו ולא להמציא עוד שטויות כיאלו מה הקשר מירוצי רחוב בטוקיו למה מה אנחנו יפנים שיוציאו גירסה יפנית ביפן וגיסרה אנגלית באמריקה! וואלק לבסס סרט על דריפט מי שמע דבר כזה זה לא מעניין הרי אתה רוצה שהכל יהיה בסרט לא רק משהו אחד וזה היה לא מעניין.

תאמינו לי הרסו כבר את כל מהיר ועצבני רק הריאשון היה הכי יפה!!! אין כמו הפעם הריאשונה!

אני רק מחכה לרגע הזה שיצא הבמאי ויעשה סדרה על מכוניות כמו מהיר ועצבני. זה הדבר הבא! ואני בטוח בזה! וזה יגלגל מיליונים על גבי מיליארדים$$$$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים