עבור לתוכן

יצא דרייבר חדש לכרטיסי X-FI של קריאטיב

Featured Replies

פורסם

עוד שנה :s07:

אנשים שילמו כסף גדול ולא קיבלו 100% תמורה

קריאטיב לא יפה :nono:

פורסם

ל AUDIGY2 יש?

פורסם

קריאטיב תתביישו לכם! :nono:

תנו לאנשים שירות או שבסוף כולם :lol: עליכם!

פורסם

כבר ממזמן כולם "עליהם".

רק תציץ בפורומים של creative ;)

נו טוב, לפחות הם הוציאו כבר את הדריבר המחורבן.

אצלי הוא עובד סבבה... אך יש לציין כי לא היו לי בעיות "crackling/popping" מעולם.

מה שכן, יש המון מה לשפר - במיוחד בכל הקשור לתוכנה (GUI).

CL ידועים בשל מתן תמיכה גרוע ומתכנתים שצריך להוציא להורג :bash:

אבל זה מה יש... מדובר פה במונופול. אני חושב שהחומרה עצמה (X-FI) מצויינת וזה בעיקר מה שחשוב. מי שיש לו בעיות רציניות פשוט אכל אותה (במקרה שלא יקבל כסף בחזרה). כל התלונות שיש לי מכוונות אל נוחיות השימוש modes השונים. כל אילו לא משפיעים על העובדה שאני נהנה מהכרטיס ועדיין לא הגעתי לנקודה בה אני מתחרט על הקנייה (עם כל הכסף ששילמתי עליו)

פורסם

לכרטיסים ישנים יותר של קריאטיב (לייב ואודיג'י) יש את הדרייברים המדהימים של KX.

חפשו בגוגל KX PROJECT ותקראו, אפשרויות מדהימות וממשק נוח.

פורסם

אפל

זוכר שאמרת שיש הבדל בין entertainment לgame mode?

אני עד עכשיו לא שמתי לב להבדל ביניהם

נראה לי עדיף להישאר בgame mode כל הזמן וזהו

פורסם

יש הבדל בדוק. האיכות טובה יותר ב-ent mode. אני לא היחיד שחושב ככה, תקרא בפורומים של CL.

אתה רוצה לומר שאם אתה שומע שיר ומעביר בין המודים ככה בשביל הבדיקה אתה לא שומע שום הבדל?

איזה רמקולים יש לך?

תראה במשחקים אני לא מרגיש ש"חסר" לי משהו באיכות (איך אפשר? :) ). אבל כשאני בודק מוד מול מוד אני שם לב לזה. תכלס קשה לומר מי מהם נאמן יותר למקור כי אני לא יודע איך המקור "אמור" להשמע :), אבל מוזיקה פשוט נשמעת טוב יותר ב-ent mode.

פורסם

creative inspire t7900

הם לא משהו סופר חזק אבל הם די טובים באפקטים במשחקים

למרות שהייתי שמח לבוא יום אחד הביתה ולגלות שסנטה קלאוס הביא לי gigaworks s750

בכל מקרה אני כל הזמן על גיים מוד כי האיכות שם מספיקה לי, הרבה יותר טוב מהלייב 5.1 ימח שמו וכל הדיסטורשיין הבלתי נסבלת שלו

על איזה סוג של מוזיקה אתה בודק? יכול להיות שיש הבדל מורגש בסוג מסויים של מוזיקה באמת

פורסם

יש הבדל בדוק. האיכות טובה יותר ב-ent mode. אני לא היחיד שחושב ככה, תקרא בפורומים של CL.

אתה רוצה לומר שאם אתה שומע שיר ומעביר בין המודים ככה בשביל הבדיקה אתה לא שומע שום הבדל?

ברור שent הרבה יותר טוב מgame! הגעתי למסקנה שבמצבים ההתאמה מצוינת: הgame מצוין לאפקטים במשחקים והent מתאים פרפקט למוסיקה.

מי שלא מרגיש הבדל שיחזור לrealtek/adi או כל כרטיס קול מובנה. סליחה לא התכוונתי לקלל עד כדי כך. כרטיסים ארורים!!!

פורסם

game mode גם עושה את הבלתי יאומן

הוא מביא לי סראונד אמיתי של 7.1 גם אם אין תמיכה לזה אפילו ויש לפחות תמיכה בdirectsound

ואז אם יבואו לי מהצד אני ישמע את זה שם

וזה גדול

ומה אחרי שקנו לחזור לאונבורד??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים