פורסם 2006 ביולי 519 שנים שעה!!! שעה חכיתי על הקו שמעתי את המוסיקה המפגרת שלהם ואז וההומו הזה אומר לי שיש עומס...דאאא?!? באמת? חשבתי שאני סתם מחכה על הקו בזמן שמנהל שהם מ*** אותן שם.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים כל הכבוד אני עשיתי השנה (יא) את כל שלושת השאלונים EFG וכמובן שהפקידות השמנות אוכלות עכשיו עוגות הבית אז אני מחכה שהשמנות האלה יסיימו לטחון ואחר כך יעברו ליוגורט הדיאטטי ויסיימו את השיחה על ניתוחים קיסריים ועל שיעורי יוגה התכוונת הפקידה* השמנה* למרות ששמעתי רעש ברקע אני בטוח שהיא הייתה הטלפנית היחידה שם :lol:
פורסם 2006 ביולי 519 שנים חברים אתם חייבים לעזור ליעוד שנייה אני אני אבוא למוקד שלהם וארצח את כל הפקידות השמנות שם!!!יש לכם אולי עצה איך לעזאזל אני אזכר בשם המשתמש שלי? יש למישהו BR*TEFORCE להביא לי? :'(אני צריך לדעת מחר כמה אני מקבל במתמ' כדי לדעת אם לגשת לחוזר או לא :'(
פורסם 2006 ביולי 519 שנים גם שם יש פרות שמנותטוב רזותאבל עדיין מפגרות כאלה שלא מבינות כלום מהחיים שלהן וכמובן גם שם לא עונים"כמה מפתיע"
פורסם 2006 ביולי 519 שנים לא פשוט רמת האנגלית די ירודהקח בחשבון שלא כולם יושבים כמונו על המחשב ומתעסקים עם אנגלית כל הזמן.האנגלית אצלנו היא ברמה סבירה לגמרי,לדעתי.אם לא נוח לך אתה מוזמן ללכת לכיתת NATIVES,כמו שיש בחלק מבתי הספר..
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אצלנו בביצפר רמת האנגלית אצל רוב הילדים די נמוכהאני ועוד כמה ילדים די טובים בזה בגלל השקעה מגיל צעיר יחסית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.