עבור לתוכן

אפשר לראות את הציוני בגרות באנגלית

Featured Replies

פורסם

חחח איזה חרטה E ב 10 דקות , רק השידור הוא 10 דקות (2 לופים).

• תגובות 84
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

E - לא זוכר כמה קיבלתי.

ORAL - 90.

G - 77

F - 87

מרוצה.

פורסם

חחח איזה חרטה E ב 10 דקות , רק השידור הוא 10 דקות (2 לופים).

הבחינה ב 7 דקות, 20 דקות לחכות לשידור, עשית קטע ההבנה תוך כדי שמיעה. זמן כולל נטו: 10 דקות.

פורסם

בחור חרוץ אתה.

אני עשה מועד ב' ב E הטייפ היה דפוק :bash:

פורסם

טייפ ?! Lucky you...

אצלנו שידרו את זה על הרמקול של הצלצול בכיתה !!!

כמובן שכל שפה שמועברת שם נשמעת כמו סינית...

למזלי התשובות היו כל כך בנאליות וצפויות, שעוד סימנתי את רובן אפילו לפני השמיעה...

פורסם

אתה "תתרגל אנגלית" באוניברסיטה (אם בכלל תגיע עד לשם)...

אני כבר אחרי פסיכומטרי וציון של 148/150 באנגלית שזה אומר פטור מאנגלית באוניברסיטה...

אז בזמן שאתה תהנה לך מקורסים מייגעים באנגלית, לי יהיה את כל הזמן שבעולם ליישם את העצה השימושית שלך "GET A LIFE".

אתה י"בניק?

מה הציון הכולל שלך בפסיכומטרי?

פורסם

אנשים,אין לי את הקוד...

איפה אני יכול להשיג אותו [ולא דרך בית ספר?]

פורסם
צפייה בציונים מחייבת קוד משתמש וסיסמה.

נבחנים שגלשו בעבר באתר והגדירו סיסמה אישית, יש להשתמש באותה סיסמה. אם מתעוררת בעיה במהלך ההזדהות, ניתן לפנות למוקד התמיכה בטלפון: 12-12-737-737.

שעות פעילות מוקד התמיכה:

מוקד התמיכה ייפתח ביום שלישי ה 4/7/06 בשעה 13:00.

ימים ראשון - חמישי בין השעות 10:00 - 22:00 .

ביום שישי בין השעות 8:00 - 14:00.

לתשומת לבך:על מנת לקבל שירות ממוקד התמיכה עליך להצטייד במס' תעודת זהות של אחד ההורים לצורך זיהוייך במערכת.

פורסם

התקשרתי לטלפון שיש שם

חיכיתי חיכיתי

ניסיתי להתקשר עוד פעם, ועוד פעם

בסוף ענו לי, הודעה מוקלטת אמרה שיש עומס גדול מהרגיל וניתקה לי בפרצוף.

מה הבעיה של משרד החינוך, גוף ממשלתי בין הגדולים בישראל, להעסיק יותר מטלפנית אחת? :kopfpatsch:

פורסם

קוראים לזה בירוקרטיה

קוראים לזה שלטון פקידות שאוכלות עוגות כל היום עם קול מעצבן שבא לך לירות בהן

עומס "גדול מהצפוי".. למה תמיד תופסים אתכם עם המכנסיים למטה? חתיכת מפגרים.. ברור שיהיה עומס!

לי גם הלכה הסיסמה ואני מחכה שילך "העומס" (זה עומס מדומה,הפקידות פשוט אוכלות אבטיחים שם והן לוחצות על הכפתור של ההודעה המוקלטת).

:pissed:

פורסם

אתה "תתרגל אנגלית" באוניברסיטה (אם בכלל תגיע עד לשם)...

אני כבר אחרי פסיכומטרי וציון של 148/150 באנגלית שזה אומר פטור מאנגלית באוניברסיטה...

אז בזמן שאתה תהנה לך מקורסים מייגעים באנגלית, לי יהיה את כל הזמן שבעולם ליישם את העצה השימושית שלך "GET A LIFE".

אחי אל תקשיב להם

כשאתה תהיה מנכ"ל מוצלח עם אנגלית מעולה ואתה תעביד את אלה שצחקו עליך בתנאי רעב אז אתה תצחק עליהם בחזרה :lol::cool2:

פורסם

מעניין אם יש מישהו שקיבל את הקוד והסיסמא שלו מהטלפון הזה בכלל.. אני חושד שעובדים עלינו..

פורסם

ממש לא עובדים עליכם, אני קיבלתי משם [שנה שעברה]את השם משתמש שלי [כן הכל אבד לי] ובעזרתו הזנתי לי סיסמא חדשה.. סבלנות חבר'ה. :xyxthumbs:

פורסם

טוב קיבלתי את הציון, קיבלתי 100 בE, זה היחיד שעשיתי השנה.

פורסם

כל הכבוד

אני עשיתי השנה (יא) את כל שלושת השאלונים EFG

וכמובן שהפקידות השמנות אוכלות עכשיו עוגות הבית אז אני מחכה שהשמנות האלה יסיימו לטחון ואחר כך יעברו ליוגורט הדיאטטי ויסיימו את השיחה על ניתוחים קיסריים ועל שיעורי יוגה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים