פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר אממ לא אני כיתה י' עשיתי רק היסטוריה מחשבים ולשון אפשר לראות רק את הציונים באנגלית. לשאר הציונים יש זמן
פורסם 2006 ביולי 319 שנים איזה פאדיחות, עשיתי טעויות מפגרות(אבל אין תרוצים) סופיים: E-99 F-93 G-96 Oral - 100 אין לי ברירה אלא לגשת שוב ל-F ול-G , מזל שעשיתי את זה בי"א ועכשיו יש לי עוד מלא הזדמנויות לשפר (מדהים איך שדברים חוזרים ונושכים אותך בתחת...) ותגידו איך מחשבים ממוצע באנגלית? נגיד שמדובר בטכניון..
פורסם 2006 ביולי 319 שנים עשיתי מה שטויות ב-F וב-G - אפילו לא כתבתי כמו שצריך(בחיבור) אני מעוניין לקבל ציונים גבוהים יותרכי אני יודע שיש לאנגלית בונוס גדול(והתחשב במצב בספרות.....)
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אני מעוניין לקבל ציונים גבוהים יותר כי אני יודע שיש לאנגלית בונוס גדול(והתחשב במצב בספרות.....) :lol: :lol: :lol: כמוך כמוני.... רק שאני צריך 95+ בכל המיקצועות בשביל להתאזן עם ספרות.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים E - 94F - 91G - 84Oral - 100אני יגש שוב ל-G שאר הציונים אין לי עצבים לשפר זה מספיק.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים עובק רק באקספלורר.. אפילו לא באוונט שעובד על המנוע של IE...כוס אמא של משרד החינוך! בפתק שקיבלתי עם הת.ז., קוד משתמש וסיסמא, לא רואים טוב אותם וזה ממש לא מובן! ניסיתי כבר את כל האפשרויות!!!!שלחתי להם אימייל דרך 'צור קשר'... :\FF עובד אבל לי זה אומר שאין עלי שם נתונים חח (לא עשיתי אנגלית)
פורסם 2006 ביולי 319 שנים סעמק שחכתי שהחלפתי סיסמא ועכשיו הוא אומר לי שזה נחסם וזה יפתח מאוחר יותר מישהוא יודע מתי תוך כמה זמן הם פותחים את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.