עבור לתוכן

מה אתם עושים בחופש הזה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לישון זה ניצול לא רע של הזמן,וגם ספורט!

• תגובות 55
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2 הפכים ::):lol:

מה שאני הייתי עושה פעם בחופשים שלי זה בריכה וים,מכונות וידאו,אופניים,כדורגל וכדורסל..אך היו זמנים :-[

פורסם

עבודה, עבודה ועוד פעם עבודה :-[

אמן והיה לי :'(

בינתיים אני טס מחרתיים לרוסיה :P

פורסם

חברים, גיטרה (רוק נ רול), לינוקס... יש כל כך הרבה!

פורסם

עבודה, עבודה, עבודה, ואה, אמרתי עבודה? דייייייייייייייייייי היה לי יותר זמן פנוי בתקופות המבחנים הכי עמוסות בבצפר מאשר שיש לי עכשיו. אבל על 30 שקל לשעה אני לא מתלונן, 700 שקל על 3 ימים ככה, היום הרווחתי 300, אבל שי לי חוסר בשעות שינה ומנוחה. אני רוצה לימודים..... :-[

פורסם

שלשום עשיתי טיפ של 215 ש"ח ;D

פורסם

עבודה, עבודה, עבודה, ואה, אמרתי עבודה? דייייייייייייייייייי היה לי יותר זמן פנוי בתקופות המבחנים הכי עמוסות בבצפר מאשר שיש לי עכשיו. אבל על 30 שקל לשעה אני לא מתלונן, 700 שקל על 3 ימים ככה, היום הרווחתי 300, אבל שי לי חוסר בשעות שינה ומנוחה. אני רוצה לימודים..... :-[

30NIS per hour is very nice, where do you work?

פורסם

sadly, nothing intresting... helping a friend of my parents with his construction business... guess that makes me a construction worker? crappy as a job, but for 30nis an hour, i'll shut up and put up with it.

im working as much as i can because i need the money,but i wanna SLEEEEEEEEEEEEP

:'(

פורסם

כל יולי אני עובד, באוגוסט אני באילת לאיזה שבוע ואז כבר נראה אם אני אמשיך לעבוד... לא נראה לי.... :P

וחצי מהכסף הזה (אם לא הכל) ילך כתוספת כספית למחשב החדש שאני קונה (התקציב מההורים לא מספיק לתוכניות שלי).

לחסוך כסף בשכר מינימום זה סיוט! מה גם שבעבודה הזאת הגב שלי משלם מחיר כבד. :'(

כל האלה שמרוויחים 30 לשעה, הסבל שווה את זה. :smile1:

בקיצור, חודש יולי = עבודה + יוצא בסופי שבוע + ים.

באוגוסט אני יעשה חיים... ::)

פורסם

לומד, לומד ושוב פעם לומדד... טוב, אבל רק עד יום שישי הזהה... מבחן סוף שנה בר-אילןן...

היום הודיעו לי שסוף סוף אני יכול לחזור לפעילות ספורטיוית.... כבר שנה שאני לא עושה כלוםם..(עברתי ניתוח לא מזמן..)

אני מאמין שרוב החופש יעבור עם חברים...

פורסם

משתדל לשמור על כושר ולרוץ כל יום כמה ק"מ

קצת כפיפות ושכיבות שמיכה.

עובד כמלצר באולם אירועים עם כמה מהחברים הכי טובים שלי, לא כל יום יש אירוע, אז בימים שאין אירוע (=עבודה) יוצאים.

שותים פה ושם והולכים לבריכות ולירדן (אצלנו אין ים, רק ירדן)

היום היינו במימדיון, פעם ראשונה ואחרונה שכף רגלי תדרוך במקום המזוויע הזה, לפחות הנסיעה+הכניסה היו חינם ;)

פורסם

חזרתי כרגע מקורס משצים ככה שלא שעמם לי

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

בנתיים אני עובד!!

ואני ימשיך לעבוד!!

שבוע שעבר היה לי טיול יומיים מהעבודה

וחודש הבא תחפשו אותי באילת חברה!!!!

פורסם

בנתיים מחפש עבודה עד שאני ימצא משהו אני משחק כדורגל עם חברים.

פורסם

עבודה, ים, נרגילה, חברים, ים, בריכה, חברים, כדורסל, מחשב, חדר כושר, חדר כושר, טניס, כדורגל, בריכה, חברים , ים , עבודה , מחשב, כדורסל, טניס, חדר כושר, ים, בריכה, חדר כושר, חברים, נרגילה, ים..

בד"כ שילוב של כמה ביחד :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים