עבור לתוכן

מחפש בדחיפות פילטר למאוורר

Featured Replies

פורסם

עשיתי מהם משלוח גדול של הרבה ציוד..

והם עושים משלוחים לארץ...

• תגובות 48
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אולי בניגוד לרוב מציע לך בכלל לא לשים פילטר מכל סוג שהוא. הסיבה העיקרית לכך היא שהפילטר נסתם מאבק מהר מאוד. אתה תמצא את עצמך מפרק את המאוורר והפילטר לפחות פעם בשבועיים. אחרת האוורור במארז ירד פלאים, ואני אומר את זה מתוך ניסיון. הפיתרון שאני מצאתי הוא לקנות מיכל אוויר דחוס ולנקות איתו את המחשב פעם בחודשיים. ואם כבר אתה קונה מיכל אוויר דחוס אל תקנה רגיל אלא מיכל בלחץ גבוה. כי מיכלים רגילים שמוכרים כמו באופיס דיפו או חניות אחרות בדרך כלל הם בלחץ נמוך. הם בקושי מגרשים זבובים. במידה ותירצה אתן לך כתובת של יבואן שמוכר מיכלים בלחץ גבוה ב 25 שקלים באיזור תל אביב. יותר זול בהרבה ממיכל בלחץ נמוך, בחורף הדבר פחות קריטי כי יש פחות אבק וגם הטמפרטורה החיצונית נמוכה יותר.

מהם המכלים האלה ומהם עושים???

פורסם

yuval1101 אלו מכלי אוויר שעושים פעולה הפוכה משואבי אבק. זורקים אוויר בלחץ על מנת לנקות אבק גם ממקומות שהגישה אליהם קשה.

פורסם

איך משתמשים בהם ואיפה שמים אותם? והם פועלים ללא הפסקה או פעם בחודש כשמנקים את מארז?

פורסם

פשוט זה מיכל ספריי ניתן להישתמש איתו עד שהוא נגמר. איפה שמים אותם פשוט איפה שאתה רוצה.

פורסם

עדין לא הבנתי מזה בכלל.

אתה יכול להסביר יותר בפירוט או להביא תמונות

פורסם

מה אף פעם לא ראית מיכל ספריי?. כמו שיש מיכלי ספריי לצבע עכשיו מובן?. אלא שבמקום שהמיכל יתיז צבע, פשוט מתיז אוויר בלחץ. לא ידע מה פה לא מובן...

פורסם

אהה, הבנתי עכשיו.

אבל איך משתמשים בו בדיוק? ומה המטרה העיקרית שלו? לנקות את המחשב או משהו אחר בכלל?

פורסם

משתמשים בו כמו ספריי רגיל. נועד לנקות מחשבים, מדפסות, או כל מכשיר אלקטרוני אחר שרגיש לאבק...

פורסם

אה, פשוט מרססים על החלקים המלוכלכים??? וזה עושה עבודה טובה יותר משואב אבק?

פורסם

אכן...

פורסם

אבל בטוח שהספריי הזה מוציא 100% אויר ולא שום דבר אחר איתו ( דואג שהוא לא יוציא נוזלים או משהו כזה )? בטוח שהוא לא יכול להרוס את המחשב איכשהו ( כמו להרטיב אותו? )?

פורסם

מהנסיון הארוך שלי לא. אבל אתה יכול לנקות פעולה פשוטה כדי להיות בטוח שלא יצאו נולים. פשוט לתת לחיצה קלה ראשונה על מנת לשחרר נוזלים במידה וישנם. לניסיוני לא יצאו נוזלים בעת שהשתמשתי במיכל.

פורסם

אין אפשרות לדעת על 100%??? כי אני לא רוצה להסתכן

פורסם

כבר ציינתי זאת. תקרא טוב ותפנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים