עבור לתוכן

מחפש בדחיפות פילטר למאוורר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

על זה לא חשבתי...רעיון יפה ופרקטי :xyxthumbs:

• תגובות 48
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא יוצר חשמל סטטי?

פורסם

AmiLo מייבש שיער לצערי לא יספיק לנקות בצורה יסודית מניסיון בדוק. בטח לא יעשה את העבודה כמו ספריי אוויר בלחץ גבוה.

פורסם

אני מביא שאיבה פעם בחודשים שלוש לפילטר של הSviking ואני לא רואה שום הבדל בטפ'..וגם הפילטר לא מלוכלך כול כך

פורסם

אני גר במרכז ואני צריך 3 פילטרים.אפ אתה מכיר מקם שמוכר יותר טויבם אתה מוזמן לספר לי...

אני את שלי הזמנתי מחו"ל

פורסם

sagi_gan אני לא יודע איזה מאווררים יש לך ובאיזה עוצמה הם עובדים. אצלי יש מאווררים 120 אחד קדימה ואחד אחורה, והם עובדים בעוצמה גבוהה על מנת לקרר את פנים המארז. (קיץ) ותאמין לי שהיה לי פיטלר הוא נסתם אחרי שבועים בדיוק...

פורסם
  • מחבר

אני את שלי הזמנתי מחו"ל

שקלתי את האפשרות הזאת, אבל רק משלוח עולה בסביבות 50$ ככה שכל העסק כבר לא משתלם.

פורסם

http://www.voyeurmods.com/

מהם אני הזמנתי... אני לא חושב שבשביל כמה פילטרים יצא לך מחיר משלוח של 50$...

יצא לך פחות.. לא כל כך יקר.. אבל תבין שבשביל לקבל איכות צריך גם לשלם...

פורסם

יש את החיתול של תינוקות ( לא טיטול ) בד לבן תחתוך אותו קצת פחות מגודל של המאוורר ותמתח

מה שטוב בבד הזה זה שהוא נמתח ואז החרירים דרכו גדלים הפגיעה באוורור היא שולית ובמקום לנקות פשוט פעם בחודשיים תחליף

ניסים

פורסם

sagi_gan אני לא יודע איזה מאווררים יש לך ובאיזה עוצמה הם עובדים. אצלי יש מאווררים 120 אחד קדימה ואחד אחורה, והם עובדים בעוצמה גבוהה על מנת לקרר את פנים המארז. (קיץ) ותאמין לי שהיה לי פיטלר הוא נסתם אחרי שבועים בדיוק...

המאוררים של TT ה 120 שמגיעים עם המארז

פורסם

מצאתי לך אצל אחד הספקים שאני עובד איתם פילטרים למאווררים

כספי טל: 04-8416180

צור איתם קשר והם ישלחו לך

פורסם

אני אולי בניגוד לרוב מציע לך בכלל לא לשים פילטר מכל סוג שהוא. הסיבה העיקרית לכך היא שהפילטר נסתם מאבק מהר מאוד. אתה תמצא את עצמך מפרק את המאוורר והפילטר לפחות פעם בשבועיים. אחרת האוורור במארז ירד פלאים, ואני אומר את זה מתוך ניסיון. הפיתרון שאני מצאתי הוא לקנות מיכל אוויר דחוס ולנקות איתו את המחשב פעם בחודשיים. ואם כבר אתה קונה מיכל אוויר דחוס אל תקנה רגיל אלא מיכל בלחץ גבוה. כי מיכלים רגילים שמוכרים כמו באופיס דיפו או חניות אחרות בדרך כלל הם בלחץ נמוך. הם בקושי מגרשים זבובים. במידה ותירצה אתן לך כתובת של יבואן שמוכר מיכלים בלחץ גבוה ב 25 שקלים באיזור תל אביב. יותר זול בהרבה ממיכל בלחץ נמוך, בחורף הדבר פחות קריטי כי יש פחות אבק וגם הטמפרטורה החיצונית נמוכה יותר.

תן לי את הכתובת/טלפון בבקשה

פורסם

Dimer הכתובת של יבואן - הלל סלי ובנו ר'ח הקישון 75 תל אביב טל' 03-6821615 מאוד ממליץ תבקש מיכל בלחץ גבוה. מנקה את המחשב יסודית. לא מצאתי פיתרון יותר מוצלח מיזה. להשתמש עם שואב אבק לא יעיל לאבק שהצטבר הרבה זמן...

פורסם

לי יש חלק בשואב אבק שהופך אותו לקומפרסור בעוצמה שחבל על הזמן.. אני משתמש בזה ולא נשארת טיפת אבק במחשב...

שווה לנסות למי שיש את האופציה (שואבי האבק של "קירבי" בעיקר).

פורסם
  • מחבר

מצאתי לך אצל אחד הספקים שאני עובד איתם פילטרים למאווררים

כספי טל: 04-8416180

צור איתם קשר והם ישלחו לך

תודה רבה ,אני אצור איתם קשר.

http://www.voyeurmods.com/

מהם אני הזמנתי... אני לא חושב שבשביל כמה פילטרים יצא לך מחיר משלוח של 50$...

יצא לך פחות.. לא כל כך יקר.. אבל תבין שבשביל לקבל איכות צריך גם לשלם...

קנית דרכם משהו? הם עושים משלוחים לארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים