עבור לתוכן

מחפש בדחיפות פילטר למאוורר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש פילטר למאוורר 80",מצאתי אצל הדובים אך אין להם במלאי וגם לא יהיה.

מישהו פה מכיר חנות שמוכרת?

תודה :xyxthumbs:

• תגובות 48
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכין זה לא בעייה

פורסם

אני בזמנו(עד לפני חודש) גם חיפשתי

ומצאתי רק בפנדה

פורסם

פילטר אפשר להכין תלך לחנות של כלי בית תבקש רשת פשוטה זה עולה 10ש"ח על חתיכה בנונית תחתוך את זה לפי הגודל שלך ותבריג אז זה ביחד עם המאורר וזהו יש לך פילטר כאשר אתה רוצה לנקות אותו אתה פשוט מוציא ומנקה וזהו בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

1.גם אני מצאת את הלינק הזה,הבעיה היא שהם מוכרים מאוורר+פילטר ביחד ואני לא רוצה לקנות שלושה מאווררים כל אחד ב-70 ש"ח ללא צורך.

2.לגבי הכנת פלטרים - יש לי מארז שקוף לגמרי ואני מחפש פיתרון אסטתי

פורסם

אז כמו שאמרו לך קודם יש בפנדה פילטרים

היית בסניף שלהם שבוע שעבר וראיתי שם

משום מה הם לא מופיעים באתר

אבל אתה יכול להתקשר ולברר

פנדה מחשבים מפעילה 2 סניפים בקיסריה ובחיפה,טלפון מכירות ושירות לקוחות רב קווי 046274005

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם פנדה והם אומרים שיש להם רק פילטר אחד של 80 מ"מ. :nixweiss:

פורסם

באיזה איזור אתה גר וכמה פילטרים אתה צריך ?

פורסם

הסוג פילטרים שיש אצל פנדה פשוט זוועתיים..

בד"כ אני לא ממליץ על הפילטרים שמכינים לבד מהנייר הזה ("סנו רב מגבת").. אבל הם עדיפים על הפילטרים הנמכרים בפנדה.

פורסם

הוא אמר לא?

שלושה

פורסם
  • מחבר

באיזה איזור אתה גר וכמה פילטרים אתה צריך ?

אני גר במרכז ואני צריך 3 פילטרים.

הסוג פילטרים שיש אצל פנדה פשוט זוועתיים..

בד"כ אני לא ממליץ על הפילטרים שמכינים לבד מהנייר הזה ("סנו רב מגבת").. אבל הם עדיפים על הפילטרים הנמכרים בפנדה.

אפ אתה מכיר מקם שמוכר יותר טויבם אתה מוזמן לספר לי...

פורסם

כרגע להכין זו האפשרות הטובה ביותר לפי דעתי...

פורסם

אני אולי בניגוד לרוב מציע לך בכלל לא לשים פילטר מכל סוג שהוא. הסיבה העיקרית לכך היא שהפילטר נסתם מאבק מהר מאוד. אתה תמצא את עצמך מפרק את המאוורר והפילטר לפחות פעם בשבועיים. אחרת האוורור במארז ירד פלאים, ואני אומר את זה מתוך ניסיון. הפיתרון שאני מצאתי הוא לקנות מיכל אוויר דחוס ולנקות איתו את המחשב פעם בחודשיים. ואם כבר אתה קונה מיכל אוויר דחוס אל תקנה רגיל אלא מיכל בלחץ גבוה. כי מיכלים רגילים שמוכרים כמו באופיס דיפו או חניות אחרות בדרך כלל הם בלחץ נמוך. הם בקושי מגרשים זבובים. במידה ותירצה אתן לך כתובת של יבואן שמוכר מיכלים בלחץ גבוה ב 25 שקלים באיזור תל אביב. יותר זול בהרבה ממיכל בלחץ נמוך, בחורף הדבר פחות קריטי כי יש פחות אבק וגם הטמפרטורה החיצונית נמוכה יותר.

פורסם

אוקיי , יש רעיון יותר פרקטי - מייבש שיער על קור!

לחץ מטורף יעיף את האמא של האבק + שואב אבק בצד השני - שיישאב את כל החרא שיוצא - פשוט וקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים