פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחפש לקנות ג'ינסים של דיזל אני ועוד כמה חברים וידידות מחפשים לעשות קניה משותפת של ג'ינסים של דיזל עם יש פה מישהו שיכול להשיג בזול שישאיר פה תמונות של מה שיש לו ואני יצור איתו קשר.בנוסף על כך עם מישהו מוכר נעלי נייק שוקס בזול אוו שעוני דיזל גם מוזמן להשאיר תמונה ומחיר ואני יצור איתו קשר.תודה רבה לכולם.מנהלים לא לכעוס עלי כי אין בטראד זון מקום של בגדים.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?bbstype=offered&cat=15 ואגב, אם אתה לא מרוצה מהאפשרויות בטרייד זון, תשתמש באתר שמיוחד לזה, ולא בפורום הזה. זה ממש טיפשי :
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?bbstype=offered&cat=15 ואגב, אם אתה לא מרוצה מהאפשרויות בטרייד זון, תשתמש באתר שמיוחד לזה, ולא בפורום הזה. זה ממש טיפשי : שמתי שם אף אחד לא מתייחס ועם זה אסור אז אחד מהמנהלים שינהל וסליחה.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים EBay.אני וחברים שלי עכשיו הזמנו עשיריית חולצות לקוסט מקוריות 130-150 שקל לאחת שכחתי כמה... 10 חולצות, כל הצבעים וכל המינים והגדלים.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר אני לא מתכוון להזמין מחו"ל ג'ינס הבנתי שיש כמה סוחרים בישראל עם יש פה מישהו שמכיר אחד מהם שיתן לי את המספר שלו ותודה רבה לכל המגיבים.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים רגע, אתה מעוניין בג'ינס חדש ?אני במקומך הייתי קונה דיזל בתחנת דלק, כי ג'ינסים של דיזל מתחילים מ700 ונגמרים ב3000...מחפש משומש ? כל מה שתקבל זה ג'ינסים משופשפים לאללה. ולך תמצא עכשיו במידה שלך..
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר אתם לא מבינים יש סוחרים בארץ שמוכרים ג'ינסים ב-350ש"ח יש לי אחד כזה אבל הוא בחדרה ואני גר בבית שמש.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אתם לא מבינים יש סוחרים בארץ שמוכרים ג'ינסים ב-350ש"ח יש לי אחד כזה אבל הוא בחדרה ואני גר בבית שמש.מישהו מחדרה?מי זה אני מחדרה
פורסם 2006 ביולי 319 שנים ותכננתי ללכת מחר לקנות דיזל מהחנות בלפחות 900 אתה חייב להגיד לי מאיפה אני יכול להביא בזול!!!
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר הוא מוכר רק שהוא מביא מחו"ל הוא עכשיו שם שהוא יחזור אני יעדכן אותכם אבל קחו בחשבון שזה לא הדגמים החדשים אבל הם גם יפים.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אם זה לא החדשים אז מה זה שווה? הם לא ממש יפים... הם גזרה גבוהה!ד"א, יש מצב הוא מביא חולצות של ארמני אקסצ'אינג'? יש אותן רק בארצות הברית אבל אני חם עליהן אש!
פורסם 2006 ביולי 419 שנים הוא מוכר רק שהוא מביא מחו"ל הוא עכשיו שם שהוא יחזור אני יעדכן אותכם אבל קחו בחשבון שזה לא הדגמים החדשים אבל הם גם יפים.בדקת שהם לא מזוייפים? המחיר בארץ של דיזל הוא אחד הנמוכים שראיתי והסיכוי שהוא מוכר במחיר כזה ג'ינסים מקוריים מחו"ל הוא קלוש.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר הם לא מזוייפים ושאני אומר דגמים לא חדשים אני מתכוון לאלה שעולים 700ש"ח לא לאלה שעולים 1200ש"ח ותן תמונה של החלוצות אני יגיד לך עם יש לו.הוא מביא גם לקוסט מטורקיה(נראה לי זיוף)והוא מוכר כל אחד ב-70.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.