עבור לתוכן

מחפש לקנות ג'ינסים של דיזל עם יש מישהו שמוכר שיכנס.

Featured Replies

פורסם

מחפש לקנות ג'ינסים של דיזל אני ועוד כמה חברים וידידות מחפשים לעשות קניה משותפת של ג'ינסים של דיזל עם יש פה מישהו שיכול להשיג בזול שישאיר פה תמונות של מה שיש לו ואני יצור איתו קשר.

בנוסף על כך עם מישהו מוכר נעלי נייק שוקס בזול אוו שעוני דיזל גם מוזמן להשאיר תמונה ומחיר ואני יצור איתו קשר.

תודה רבה לכולם.

מנהלים לא לכעוס עלי כי אין בטראד זון מקום של בגדים.

פורסם

כנס ל EBAY... יש שם מציאות.

פורסם
  • מחבר

http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?bbstype=offered&cat=15

ואגב, אם אתה לא מרוצה מהאפשרויות בטרייד זון, תשתמש באתר שמיוחד לזה, ולא בפורום הזה. זה ממש טיפשי ::)

שמתי שם אף אחד לא מתייחס ועם זה אסור אז אחד מהמנהלים שינהל וסליחה.

פורסם

EBay.

אני וחברים שלי עכשיו הזמנו עשיריית חולצות לקוסט מקוריות 130-150 שקל לאחת שכחתי כמה...

10 חולצות, כל הצבעים וכל המינים והגדלים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להזמין מחו"ל ג'ינס הבנתי שיש כמה סוחרים בישראל עם יש פה מישהו שמכיר אחד מהם שיתן לי את המספר שלו ותודה רבה לכל המגיבים.

פורסם

רגע, אתה מעוניין בג'ינס חדש ?

אני במקומך הייתי קונה דיזל בתחנת דלק, כי ג'ינסים של דיזל מתחילים מ700 ונגמרים ב3000...

מחפש משומש ? כל מה שתקבל זה ג'ינסים משופשפים לאללה. ולך תמצא עכשיו במידה שלך..

פורסם
  • מחבר

אתם לא מבינים יש סוחרים בארץ שמוכרים ג'ינסים ב-350ש"ח יש לי אחד כזה אבל הוא בחדרה ואני גר בבית שמש.

פורסם

אתם לא מבינים יש סוחרים בארץ שמוכרים ג'ינסים ב-350ש"ח יש לי אחד כזה אבל הוא בחדרה ואני גר בבית שמש.

מישהו מחדרה?מי זה אני מחדרה

פורסם

ותכננתי ללכת מחר לקנות דיזל מהחנות בלפחות 900 :screwy:

אתה חייב להגיד לי מאיפה אני יכול להביא בזול!!!

פורסם
  • מחבר

הוא מוכר רק שהוא מביא מחו"ל הוא עכשיו שם שהוא יחזור אני יעדכן אותכם אבל קחו בחשבון שזה לא הדגמים החדשים אבל הם גם יפים.

פורסם

וואלה, מסתבר שטעיתי ומישהו אשכרה יכול לעזור לך. סחטיין ;)

פורסם

אם זה לא החדשים אז מה זה שווה? הם לא ממש יפים... הם גזרה גבוהה!

ד"א, יש מצב הוא מביא חולצות של ארמני אקסצ'אינג'? יש אותן רק בארצות הברית אבל אני חם עליהן אש!

פורסם

הוא מוכר רק שהוא מביא מחו"ל הוא עכשיו שם שהוא יחזור אני יעדכן אותכם אבל קחו בחשבון שזה לא הדגמים החדשים אבל הם גם יפים.

בדקת שהם לא מזוייפים? המחיר בארץ של דיזל הוא אחד הנמוכים שראיתי והסיכוי שהוא מוכר במחיר כזה ג'ינסים מקוריים מחו"ל הוא קלוש.

פורסם
  • מחבר

הם לא מזוייפים ושאני אומר דגמים לא חדשים אני מתכוון לאלה שעולים 700ש"ח לא לאלה שעולים 1200ש"ח ותן תמונה של החלוצות אני יגיד לך עם יש לו.

הוא מביא גם לקוסט מטורקיה(נראה לי זיוף)והוא מוכר כל אחד ב-70.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים