פורסם 2006 ביולי 319 שנים שלום אני כמעט בטוח ששאלו את זה מתישהוא אבל לא מוצא. ואם זה בכלל יעזור (אם המאוורר יסתובב יותר מהר) תודה רבה
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אם המאוורר מחובר במולקס לספק כוח כבר עכשיו, ורק במולקס, אין דרך להאיצו אלא להחליף אותו באחד אחר.אם אתה רוצה שליטה דינמית אתה צריך להתקין פוטנציומטר
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר הוא מחובר לי ללוח ...אם אני מחבר אליו את הפוטנציומטר של הZALMAN ז"ל, זה יכול לעבודאו רק להרוס ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 319 שנים הוא מחובר לי ללוח ...אם אני מחבר אליו את הפוטנציומטר של הZALMAN ז"ל, זה יכול לעבודאו רק להרוס ?לא צריכה להיות בעיה עם הפוטנציומטר של זלמן. fanmate2 נכון?והגרסה החדשה לא תומכת 478
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר רשום לי עליו FAN MATE1 יש הבדל ?והשאלה אם למהירות הסיבוב תיהיה השפעה על הטמפ' מיותרת?
פורסם 2006 ביולי 319 שנים כמו שליאור מעליי אמר, הדרך היחידה שלך להגביר את מהירות המאוורר שלך היא להחליף אותו. פוטנציומטר רק יכול להחליש...
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר כמו שליאור מעליי אמר, הדרך היחידה שלך להגביר את מהירות המאוורר שלך היא להחליף אותו. פוטנציומטר רק יכול להחליש...טוב, הבנתיתודה רבה לשניכם.--
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אבל אני רוצה להגביר כדי להוריד בכמה מעלות, אז מה עושים?אפשר לנתק מהלוח ולחבר למולקס 12V זה יעזור או שהוא מוגבל לכ1400 RPM?
פורסם 2006 ביולי 319 שנים כנראה שאין לי ברירה אלא להחליף לו את המאוורר(יש לי מין שולט מיוחד כזה של נקסוס שחבל לי לא להשתמש בו, זה די נוח)יש אלטרנטיבות בטווח מחירים הזה?
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אבל אני רוצה להגביר כדי להוריד בכמה מעלות, אז מה עושים? אפשר לנתק מהלוח ולחבר למולקס 12V זה יעזור או שהוא מוגבל לכ1400 RPM? 1350*... הוא מוגבל !!! להוריד מעלות זה רק אבל רקקקקק מאורר חזק יותר !!! כנראה שאין לי ברירה אלא להחליף לו את המאוורר(יש לי מין שולט מיוחד כזה של נקסוס שחבל לי לא להשתמש בו, זה די נוח) יש אלטרנטיבות בטווח מחירים הזה? איזה טווח מחירים ?!
פורסם 2006 ביולי 319 שנים הדרך היחידה להוסיף ביצועים לביג טייפון היא החלפת מאווררמה לא ברור בזה?לא חיבור ישיר ללוח אם ולא חיבור ישיר ל-12V ולא חיבור לשנאי 12V
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.