פורסם 2006 ביולי 319 שנים טוב, אז ככה אני זקוק למערכת רמקולים חדשה למחשב- אני זקוק למערכת בעיקר למשחקים וכן לעיתים למוזיקה.שמתי לב שיש המלצות רבות על Altec lansing ATP 3 2.1 והבעייה הראשונה שעולה היא האם למשחקים כדאי ללכת על מערכת של 2.1 או שכדאי להשקיע במערכת של 5.1?אם אין הבדל משמעותי בין 2.1 ל- 5.1 אז אני בטוח ילך על ATP 3 ב- 380 ש"ח. אם כן יש הבדל אז חשבתי ללכת על המערכת הזו Logitech X-530 Speakershttp://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=0התקציב הוא פחות או יותר בין 500 ל 600 ש"ח וחשוב לציין שאני לא אודיופיל לכן ניתן להתפשר וכן שהמערכת תחובר לכרטיס קול 7.1 שבא יחד עם לוחות האם של ABIT.תודה לכל העוזרים.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר שאלה נוספת - האם כדאי ללכת על רמקולים מתוצרת Creative ? כמובן באותו טווח מחירים?
פורסם 2006 ביולי 519 שנים טוב, אז ככה אני זקוק למערכת רמקולים חדשה למחשב- אני זקוק למערכת בעיקר למשחקים וכן לעיתים למוזיקה.שמתי לב שיש המלצות רבות על Altec lansing ATP 3 2.1 והבעייה הראשונה שעולה היא האם למשחקים כדאי ללכת על מערכת של 2.1 או שכדאי להשקיע במערכת של 5.1?אם אין הבדל משמעותי בין 2.1 ל- 5.1 אז אני בטוח ילך על ATP 3 ב- 380 ש"ח. אם כן יש הבדל אז חשבתי ללכת על המערכת הזו Logitech X-530 Speakershttp://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=0התקציב הוא פחות או יותר בין 500 ל 600 ש"ח וחשוב לציין שאני לא אודיופיל לכן ניתן להתפשר וכן שהמערכת תחובר לכרטיס קול 7.1 שבא יחד עם לוחות האם של ABIT.תודה לכל העוזרים.שאלה נוספת - האם כדאי ללכת על רמקולים מתוצרת Creative ? כמובן באותו טווח מחירים?מה זה?דאבל פוסט?כן שווה לקנות רמקולים של קריאטיב....
פורסם 2006 ביולי 519 שנים תיראה תשמע אם אתה ממש אבל ממש חייב סראונד אז לך על ה5.1 אבל!!! האיכות תהיה ממש אבל ממש הרבה פחות טובה מ2.1 שאתה יכל לקנות באותו מחירהשאלה היא מה אתה מעדיף כי יש הבדל גדול בין האיכויות ואפילו אם אתה לא אודיופיל אתה תרגיש את זה בקלות ויש גם הבדל גדול בהרגשה בין 5.1 ל2.1 או2.0ממ אם זה למשחקים אני הייתי הולך על 2.1 בתקציב כזה או חוסך כסף (1000-1500) למשהו טוב ב5.1
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אם אתה צריך 5.1 למשחקים אז לך על ה-X530.. אם לא אז לך על 2.1 איכותי...נראה לי שאפילו אפשר JBL במחיר הזה אני לא בטוח..
פורסם 2006 ביולי 519 שנים כן אפשר JBL כמו שלי יש JBL Creature אני מאוד מרוצה מהם הם גם יפים וגם מאוד איכותיים (במחיר הזה) ויש להם אחלה סבוופר (יותר מדיי חזק אבל את זה אפשר לתקן חחח)
פורסם 2006 ביולי 519 שנים JBL מאז ומתמיד היו רמקולים איכותיים. למחשב אני לא יודע אף פעם לא היתנסתי אני מניח שכן. יש לי את - Creative I-Trigue 2.1 3600 והם מצויינים...
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר אז אם אני מבין נכון, אין הבדל ענק בין ה2.1 ATP3 שאני רוצה לרכוש לבין הלוג'יטק במחירים האלה???מוזר כי ביקורות ברשת קובעות כי X530 הם דיי איכותיים ואני חשבתי לתומי כי 5.1 הרבה יותר מתאימים למשחקים מאשר 2.1. טוב, כנראה שאני ארכוש את Altec lansing ATP 3 אם אין באמת הבדל בינם לבין מערכת של 5.1.
פורסם 2006 ביולי 619 שנים אז כניראה שאתה לא מבין נכון יש הבדל מאוד גדול בין 5.1 ל2.1 אבל! האיכות של ה5.1 במחיר הזה ממש אבל ממש גרוע בגלל זה אנחנו ממליצים לך לא ליקנות 5.1
פורסם 2006 ביולי 819 שנים מחבר אז על איזה מערכת 5.1 היית ממליץ?כי כמו שאמרתי יהיה דגש על משחקים לכן אני רוצה מערכת שתיתן לי את התמורה הטובה ביותר.בנוסף, יש לי אפרות להביא את זה מארה"ב אם יש משהו מומלץ ומחיר לא בשמים.תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.