עבור לתוכן

מחפש רמקולים חדשים למחשב וזקוק להמלצות

Featured Replies

פורסם

טוב, אז ככה אני זקוק למערכת רמקולים חדשה למחשב- אני זקוק למערכת בעיקר למשחקים וכן לעיתים למוזיקה.

שמתי לב שיש המלצות רבות על Altec lansing ATP 3 2.1 והבעייה הראשונה שעולה היא האם למשחקים כדאי ללכת על מערכת של 2.1 או שכדאי להשקיע במערכת של 5.1?

אם אין הבדל משמעותי בין 2.1 ל- 5.1 אז אני בטוח ילך על ATP 3 ב- 380 ש"ח. אם כן יש הבדל אז חשבתי ללכת על המערכת הזו Logitech X-530 Speakers

http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=0

התקציב הוא פחות או יותר בין 500 ל 600 ש"ח וחשוב לציין שאני לא אודיופיל לכן ניתן להתפשר וכן שהמערכת תחובר לכרטיס קול 7.1 שבא יחד עם לוחות האם של

ABIT.

תודה לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת - האם כדאי ללכת על רמקולים מתוצרת Creative ? כמובן באותו טווח מחירים?

פורסם

טוב, אז ככה אני זקוק למערכת רמקולים חדשה למחשב- אני זקוק למערכת בעיקר למשחקים וכן לעיתים למוזיקה.

שמתי לב שיש המלצות רבות על Altec lansing ATP 3 2.1 והבעייה הראשונה שעולה היא האם למשחקים כדאי ללכת על מערכת של 2.1 או שכדאי להשקיע במערכת של 5.1?

אם אין הבדל משמעותי בין 2.1 ל- 5.1 אז אני בטוח ילך על ATP 3 ב- 380 ש"ח. אם כן יש הבדל אז חשבתי ללכת על המערכת הזו Logitech X-530 Speakers

http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=0

התקציב הוא פחות או יותר בין 500 ל 600 ש"ח וחשוב לציין שאני לא אודיופיל לכן ניתן להתפשר וכן שהמערכת תחובר לכרטיס קול 7.1 שבא יחד עם לוחות האם של

ABIT.

תודה לכל העוזרים.

שאלה נוספת - האם כדאי ללכת על רמקולים מתוצרת Creative ? כמובן באותו טווח מחירים?

מה זה?

דאבל פוסט?

כן שווה לקנות רמקולים של קריאטיב....

פורסם

לעניות דעתי רמקולים של קראטיב עדיפים מאשר לוג'טק...

פורסם

תיראה תשמע אם אתה ממש אבל ממש חייב סראונד אז לך על ה5.1 אבל!!! האיכות תהיה ממש אבל ממש הרבה פחות טובה מ2.1 שאתה יכל לקנות באותו מחיר

השאלה היא מה אתה מעדיף כי יש הבדל גדול בין האיכויות ואפילו אם אתה לא אודיופיל אתה תרגיש את זה בקלות ויש גם הבדל גדול בהרגשה בין 5.1 ל2.1 או2.0

ממ אם זה למשחקים אני הייתי הולך על 2.1 בתקציב כזה או חוסך כסף (1000-1500) למשהו טוב ב5.1

פורסם

אם אתה צריך 5.1 למשחקים אז לך על ה-X530.. אם לא אז לך על 2.1 איכותי...נראה לי שאפילו אפשר JBL במחיר הזה אני לא בטוח..

פורסם

כן אפשר JBL כמו שלי יש JBL Creature אני מאוד מרוצה מהם הם גם יפים וגם מאוד איכותיים (במחיר הזה) ויש להם אחלה סבוופר (יותר מדיי חזק אבל את זה אפשר לתקן חחח)

פורסם

JBL מאז ומתמיד היו רמקולים איכותיים. למחשב אני לא יודע אף פעם לא היתנסתי אני מניח שכן. יש לי את - Creative I-Trigue 2.1 3600 והם מצויינים...

פורסם
  • מחבר

אז אם אני מבין נכון, אין הבדל ענק בין ה2.1 ATP3 שאני רוצה לרכוש לבין הלוג'יטק במחירים האלה???

מוזר כי ביקורות ברשת קובעות כי X530 הם דיי איכותיים ואני חשבתי לתומי כי 5.1 הרבה יותר מתאימים למשחקים מאשר 2.1.

טוב, כנראה שאני ארכוש את Altec lansing ATP 3 אם אין באמת הבדל בינם לבין מערכת של 5.1.

פורסם

אז כניראה שאתה לא מבין נכון יש הבדל מאוד גדול בין 5.1 ל2.1 אבל! האיכות של ה5.1 במחיר הזה ממש אבל ממש גרוע בגלל זה אנחנו ממליצים לך לא ליקנות 5.1

פורסם
  • מחבר

אז על איזה מערכת 5.1 היית ממליץ?

כי כמו שאמרתי יהיה דגש על משחקים לכן אני רוצה מערכת שתיתן לי את התמורה הטובה ביותר.

בנוסף, יש לי אפרות להביא את זה מארה"ב אם יש משהו מומלץ ומחיר לא בשמים.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים