פורסם 2006 ביולי 319 שנים כמו שאמרתיהמפעל היחיד הפעיל של אינטל בארץ למעבדי X86 (לא יודע לגבי Xscale וכו') הוא בקריית גתוהוא יהיה, מלשון עתיד, פעיל החל מ-2008מספיק ברור?יש מפעל אחד בארץ, והוא לא מייצר את המעבדים האלהזאת אומרת שאת המעבדים האלה לא מייצרים בארץעכשיו ברור?עד כמה שידוע לי המפעל בקריית גת פועל ומייצר מעבדי X86 אך כעת עובר הסבה והרחבה לייצור ב65 ו45 ננומטר.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים יש לו טרד שלם עם הקונרו ב-XSואני מאמין, שצוות פיתוח שמפתח מעבדים בארץ(כל מעבד שפותח פה בלי קשור לקונרו)מייצרים כל פעם מספר מעבדים לבדיקה, ולא ישלחו את התוכניות לחו"ל ויחכו שבועיים עד שהמעבדים יגיעו לארץ.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים עד כמה שידוע לי המפעל בקריית גת פועל ומייצר מעבדי X86 אך כעת עובר הסבה והרחבה לייצור ב65 ו45 ננומטר.הוא ייצר (בלשון עבר) ב-180 ננומן הסתם הוא לא מייצר היום כלום כי אין מעבדים לייצור ב-180 ננוההרחבה היא ישירות ל-45 ננו, כנראה לייצור הפנרין ב-2008ואני מאמין, שצוות פיתוח שמפתח מעבדים בארץ(כל מעבד שפותח פה בלי קשור לקונרו)מייצרים כל פעם מספר מעבדים לבדיקה, ולא ישלחו את התוכניות לחו"ל ויחכו שבועיים עד שהמעבדים יגיעו לארץ.א. אתה מדבר על טכנולוגיית ייצור שלא קיימת במפעלים בארץב. מדובר על כמויות ייצור קטנות, בהחלט לא מה שניתן לקרוא לו ייצור
פורסם 2006 ביולי 319 שנים בייצור מעבדים, זמן המשלוח זה לא מה שמהווה את העיקוב העיקרי... רק התאמת המערכות, המכונות והמכשירים יכולה לקחת כמה שבועות...
פורסם 2006 ביולי 319 שנים הוא ייצר (בלשון עבר) ב-180 ננומן הסתם הוא לא מייצר היום כלום כי אין מעבדים לייצור ב-180 ננוההרחבה היא ישירות ל-45 ננו, כנראה לייצור הפנרין ב-2008א. אתה מדבר על טכנולוגיית ייצור שלא קיימת במפעלים בארץב. מדובר על כמויות ייצור קטנות, בהחלט לא מה שניתן לקרוא לו ייצוריש להם הרי שני מפעליםקרית גת וירושליםמה מיוצר בשניהם?
פורסם 2006 ביולי 319 שנים ק. גת עובר הרחבה והסבה ל-45 ננו כרגע (לא פעיל לפני זה בתחום המעבדים)בירושלים לא מייצרים מעבדים, זה בטוח
פורסם 2006 ביולי 319 שנים ק. גת עובר הרחבה והסבה ל-45 ננו כרגע (לא פעיל לפני זה בתחום המעבדים)בירושלים לא מייצרים מעבדים, זה בטוחאז מה הם מייצרים כרגע?אני מניח שמפעל לא עומד ומחכה לסיום ההסבה...
פורסם 2006 ביולי 319 שנים שום דבר שקשור למעבדים (x86 כמובן)כנראה מוצרי מוליכים למחצה אחריםאם זה זכרונות Flash או שבבי כרטיסי רשת או כל דבר אחר
פורסם 2006 ביולי 319 שנים לא מיוצרים כידוע לי היום מעבדים בארץ.מצד שני יש מספר לא קטן של מעבדי קונרו ומרום בארץ בחיפה.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מן הסתם לא כאלה שאנשים כמו PROSK יכולים לבוא לבקש ולקבלהוא אבל בטוח יכול ללכת ולהרביץ להם עם נבוט ואז לגנוב את כלללל הקונרוים שם.נ.ב.איפה בעולם אתה כן יכול לבוא ולבקש מעבד כלשהו ויגידו לך "אה כן שניה, הנה קח"?=\ אני חושב שזה תקף לגבי כל מעבד בכל העולם האמירה שלך.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים שום דבר שקשור למעבדים (x86 כמובן)כנראה מוצרי מוליכים למחצה אחריםאם זה זכרונות Flash או שבבי כרטיסי רשת או כל דבר אחרבירושלים מייצרים מולכים למחצה...ואולי עוד כמה דברים, אבל מוליכים למחצה אני בטוח,חבר שלי עובד שם.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים סביר להניח שיש להם גם מעבדים 45 ננו באינטל... אז מה... זה אומר שאתה יכול ללכת ולקחת "לטעום"? :
פורסם 2006 ביולי 419 שנים בירושלים מייצרים מולכים למחצה...ואולי עוד כמה דברים, אבל מוליכים למחצה אני בטוח,חבר שלי עובד שם.רק לשם הבהרה: אתה יודע מה זה מוליכים למחצה?גם בהתקני FLASH, וגם בצ'יפים של התקנים שונים (מכרטיסים למחשב ועד פלאפונים וכו) משתמשים במוליכים למחצה. מיזעור וניצול התכונות של המוליכים למחצה מאפשר ייצירת מעבדים עם מיליוני טרנזיסטורים ויכולות שונות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.