פורסם 2006 ביולי 219 שנים BIOS -43-45EVEREST -26קודם כל למה בכלל יש תהבדלים האלהאני רק מודע שיש הפרשים לפעמים בין כרטיסי מסך (וגם זה רק ב5 מעלות +-) אבל במעבדיםגם מה הנכון? ולמה הוא בכלל מזייף?
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר באמת?מה זה השטות הזאתבלוח הקודם שלי זה לא היה ככהאז אתה אומר שאין זיוף? ושבמנוחה זה על 26 מעלות?
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר עודכן עוד לפני שהתקנתי תיונדוסורגע מה יש מצב? שהביוס עובד ב50% מאמץ? (אף פעם לא שמעתי על זה)אני יגיד לך מה אני חושבכשחיברתי את הBT אז זה לא היה כל כך מדויק אז הייתי צריך להזיז אותו (אז המשחה נמרחה או משהו כזה)מה אתה אומר? גם פחדתי לחזק תברגים יותר מידי שאני לא ישבור תלוח
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר ***קודם כל אני יודע שאני מקפיץ פשוט חבל לפתוח תרד חדש....***יש שיפור משמעותי לטובההחלפתי למארז שכתוב לי בחתימהומרחתי מחדש משחה על המעבד (שוב היה את הקטע הזה שהזזתי אותו ושוב לא היה לי כוח לעשות את זה שוב)בכל אופן עכשיו בביוס הוא רושם לי 36 מעלות אבל עדין בEVEREST הוא מראה לי26-71.מה אתה אומרים איך זה יכול להיות2.והאם 36 (בהנחה שהביוס צודק) מעלות ללא מאמץ זה נורמלי(עדין לא התחלתי OC)
פורסם 2006 ביולי 519 שנים הביוס זה כן 50% אני חושב שפשוט לא סמתה לב בגלל שבטח בדקתה את הטמפ ישר הפעלתה את המחשב אז הוא עדין קר
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר ממתי זה 50%זה רק בלוח אצלי (כאילו רק באסרוק?)אם תוכל להביא לי איזה הוכחה אני ישמח (פשוט אני צריך הוכחה כי זה נראה לי משהו לא כל כך הגיוני)עריכה: link=topic=189763.msg1655152#msg1655152 date=1152126568]הביוס זה כן 50% אני חושב שפשוט לא סמתה לב בגלל שבטח בדקתה את הטמפ ישר הפעלתה את המחשב אז הוא עדין קראוקי אז ניסיתי עכשיו שוב אחרי 40-50 דקות שמחשב עבד והוא היה על 37 מעלות בביוס.......
פורסם 2006 ביולי 619 שנים בביוס יש אפילו יותר מ50% מאמץ !!! אז פותח הת'רד אם יש לך מד חום רגיל או דיגיטלי בבית תבדוק ידני על הפלטה של הBT... זה אמור להראות לך את הטמפ' המדויקת של המעבד...
פורסם 2006 ביולי 719 שנים איזה מד חום יש לי =\ יש לי את זה של החולים ששמים בפה D= חחחחח זה טוב.. אני בדקתי תאימות עם זה...
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר אתה בטוח לשים מד חום של בנאדם על הפלטה הזאת של הBT?דווקא דיברתי עם SUBX אתמול ואמר לי שזה יכול להיות (כי כשאני עושה בדיקת באמת ב100% המעלות משתוות לביוס), ובלי לזלזל כמובן בכולם שעוזרים לי פשוט אני סומך עליו קצת יותר עם כל הניסיון שלו...קיצר אתה אומר לשים מד חום של בנאדם על הפלטה של הBT?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים אם בדקת מאמץ 100% וזה תואם אז אין לך כל כך מה לעשות בדיקה עם מד-חום... למרות שזה לא יזיק... ואני מבין אותך שאתה סומך עליו יותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.