פורסם 2006 ביולי 219 שנים שלום ראיתי את זה http://lamir.co.il/product.asp?product=7459 26 שקל ואת זה http://lamir.co.il/product.asp?product=179 שזה עולה 35 שקל אבל שתי מזרקים גם הבנתי שהמזרקים של המשחה ARCTIC SILVER 5 יותר גדולים אז חשבתי ללכת עליהם.. לא אכפת לי מההפרש של השתי מעלות בין המשחות אני רק צריך אישור ממכם שב ARCTIC SILVER 5 אני מקבל שתי יחידות כי זה יותר משתלם תודה
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר אני יודע שהMX יותר טובה אני רק רוצה לדעת עם הARCTIC SILVER 5 באה בשתי יחידות וכמה גרם משחה יש ביחידה. תודה
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מה שאתה מכוון זה דבק טרמי... זה מגיע שתי מזרקים, אחד חומר והשני דבק... מערבבים אותם ביחד ליצור דבק טרמי לסינקים ולכל מיני כאלה... והדבק עולה 80-100 שקל...
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מי הכניס לך לראש שזה 2 יחידות? ???אתה מקבל מזרק אחד בלבד. המשחה נקראת Thermaltake Thermal grease #2 בנוסף לשמה המוכר- AS5ל Thermaltake יש גם Thermal grease #1 פחות טובה.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מי הכניס לך לראש שזה 2 יחידות? ??? אתה מקבל מזרק אחד בלבד. המשחה נקראת Thermaltake Thermal grease #2 בנוסף לשמה המוכר- AS5 ל Thermaltake יש גם Thermal grease #1 פחות טובה. הוא התכוון לדבק...
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר תודה לא התכוונתי לדבק התכוונתי לשזה שחשבתי שזה שתי מזרקים כי רשום #2 ובציור יש 2 מזרקים אז למה היא עולה עוד 10 שקל יותר מה MX ? המזרק יותר גדול?
פורסם 2006 ביולי 219 שנים תודה לא התכוונתי לדבק התכוונתי לשזה שחשבתי שזה שתי מזרקים כי רשום #2 ובציור יש 2 מזרקים אז למה היא עולה עוד 10 שקל יותר מה MX ? המזרק יותר גדול? אה סבבה. ולא הם אותו כמות פשוט במריחה נכונה הAS5 יותר איכותית... מגיעה לטווח טמפ' גדול יותר ולאורך זמן ארוך יותר...
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מה זה משנה אם זה מזרק אחד או שניים? במילא מזרק אחד יספיק לך ליותר משנה... וזה אם תחליף משחה כל חודש וחצי- חודשיים...
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר מה זה משנה אם זה מזרק אחד או שניים? במילא מזרק אחד יספיק לך ליותר משנה... וזה אם תחליף משחה כל חודש וחצי- חודשיים...אני יודעאני רק צריך שתגידו לי כמה גרם יש במזרק של ה MXוכמה ב AS5תודה
פורסם 2006 ביולי 319 שנים יש בהם +- אותו דבר שניהם טובות אבל ה-mx1 לא מוליכה חשמל לעומת ה-as5 שיש טוענים שיש בה מרכיב שמוליך חשמל.בכל אופן כיום ה-mx1 יותר טובה תעשה חיפוש בגוגל ותראה השוואות כמעט בכולם ה-mx1 מנצחת.ולא הם אותו כמות פשוט במריחה נכונה הAS5 יותר איכותית... מגיעה לטווח טמפ' גדול יותר ולאורך זמן ארוך יותר...זה נכון שה-as5 יותר נוחה למריחה אבל היא לא יותר טובה(וזה מניסיון).
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אז אני אומר לך שאני בזמנו שקניתי את הBT קניתי איתו AS5 והגיעה אליי טיובה של MX1 מחבר... רציתי לעשות השוואה... ויצא לי שתי מעלות פחות עם הAS5...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.