פורסם 2006 ביולי 219 שנים יש לי אפשרות לקנות את ה CX300 ב 215 שקל חדשות מהחנות באוזניות שיש לי עכשיו סתם איזה מהשהו מאעפן יש לי בקיקים גרר גרר קיצור כבר גוססותאז חשבתי על האוזניות האלה מה אומרים שווה במחיר הזה?מה שהבנתי זה יוצא לי הכי זול בארץ
פורסם 2006 ביולי 219 שנים המחיר קצת חשוד. אם זה מחנות תבדוק שהם לא מחודשות או מתצוגה, אם לא אז תקנה בראש שקט.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר החנות היא חבר שלי בעיקרוןוהוא עושה עכשיו הנחה של 20 אחוז לכל האוזניות של החברה הזאתוהאוזניות חדשות הוא הזמין היום מהיבואן הראשי בארץ הייתי לידו מתי שהוא היה בטלפון אמור להגיע מחר ..פשוט היום קנו כבר את מה שהיה לו ונישארו דגמים אחרים כמו הדגמים החדשים הירוקים מהגעילים האלה שניראים כמו איזה שנוזלי . יש את ה MX100 הזה שהוא ב 270 שקל אני חושבאני כנירא יקפוץ על ההזדמנות הזאת ויקח אותם (CX300)או שיותר שווה לי על ה PX100?
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר תודה רבה מחר אני קונה אני אולי יעלה סקירה עלהים עם תירצו עידכון!!!!! חזרתי עכשיו עם ה CX300 איזה אוזניות איזה סאונד מטורףףףףףףףף יש באס ויש הכל ממליץ לכולם בחוםםםםםםםםםםםםםםם על האוזניות האלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.