עבור לתוכן

בעיה חמורה דומה בשני מחשבים שלי:

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

היה לי מחשב ישן, שבשלב מסויים התחילה תופעה של "פריזים" - אחרי שעה שעתיים פעילות - הכל קופא - ורק ריסט פותר. הוחלפו זכרונות, HD, ספק ולוח-אם (אחד אחד, לצורך בדיקה) לבדוק את המקור לבעיה- לא עזר. (רק המעבד לא הוחלף).

בינתיים קניתי מחשב חדש. לחרדתי - אחרי כמה ימים - אותה תופעה בדיוק גם במחשב החדש!!,

והתדירות של הבעיה רק הלכה והתגברה. עכשיו זה אחת ליומיים שלושה.

לפעמים אני חוזר ורואה את המסך מראה תמונה קפואה, ולפעמים אני חוזר ורואה מסך חשוך. בשני המקרים, המחשב לא כבוי, וצריך לעשות ריסט חומרתי כדי לצאת מזה.

הפריז הזה קורה גם כשאני ממש באמצע פעולה עליו, מזיז את העכבר, מריץ תוכנות וכו' - הכל נתקע, אם שיר התנגן בווינאמפ אז גם הוא נתקע (ונשאר צליל צורמני קבוע).

במחשב החדש לא שמתי שום!! חומרה מהמחשב הישן, וגם לא אותה מערכת הפעלה. הדבר היחיד שכן משותף לשניהם זה תוכנת האופיס, שבינתיים הסרתי לראות אם יש קשר - הבעיה עדיין ממשיכה, והמסך עצמו (אבל זה בטח לא אמור לגרום למחשב עצמו להיתקע.)

בזמנו עם המחשב הישן, בין השאר התקנתי ווינדוס מחדש ובדקתי בלי כל התוכנות הנילוות (כולל אופיס) אם זה קורה - וזה עדיין קרה.

אני מיואש!!. יש למישהו רעיון לפני שאני סוגר אותו במעבדה?

קללה רודפת אותי? :nixweiss:

( שאלת טמבל - האם בעיות בנקודות החשמל בדירה שלי עלולות לגרום לזה? נראה לי לא סביר, במיוחד עקב העובדה שבמחשב אחד זה קורה כל שעה, ובמחשב החדש אחרי יום יומיים).

פורסם

תנסה לעדכן תדרייברים לחומרה שלך...

איזה מערכת יש לך..??

פורסם

אולי הספק כח? תן מפרט של שניהם בבקשה...

פורסם
  • מחבר

אז ככה - זה המפרט.

Intel p-D 3.0GHz D930

Gigabyte GA-8I945PG-RH p-4/p-d LGA775 DUAL DDR2 PCI-E

DDR2 KINGSTON 512MB*2 533MHZ NON ECC CL4

WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD2500KS

COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN

NEC ND-3550 DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM

WINTEK WINFAST PX6200TC TD GF FX6200 PCI-E 64MB (256MB WITH TC

לגבי עדכוני דרייברים, איזה? עדכנתי בינתיים את הדרייבר של הכרטיס מסך.

פורסם

של הציפסט..USB..וכו..

תכנס לדף ההורדות של הלוח שלך תמצא שם הכול..

ואיזה ספק יש לך..??

ותבדוק תהגדרות של הכרטיס מסך...(כמה זיכרון הוא מוגדר לקחת מהRAM)..

פורסם

לפי דעתי הכרטיס מסך מתחמם יותר מדי

תיקח מאורר מהמחשב הקודם או ממחשב ישן ותחבר על הכרטיס מסך ואם אתה יכול לבדוק טמפ עוד יותר טוב

פורסם

כרטיס מסך כזה לא מתחמם, אפילו לא טיפה.

אני משאר שהבעיה היא הספ'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים