עבור לתוכן

ברזיל עפה !!! לא!!!!!

Featured Replies

פורסם

יאללה זיזו :) תביא בראש לחבורת הערסים האלימים מפורטוגל, אחרי זה קרע את הדוגמנים מאיטליה או את השטרודלים, וקח את המונדיאל השני שלך. ספורטאי ענק. בא לעזור לנבחרת מפרישה, ונותן את הנשמה. שכל שחקני ברזיל השמנמנים ילמדו ממנו :funn:. אני איתו (וזה למרות שאני לא מחבב בלשון המעטה את אומת הצפרדעים).

• תגובות 79
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברזיל רק שמות לא עשו כלום מול ההגנה של צרפת

בעטו אולי איזה 6 בעיטות ו3 2 למסגרת פשוט עגלות היה מגיע להם לעוף אם הם היו עולים היה עוול

צרפת שיחקו הרבה יותר טוב היה מגיע להם הגול ואפילו גם עוד אחד ברזיל היו על הפנים

פורסם

יופי... תכתוב לעצמך פעמיים גבר בתעודת זהות... שלא יתבלבלו... חתיכת מפגר! היית יוצא על אלונקה אם היית בפאב שאני הייתי בו...

או שהפאב היה יוצא עם אלונקה.. יש לך מחסור בביטחון עצמי או שיש לך חברים מפקירים.

פורסם

יופי... תכתוב לעצמך פעמיים גבר בתעודת זהות... שלא יתבלבלו... חתיכת מפגר! היית יוצא על אלונקה אם היית בפאב שאני הייתי בו...

גבר. היית בפאב הכי מסוכן בארץ.

מרוצה? :s07:

פורסם

אתם כולכך ילדים קטנים... מה קשור למסוכן?

הייתי בפאב עם אנשים טובים, ששונאים בני זונות שרק מחפשים מכות... בד"כ ערסים קטנים וחסרי חיים שבסוף גם חוטפים את המכות...

פורסם

מגיע להם ברזילאים שמנים , וואלה אין להם פשוט רצון לשחק , עם כל כך הרבה כסף בכיס שלהם

הגאווה הלאומית שלהם שואפת לאפס , או יותר נכון ל5 מיליון דולר שיש להם בבנק - חלאות :2gunsfiring:

פורסם

לא קשור... הם הפסידו רק בגלל המאמן...

לרונאלדו קשה לרוץ ולסחוב משחק שלם, שחקנים אחרים רוצים לעשות מהלכים לבד כדי להראות כמה הם טובים ולנפח את המחיר של עצמם, חלק כנראה היו כבר גמורים מהמשחקים הקודמים (רונאלדיניו בקושי זז כבר), וחלק סתם לא יודעים לשחק. המאמן כנראה רצה לשמור את השחקנים הטובים לחצי, ופתח עם הרכב מעפן... לפי דעתי במשחקים הקודמים שלהם הם שיחקו הרבה יותר טוב...

פורסם

GO FRANCE!

אבל ניראה לי הגרמנים יקחו...

ואם לא, אז חזרנו ל98 :)

פורסם

אני מאוד רוצה שצרפת תקח. אבל ההגנה הגרמנית נראית מפלצתית(הנדסאקר ושווינשטייגר המפלצתיים האלה :pissed:) :nixweiss:

פורסם

go germany :yelclap:

פורסם

אני הייתי מעדיף שצרפת או גרמניה תקחנה

למרות שאני מת על כ.רונאלדו.. איזה סקילז יש לבן אדם!

פורסם

יש!

:hat::xyxthumbs::yelclap:

פורסם

רק לא גרמניה וצרפת.

פורסם

ופורוטגל.

פורסם

אתה מעדיף את הבונקר האיטלקי?

כל הקבוצות המעניינות באמת נפלו... הולנד, צ'כיה, ארגנטינה... אני הולך לראות את הגמר אולי אם פורטוגל תעלה... פשוט חבל על ה22 ש"ח לכוס בירה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים