עבור לתוכן

ברזיל עפה !!! לא!!!!!

Featured Replies

פורסם

חבל דווקא ברזיל אחלה..

וכבר אמרתי שגרמניה לוקחת? ::)

• תגובות 79
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק חבל שאיטליה וגרמניה נפגשות בחצי הגמר אז... :nixweiss:

פורסם

רק חבל שאיטליה וגרמניה נפגשות בחצי הגמר אז... :nixweiss:

על מה אתה מדבר ???

פורסם

הם פשוט לא לומדים את השיעור. לא השחקנים שמשום מה לא ממש בא להם להתאמץ, ולא המאמן המטומטם שבמקום להעלות את כל הרעבים, מעלה את כל אלה שלא בא להם להתאמץ כי חשבון הבנק שלהם כל כך נפוח שהוא יוצא להם מהתחת. זו עונשה של יהירות. כל הכבוד לזידאן ואני מקווה שיקח איתו לפרישה עוד גביע, פשוט כי הוא מהווה דוגמא לכולם למה זה ספורטאי עצום.

פורסם

על מה אתה מדבר ???

המשחק של ברזיל היום סיכם את מה שראינו מהם עד עכשיו בצורה קיצונית.חרא של משחק!

הנגיחה בהתחלה של רונאלדו - אני הייתי מכניס אותה :s07:, אבל אפילו המזל לא לצידה של ברזיל - צרפת פשוט שיחקו הרבה הרבה יותר טוב.

הם במגמת עלייה.הגול של הנרי היה פשוט משובח(ותגידו זאת לא פעם ראשונה מאז 98 שזידאן הוא זה שבישל להנרי? :smile1:).

אם יכולות החיזוי שלי עדיין עובדות - אני צופה למרות הכל גמר בין איטליה לגרמניה.למה?ככה.

גרמניה ואיטליה נפגשות בחצי הגמר... איך הן יכולות לשחק בגמר אחת מול השניה?

פורסם

אני הייתי כל כך עצבני שנתתי מכות לשולחן בבאר... (וזה עוד היה מסיבת יומולדת של מישהו).

אתמול ארגנטינה עפה והיום ברזיל.

הלך המונדיאל. :'(

פורסם

:-\ באמת הלך המונדיאל... למה אף אחד לא נתן פטיש 5 קילו לראש של המאמן הברזילאי? הוא כזה טיפש :bash:

אני (והח'ברה) התייאשתי מהמשחקים עוד במשחק של אוקראינה- שוויץ... כמה משעמם הייה, כמה עצבים הצאנו על הטימטום... היום כבר פשוט היינו מיואשים :-[

זה בהחלט אחד הטורנירים יותר משעממים שיצא לי לראות...

פורסם

גרמניה תיקח ובקלות.איטליה לא ממש חזקה,פורטוגל לא בכושר משהו,צרפת נבחרת מוזרה משהו.מצד אחד בקושי מנצחת נבחרת כמו טוגו,תיקו עם דרום קוריאה ושוויץ אבל מנצחת את ברזיל וספרד ללא דופי :bash:

מה שבטוח,יהיה מעניין ;)

פורסם

מת לראות את דל פיירו מביא בצרפת נקמה על היורו 2000.

פורסם

איזו אכזבה.

באמת שלא אכפת לי מי יקח כבר. ולא נראה לי שאני אראה את המשחקים אפילו...

פורסם

קוססעמק ערס המונדיאל הזה :bash::pissed: :pissed:

פורסם

איטליה תעיף את הגרמנים, אל תקלו ראש באיטלקים המשובחים.. הם יהוו משוחה רצינית לגרמנים, הם באים אנדרדוגים והם מודעים לכוח של היריב שלהם ולכוח הביתיות, גמר חביב יכול להיות צרפת נגד איטליה למרות שבאופן אישי הפייבוריטית שלי היא פורטוגל שביום טוב כשהכל יתחבר כמו שצריך יהיה קשה לעצור אותה !

מבחינתי או איטליה או פורטוגל בתור מנצחות הטורניר יהיה מעולה !

פורסם

^כנ"ל^ הלוואי שאיטליה יקחו או לפחות פורטוגל ... למרות שגרמניה נחשבת לקבוצה הכי חזקה עד כה ובצדק , עדיין הם ניצחו את ארגנטינה בפנדלים וזה מבחינתי יותר מזל משכל... כך שאיטליה יכולה לעשות את זה ויש להם את הכלים לזה

בכלל כל הקבוצות משחקות בונקר עד שאחת מצליחה להבקיע איזה גול ורק אז המשחק האמיתי מתחיל

פורסם

צרפת שיחקו הרבה יותר טוב את ברזיל בכלל לא הרגישו היה מגיע להם לנצח...

היה גם כמה קטעים יפים של זיזו שהוא עושה להם בצפר ;~]

פורסם

בקיצור אם פורטוגל לא ינצחו את הצרפתים האנטי שמיים האלה

אז הגמר הולך להיות בין שתי יריבות מלחמות עולם

הנאצים נגד האנטי שמיים

גרמניה נגד צרפת

הלוואי ייפול שם מטוס יהרוס את המשחק (מטוס בלי נוסעים יהודים)

דרך אגב:

יש לי תחושה שאיטליה תקח את המונדיאל הם קבלו רק גול אחד כל המונדיאל אפילו שזה היה נגד הקבוצה הכי חלשה שהיתה ארצות הברית אבל השער היה שער עצמי בקיצור יש לאיטליה את ההגנה הכי טובה בעולם ואל תשכחו שההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה !!!!!!

אני בעד איטליה..................

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים