פורסם 2006 ביולי 119 שנים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלצערי עכשיו ברזיל הפסידה לצרפת,צרפת שיחקו טוב מאודנגמר בסוף 1-0
פורסם 2006 ביולי 119 שנים :'( ישבתי ובכיתי..אך ברזיל, איפה נעלמת... :'( נקווה שפורטוגל יגיעו לפחות לגמר, הנבחרת היחידה שאני אוהב מבין כל אלה שעלו.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים ייייייייייייששששששששששששששששששששששששששש!!!!ברזיל שיחקו מאד גרוע כל המונדיאל הזה - ותכלס עפו במבחן הראשון שלהם. פשוט בושה איזו הגרלה קלה הייתה להם. אם צ'כיה הייתה עולה במקום גאנה, כנראה שברזיל גם לא הייתה עוברת את השמינית.כמה שאנחנו שונאים גרמנים - הם לימדו את העולם מזה כדורגל. כדורגל שוצף וקוצף, התקפה כל הזמן, פיליפ לאהם אחד ההפתעות הנעימות של המונדיאל. באלאק רק מוכיח את עצמו מחדש, קלוזה פשוט חלוץ מדהים - אני אישית הייתי מעדיף אותו על רונאלדו.איטליה גם שיחקה מגעיל (חוץ מברבע), אבל אי אפשר להספיד אותם.ואולי סקולרי מתכנן על דאבל?!
פורסם 2006 ביולי 119 שנים לאאאאאאאאא!!!!!ישבתי, ראיתי, קיוויתי והגול לא הגיע.איזה באסה.... :-[באסה של הבאסות. :'(
פורסם 2006 ביולי 119 שנים לא הבנתי מה כולם מאוכזבים מזה שברזיל עפו. הם שיחקו לא טוב לאורך כל הקמפיין, ועכשיו זה מביא לנו גמר מרתק בין צרפת (מקווה) לגרמניה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.