עבור לתוכן

אנגליה בחוץ!!!!!

Featured Replies

פורסם

;D ;D :D אךךך איך אני שמח שהלוזרים האלה עפו!!!

שמח שבעתיים שג'רארד ולמפארד החטיאו!!!!!.

פורסם

כמה אירוני

כמה שרצו שרוני יחלים ויציל את אנגליה בסוף הוא הרס הכול

פורסם

מגיע להם אפסים

פורסם

הגיע הזמן שהם יעופו. הם שיחקו את הכדורגל הכי מגעיל המונדיאל הזה, שגם ככה הרמה שלו לא משהו... :kopfpatsch:

פורסם

חבר שלי ההימר על אנגליה

אני על ברזיל

וחבר אחר על גרמניה ,

מי שמפסיד מביא למנצח פחית - אז חבר אחד בחוץ ;)

אבל תכלס לגרמניה יש סיכוי לזכות

פורסם

אבל תכלס לגרמניה יש סיכוי לזכות

יש סיכוי מצויין לזכות

ותכלס אם ברזיל עפה היום זה הדבר הכי מפתיעה כי הפיבוריטית הכי גדולה יותר מגרמניה וממה שהייתה ארגנטינה וכולם!

פורסם

עוד פעם הדחה לא מוצדקת.

רוני הטמבל הזה עד שהוא כבר סחט עבירה הוא דרך להוא על ה.. :kopfpatsch:

אין צדק בעולם הזה :yelclap:

פורסם

איזה שוער מלך יש לפורטוגל!

ובאמת הגיע הזמן שאנגליה האפסים האלה יעופו.

היום צרפת יורדת!

פורסם

יופי גרמניה מתקרבת יותר ויותר לגמר..

אני מהמר על גרמניה בגנר נגד ברזיל וגרמניה לוקחת

פורסם

מגיע להם.הרסו לי 200 שקל בווינר דקה 90 עם הגול האומלל הזה שהם קיבלו משבדיה :pissed:

פורסם

תהיו קצת בשקט.

אנגליה נתנה משחק הירואי במשך 60 דקות ב10 שחקנים הם נתנו קרב ראוי לפורטוגל לא הסתגרו בבונקר והתקיפו שוב ושוב.

מי שניצח את המשחק היה ריקארדו השוער של פורטוגל שהיה השחקן המצטיין על המגרש.

רובינסון עצמו נתן משחק ראוי אפילו שאף אחד לא ציפה ממנו ליותר מדי (ההגנה האנגלית עשתה את רוב העבודה).

בכל מקרה האדום של רוני לדעתי קצת פזיז צהוב היה צריך להינתן בהחלט אבל אדום? הוא לא בדיוק כיוון לשם נראה לי שהשופט

נתן לו אדום רק בגלל הרזומה של הכסחן.

בכל מקרה עוד יום עצוב לאנגליה אני איבדתי את רוב העניין במונדיאל (טוב אני ימשיך לראות אבל אני מסרב בתוקף להנות).

פורסם

באיזה ערוץ אני יכול לראות את המשחק נורמלי?

פורסם

ערוץ 54.

אה כן, הוא בתשלום.

פורסם

9000 שקל יכלתי לקחת. שמתי שיהיה כרטיס אדום במשחק של ארגנטינה וגרמניה...בסוף המכות היו אצל אנגליה ופורטוגל :'(

urich- איזה משחק הירואי ואיזה נעליים? אנגליה לא הגיע בכלל למונדיאל הזה, משחק אחד נורמלי לא ראיתי מהם(ואני מתכוון משחק שהם משחקים בו ולא סתם מופיעים לפרוטוקול). נבחרת שכונתית שעם סגל שחקנים כזה הייתה חייבת להיות בגמר.

פורסם

9000 שקל יכלתי לקחת. שמתי שיהיה כרטיס אדום במשחק של ארגנטינה וגרמניה...בסוף המכות היו אצל אנגליה ופורטוגל :'(

urich- איזה משחק הירואי ואיזה נעליים? אנגליה לא הגיע בכלל למונדיאל הזה, משחק אחד נורמלי לא ראיתי מהם(ואני מתכוון משחק שהם משחקים בו ולא סתם מופיעים לפרוטוקול). נבחרת שכונתית שעם סגל שחקנים כזה הייתה חייבת להיות בגמר.

דווקא היה אדום לאחד משחקני ארגנטינה אחרי המכות ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים