פורסם 2006 ביולי 119 שנים ;D ;D אךךך איך אני שמח שהלוזרים האלה עפו!!! שמח שבעתיים שג'רארד ולמפארד החטיאו!!!!!.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים הגיע הזמן שהם יעופו. הם שיחקו את הכדורגל הכי מגעיל המונדיאל הזה, שגם ככה הרמה שלו לא משהו...
פורסם 2006 ביולי 119 שנים חבר שלי ההימר על אנגליה אני על ברזיל וחבר אחר על גרמניה , מי שמפסיד מביא למנצח פחית - אז חבר אחד בחוץ אבל תכלס לגרמניה יש סיכוי לזכות
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אבל תכלס לגרמניה יש סיכוי לזכותיש סיכוי מצויין לזכותותכלס אם ברזיל עפה היום זה הדבר הכי מפתיעה כי הפיבוריטית הכי גדולה יותר מגרמניה וממה שהייתה ארגנטינה וכולם!
פורסם 2006 ביולי 119 שנים עוד פעם הדחה לא מוצדקת. רוני הטמבל הזה עד שהוא כבר סחט עבירה הוא דרך להוא על ה.. אין צדק בעולם הזה
פורסם 2006 ביולי 119 שנים איזה שוער מלך יש לפורטוגל!ובאמת הגיע הזמן שאנגליה האפסים האלה יעופו.היום צרפת יורדת!
פורסם 2006 ביולי 119 שנים יופי גרמניה מתקרבת יותר ויותר לגמר..אני מהמר על גרמניה בגנר נגד ברזיל וגרמניה לוקחת
פורסם 2006 ביולי 119 שנים תהיו קצת בשקט.אנגליה נתנה משחק הירואי במשך 60 דקות ב10 שחקנים הם נתנו קרב ראוי לפורטוגל לא הסתגרו בבונקר והתקיפו שוב ושוב.מי שניצח את המשחק היה ריקארדו השוער של פורטוגל שהיה השחקן המצטיין על המגרש.רובינסון עצמו נתן משחק ראוי אפילו שאף אחד לא ציפה ממנו ליותר מדי (ההגנה האנגלית עשתה את רוב העבודה).בכל מקרה האדום של רוני לדעתי קצת פזיז צהוב היה צריך להינתן בהחלט אבל אדום? הוא לא בדיוק כיוון לשם נראה לי שהשופטנתן לו אדום רק בגלל הרזומה של הכסחן.בכל מקרה עוד יום עצוב לאנגליה אני איבדתי את רוב העניין במונדיאל (טוב אני ימשיך לראות אבל אני מסרב בתוקף להנות).
פורסם 2006 ביולי 119 שנים 9000 שקל יכלתי לקחת. שמתי שיהיה כרטיס אדום במשחק של ארגנטינה וגרמניה...בסוף המכות היו אצל אנגליה ופורטוגל :'(urich- איזה משחק הירואי ואיזה נעליים? אנגליה לא הגיע בכלל למונדיאל הזה, משחק אחד נורמלי לא ראיתי מהם(ואני מתכוון משחק שהם משחקים בו ולא סתם מופיעים לפרוטוקול). נבחרת שכונתית שעם סגל שחקנים כזה הייתה חייבת להיות בגמר.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים 9000 שקל יכלתי לקחת. שמתי שיהיה כרטיס אדום במשחק של ארגנטינה וגרמניה...בסוף המכות היו אצל אנגליה ופורטוגל :'( urich- איזה משחק הירואי ואיזה נעליים? אנגליה לא הגיע בכלל למונדיאל הזה, משחק אחד נורמלי לא ראיתי מהם(ואני מתכוון משחק שהם משחקים בו ולא סתם מופיעים לפרוטוקול). נבחרת שכונתית שעם סגל שחקנים כזה הייתה חייבת להיות בגמר. דווקא היה אדום לאחד משחקני ארגנטינה אחרי המכות :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.