פורסם 2006 ביולי 219 שנים טוב יש את ואיך שלא או איך שקוראים לזה של אריאל זילבר יש את -יש הי שם -של אהוד מנור יש את בן המלך מאוהב בנסיכה אם שערות זהב של משינה יש את מלאך של אביב גפן יש את http://www.youtube.com/watch?v=vTeAsErEda4&search=Guns%20N%27%20Rosesויש עוד 100000000000 שירים אחרים
פורסם 2006 ביולי 219 שנים Rod Stewart - You're In My HeartJames Horner - Remember MeSonata Arctica - My SeleneRed Hot Chili Peppers - DosedEvanescence - My ImmortalHIM - Razorblade Romance (Album)Razed In Black - Share This PoisonRazed In Black - BlushApoptygma Berzerk - In This Together
פורסם 2006 ביולי 319 שנים יש שיר משהו שבמילים אומרים " מרי "....משהו כזה... מכירים? מרי לו ? יש שיר של צביקה פיק די מוחצן ושיר נחמד קאנטרי-אני ינסה ליכתוב כמה שורות באותיות עבריות הי שי אלו מרי לו גוד בי ארט מרי לו הי שו הינלב ווית יוהו הי שי הלו מרי לו אוי נוורד פרט ... טוב אני יחפש ברשת זה מה שמצתי לשיר קוראים - Hello Mary Lou -Goodbye Heart והוא הרבה יותר טוב מהשיר של צביקה
פורסם 2006 ביולי 319 שנים Hoobstank - The Reason Celine Deon - My Heart Will Go On אני מכיר את אלה..השיר של סלין דיון זה השיר נושא של טיטניק אם אני לא טועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.