עבור לתוכן

צריך מארז טוב לאובר קלוקינג ולמודינג, מתלבט בין שניים. הקנדלף והפי 180 של אנטק

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי תקציב של עד 1.100 להקצוץ למארז ואני מתלבט כיום בין שני מארזים בין הקנדלף של טרמלטק לבין ה-P180 של אנטק.

פרטים על ה- Kandalf VA9000 Series באתר הבית של Thermaltake:

http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm#btx

פרטים על ה- P180 באתר הבית של Antec:

http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800

מה יורת כדיי למודינג ומה יטותר עדיף כי אני חושב מתמונות פנימיות שיש יורת מקום מבחינת מרחב בקנדלף ויש לו יותר מקום לכוננים ויותר מרחב וגם דלת שקופה למודינג וכל זה ואתה הדברים האלה אין לאנטק מה שטוב באנטק שפשוט יוצא מגדרו זה הדלת הצדדית בעלת ה3 שכבות...

אם תוכלו להביא לי סיקורים של אתרים והשוואות ויתורונות חסרונות אני יודה לכם וכמה שיותר מידע על שני מארזים אלו.

פורסם

אין בכלל מה להשוות,האנטק P180

לא רואה את הקנדף ממטר.

האיכות באנטק היא מהגבוהות ביותר,זה מארז ענק ואיכותי.

ממליץ לך עליו,קבל סיקור מעולה של SPCR עליו.

עידו

http://www.silentpcreview.com/article249-page1.html

http://www.silentpcreview.com/article254-page1.html

יש פה שתי סקירות שונות.

פורסם
  • מחבר

אבל יש כמה דברים שיטתיים ונוחים שיש רק לטרמלטק:

1.נעילת המארז

2.סוגרים את הכרטיסים עם קליפסים ולא עם ברגים.

3.דלת שקופה הכנה טובה למודינג

4.שפותחים את הדלת היא מצפצפת כמו אזעקה יענו.

5.מגירה לאחסון דברים.

6.בקיצור הוא יותר נוח....

ועדיין לא הבנתי למה הוא יותר מהקנדלף?

צריך איזה אתר עם השווה כי באתר סיקורים של 3dgamer הוא קיבל kick ass כאילו את הציון הכי טוב הקנדלף...

את כל הדברים הקטנים האלה שעוזרים אין לאנטק הוא רק נוח בלי שיטות ובלי הרבה מקום לכוננים בכלל.

פורסם

צריך איזה אתר עם השווה כי באתר סיקורים של 3dgamer הוא קיבל kick ass כאילו את הציון הכי טוב הקנדלף...

את כל הדברים הקטנים האלה שעוזרים אין לאנטק הוא רק נוח בלי שיטות ובלי הרבה מקום לכוננים בכלל.

אם תמצא לי ביקורת ב 3dgamer שלא קיבל kickass, אז אמ..... טוב, פשוט לא תמצא...

פורסם

אני לא מבין

לקנות שלמות ולהרוס אותה? P180 הוא מארז מושלם איפה יש מקום למודינג טוב ?

בשביל מודינג קונים מארזים זולים אבל טובים שיש מקום למוד כמו ה6A19

אבל להרוס P180? למה?

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להרוס את המארז או לחתוך אותו אם אני יקנה את הפי 180

אבל אני רק אומר שהטרמלטק בנו בצורה יותר חכמה ויותר נוחה.ורשמתי כבר למה..

במקום ברגים קליפסים נעילת דלתות דלת שרופה מקום ל12 כוננים אפשר לשנות את המקום עד ידיי הזזת הכלובים...

אני לא מבין מה מצאתם משהו שיותר טוב מהטרמלטק אם אתם אומרים שהוא יותר טוב תציינו למה למה הוא יותר טוב מאיזה בחינות רק בגל דת אחת שיש לה 3 שכבות?

אז שם יש נעילה יש מגירה יש הרבה מקום...

ובעתיד אשפר לקנות דלת של המאווררר של ה25 ס"מ הוא יותר בנוי לחמודינג חבל לכם על הזמן הקנדלף יותר בנוי למודינג ואיך אומרים הוא יותר פוזהיותר יפה ונראה אפילו מבפנים יותר גדול מהאנטק...

פורסם

P180 הכי טוב שיש אבל יש לו חלון אלומיניו מאוד עבה.... חבל להרוס...

פורסם

P180 > TT Kandalf

בכל מה שתרצה

פורסם
  • מחבר

מה בכל מה שאני ירצה תסכלו על העובדות:

דלת שלוש שכבות למניעת רעש יתרון לאנטק

Removeable HDD cage לשניהם

Tool-free installation for 5.25" devices יתרון לקנדלף

Dual USB 2.0, IEEE 1394 Firewire, Audio & Speaker ports לשניהם

Relocateable front control panel (Power, Reset switch, HDD & PWR LEDs) יתרון לקנדלף

Screwless slots for easy assembling חתרון חשוב מאוד לקנדלף התפסת הכרטיסים ללא ברגים.

3 x 3.5" HDD module with

12cm fan לשניהם

Retractable foot stand לשניהם

Accessory box

Bundled in 5.25" drive bay יתרוטן חשוב מגירה לאחסון דברים לקנדלף

HDD & FDD rack

Relocate-able HDD & FDD drive bay יתרון הכי חשוב כמעט הנותן להעביר את הכוננים ממקום למקום בשיטה נוחה...

Ventilation opening on top (62% opening ratio) פתח גדול למעלה לא כמו הקטן של האנטק

Extra large thumb screws for easy open side panel זה שטויות זה בסה"כ הכל ברגים גם זה חשוב אבלבעיקרון שטויות

Side Panel lock והכי חשוב זה הנעילה של הדלת. שאפשר לנעול וגם אם מדליקים את האזעקה אז כשהיא נפתחת האזעקה עושה רעש

.

מתאים למודינג בשל 3 בחלונות שיש לו בדלת השמאלית ואפשרי למודינג טוב...

אפשרות להופןך ת המארז על ידיי ערכבה שעולה 100 ש"ח למארז BTX שלא הבנתי מה ההבדל בין ATX ל BTX??? ולמה זה חשוב?

יש לו יותר יתרונות על האנטק מאשר חסרונות אתם מבינים?

התמונות:

01.jpg

02.jpg

b03.jpg

05.jpg

06.jpg

b08.jpg

9a.jpg

12.jpg

b11.jpg

b12.jpg

ואם אתם אומרים שעהאנטק יותר טוב תנו דוגמאות למה רק בגלל דלת אחת שהיא 3 שכבות וגם זה למחשבים מרעשיים מה ששלי לא מרעשי וזה היתרון היחדי של האנטק....

אין בו כלום הוהוא לא בנוי בחכמה רק מהמונות אפשר להבין את זה....

פורסם

לקנות שלמות ולהרוס אותה? P180 הוא מארז מושלם איפה יש מקום למודינג טוב ?

נכון מאוד.

לפי דעתי,תקנה מארז זול ופשוט,ותקרע לו את הצורה במודינג. ככה עושים מודינג אמיתי. למשל כמו שאני עשיתי (תסתכל ביומני פרוייקטים.)

פורסם
  • מחבר

נכון מאוד.

לפי דעתי,תקנה מארז זול ופשוט,ותקרע לו את הצורה במודינג. ככה עושים מודינג אמיתי. למשל כמו שאני עשיתי (תסתכל ביומני פרוייקטים.)

עדיין אבל יש ענינים של גודל של איכות שיד אדם לא יכולה לעשות כמו מכונה עם הדיוק והכל אני חשוב שהקנדלף יותר יעיל יותר מנוצל טרמלטק השקיעו יותר מחשבה מאשר אנטק

אין מה לעשות רואים את זה ואני חשוב שמארז זה יותר קטע של יתרונות נג חסרונות כמו כל דבר כמעט במחשבים ועניים של יופי ואם הולכים לעשות מודינג או לא....

ואני לא ישקיע על מארז בלי דלת שקופה 1100 שקל בעוד הטרמלטק יותר טוב ועולה 1010 ש"ח...

וגם יש שם את הקתודה הזאתשל טרמלטק שאפשר לבחור מהבהב או תצוגה רגילה בקיצר הז מארז יותר מנוצל יותר יעיל ובלי ברגים בכלל מה השמטיח אריכות חיים למארז כי לפעמים המארזים נשחקים אחרי שפותחים וסוגרים הרבה...

פורסם

p180 נראה כמו מקרר, אבל זו רק דעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים