עבור לתוכן

ארגנטינה נפלה

Featured Replies

פורסם

רק בגלל חילוף מטומטם כל כך!!! למה לכל הרוחות הוא היה צריך להוציא את רקלמה - למה????

מילא את קרספו, אבל רקלמה???

:pissed::bash:

קבוצה ש"כ רציתי לראות בגמר נפלה בגלל חילוף טפשי! אני משתגע פה!!

הלך לי היום :'(

• תגובות 60
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחק שהיה צריך להיות בחצי גמר!

פורסם

מה עם זה שהשופט הזה היה הכי מושחת שיש?!

פשוט חרא של שופט וגם החילופים היו חרא!!

היה צריך להיות פנדל של ארגנטינה שהגרמני נגע ביד!!!!

במאי הגרמני אפילו לא הראה את זה!

פורסם
  • מחבר

אוי שקט נו, השופט לשם שינוי היה בסדר.הוא הרי נבחר רק בגלל שפיפ"א לא רשמה לגביו יותר מדי הערות בסיבוב הראשון...

עריכה:

וגם מה קרה למשחק של ארגנטיה?! פתאום הוא מסודר, עם מסירות רוחב כל שנייה לא פריצות ולא יער... רוב המסירות שלהם במחצית הראשונה לא הגיעו אפילו למרכז השדה.. הקו האחרוי שיחק פינג פונג...במקרה הם הבקיעו מקרן, ועוד איילה... :nixweiss:

פורסם

חחח ידעתי שגרמניה תיקח...שמתי על זה שברזיל וגרמניה בגמר.

פורסם

אני גם מריח באופק שיחזור של 02'..

מה שיש לי להגיד על זה -

כזה לא חכמים הארגנטינאים, המאמן שלהם כ"כ מטומטם שזה אפשר למות.

המאמן המטומטם הזה חשב לסגור את המשחק ב1-0, וקיבל בראש, לא יכל להכניס את מסי או סביולה?

ועוד הוציא את קרספו ורקלמה, פשוט דפוק.

במקום להמשיך בהתקפה הוא נשאר בהגנה, והרס את כל החלק ההתקפי שלו, נגמרו לו החילופים וזה מה שנשאר לו.

פנדלים זה דבר אכזרי ולא צודק, גרמניה מעולים בפנדלים לעומת ארגנטינה שבאמת אין להם יכולת טובה בזה.

ושלא נדבר על השופט, רוב הזמן היה לטובת גרמניה כדי להחזיר אותה למשחק, וכשהיה פנדל או כל דבר אחר

לטובת ארגנטינה שהשופט לא שרק, לא שמו הילוך חוזר - למה?, כי יש במאי גרמני, מן הסתם.

אמן שאיטליה או אוקראינה יעיפו את הגרמנים, לא סובל אותם, למרות שהם באמת משחקים טוב, ואגרסיבי במיוחד, זה אני חייב לציין.

חילופים פשוט מטומטים של המאמן, הוא הרס וגמר לארגנטינה את כל המשחק.

חבל על ארגנטינה, פשוט חבל.

פורסם

המאמן של ארגנטינה פשוט הפסיד את המשחק , ישבו כול כך הרבה שחקנים נפלאים על הספסל , כמו פיני גרשון , החלטות של נעל

לא טוב לברזיל אם גרמניה תגיע לגמר .

תזכרו מה אני אומר אני ממש לא אתפלא אם גרמניה יניפו את הגביע , איזה קהל יש להם

פורסם

יופי, ארגנטינה קקי, גרמניה זה טוב 8)

פורסם

הכי מצחיק שהלכו מכות בסוף :xyxthumbs:

פורסם

חחח כן זה היה ענק :) ממש מפגרים אני חייב להודות. החילופים היו יכולים להיות מתאימים אם היה נשאר 10 דקות לסיום עם 1 0 ולא כמו שהוא עשה.

פורסם

לפי דירוג מ1-100 :

ארגנטינה :

הגנה : 90

שליטה בכדור ומסירות :60

תקיפות : 80

תקתיקה : 50

שוער : 50

גרמניה :

הגנה :60

שליטה בכדור ומסירות :90

תקיפות:90

תקתיקה:90-95

שוער :80

עם ההגנה הזאת של גרמניה היא לא תחזיק מעמד עם ברזיל למרות שאני אוהד של גרמניה ... :s05: :yelclap: יופייי...

פורסם
  • מחבר

עשה לי טובה ברזיל לא תעלה לחצי גמר, המשחק שלהם איטי מדי לא מה שהיית מצפה מאלופת העולם.

והמכות בסוף זה מתיסכול מוצדק של ארגנטינה, למה זה הופנה למאמן זאת שאלה טובה :nixweiss:

היה איזה תקל של באלאק עם איילה, זה היה מצחיק(אבל מי יכול לצחוק עכשיו :nixweiss:)

אני מקווה שמי שיהיה מול גרמניה יציג משחק התקפי כל הזמן, ראיתם כמה ההגנה שלה חלשה(חוץ מלאם והגבוה הזה) - הקנצלרית הזאת מעצבנת אותי, אני רוצה שהיא תחזה בתבוסה שמגיעה לקבוצה הזאת :bash:

עריכה:

ההוא שמעלי - ביססת את זה לפי פיפ"א 2006 נכון :silly:

פורסם

המשחק של ברזיל מעולה ומאוד מהיר רק רונאלדו מסרס אותו.

כנראה שמחוסר ברירה הם צריכים להכניס את רונאלדו השמן שבקושי זז.

וכן הוא הבקיע גולים אבל זה לא גולים שהוא דפק בהם ריצה או משהו, פשוט היה במקום הנכון בזמן הנכון.

לדעתי הוא עשה את שלו, הבקיע את הגול ה-15 שהוא כל כך רצה ועכשיו צריך להשאיר אותו על הספסל.

אה שחכתי לציין, אני אוהד ברזיל.

פורסם

ברזיל מציגה את עצמה יותר ויותר כאשר היא מתקרבת לגמר !!

מי יודע צרפת לא הייתה מרשימה כלכך השנה,גם קבוצות אחרות לא טובות יותר מברזיל ?!!!! :hi:

פורסם
  • מחבר

המשחק של ברזיל מעולה ומאוד מהיר רק רונאלדו מסרס אותו.

כנראה שמחוסר ברירה הם צריכים להכניס את רונאלדו השמן שבקושי זז.

וכן הוא הבקיע גולים אבל זה לא גולים שהוא דפק בהם ריצה או משהו, פשוט היה במקום הנכון בזמן הנכון.

לדעתי הוא עשה את שלו, הבקיע את הגול ה-15 שהוא היה צריך ועכשיו צריך להשאיר אותו על הספסל.

אה שחכתי לציין, אני אוהד ברזיל.

בולשיט! רונאדו לא מהיר כמו פעם אבל הוא מספק את הסחורה!היו לו שערים מדהימים במונדיאל הזה!(ע"ע שער על גאנה ושבירת השיא כמו ששוברים שיא :cool2:)

אז מה אם הוא הרונאלדו מ-02' :nixweiss:

מי שלא מספק את הסחורה הוא רונאלדיניו וקאקה ש"פושרים" משהו בינתיים, כנראה שכשזה יהיה רציני הם יתעוררו(להבדיל מנבחרות אחרות ;D)

ואני רוצה לראות ביצועים כבר מרוביניו :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים